2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hımm anladım canımm biraz daha oturdu kafamda çok sağoll, ing sınavı da mı var ama ya onu anlamadım :26: onun puanı da mı ekleniyor ki. benim ing kötü... kpssden sonra kurumun sınavı nasıl oluyor neleri soruyorlar ki, sınav üstüne sınav.. izmir e atansam sonra özelde iş bulsam bi gün, oraya geçebiliyorum dimi? istifa mı edip falan? link için sağol cnm inceliyorum, hangi kurum iyi peki sence, hangisine göre çalışsam ki

ing sınavı gk gy ile birlikte oluyo ayrıca para yatırılmıyo sen seçersen sınav süren uzuyo ve ing testi dağıtılıyo ayrıca.dediğim gibi puanla alakalı kurum %5 ing dikkate alabilri mesela.birde alan sınavınla başvurmak istediğin yerlerde bazen şöyle şartlar oluyor.kpds sınavında c seviyede olmak yada kpss ingilizce snıavında 42 doğru yapmak gibi.o yüzden önemli.kurumların yapacağı ayrıca sınavda alan sonavı oluyo iktisat hukuk vb.ayrıca sözlü sınav yapılıyor sonra işe başlanıyor.
memur olarak atandıktan sonra şöyle bir şart var eğer ösym atamasıyla memur olursan 1 sene boyunca istifa edemiyosun.eğer sözleşmeli yerlşirsen 6 ay istifa edemiyosun.ayrıca istifa ettikten sonra 6 ay boyunca devlette çalışamıyor tekrar tercih yapamıyorsun.ama öistifandan sonra 6 ay dolunca yine tercih yapabilir ve devlette çalışabilirsin.
kurum olarak araştırma yapmadım ben düz memurluk istiyorum çünkü alan sınavlarına sadece kendimi denek için girdim.ama iktisat okuduğun için her bölümde rahatlıkla çalışırsın.çünkü sınav konularının hepsini 4 sene boyunca görmüşolucaksın :21:

ay bunların hep 1-2 tanecik kontenjanı var :44: bi ile 1,2 kişi mi atanıyor :44:

bunlar son tercihler canım :34: ilk tercihlerde böle olmuyo.mesela bu sene düz memur alımı yok çiftli yıllarda memur alımı yapılır.bu seneki sadece A grubunu dikkate alıyodu.seneye kasım ayında atama olucak o zman kontenjan fazla olucak.
ama bu sene sınava girmiş birisi sözleşmeli tercih edebilir.memurlar.nette ilan var.düz memur alımı.ama sözleşmeli hakları daha az o yüzden ösym atamasını düşün :34:

kızlar nerelerdesiniz :52:
işleri baya sermişiz sanırım.az önce memur sitelerini araştırdım ve herkes ufaktan başlamış çalışmaya.biz baya yol katettik devamını getirelim :32:
ben yarın itibariyle tarih konularına ağırlık veriyorum.malum okul dönemi diye harika defter ve kalemler çıktı değişik değişik aldım ve boş defterlere tahammülüm yok o yüzden ders çalışmaya devam :10::10:
listeyi hareketlendirmek lazım.artık gün gün takip sağlayabilicem.
hepimize kolay gelsin :52::52:

sayın ddemir10 danışmaya beklenmektesiniz :66:
msj hafızan dolmuş msj yazamıyorum canım :34:

kızlaaaaaaaaaaaaar haber türk gazetesi gk gy setı varıyormus bılgınıze ihtıyac yayınları 2012 hemde.ama sorun su kı ılk kupon gectımı bılmıyorum.gazetelerın promosyonlarındanda haberdar edelım bırbırımızı bu arada.

kızlar benm bu yıl 3. girişim olacak ama ben genel olarak öyle ders çalışpmayı çok seven biri değilim, eğitimde az çok temelim var o yüzden sadece soru çözmeye başladım şu an itibariyle o da hep bitirmeyi ertelediğim program geliştirme dersi :S ve baktımki soru çözerken daha ii anladım konuları sanki ve elimde sir sürü sorum birikmiş ah ahhh:43:
Sizler düzenli olarak her dersten mutlaka aynı gün içinde çalışıyormusunuz? Bir de bir sorum olacak ne zmn konu çalışmaya başlasam uykum geliyor yaaaa:44: kahveden başka çözümü olan varmı :)

kızlaaaaaaaaaaaaar haber türk gazetesi gk gy setı varıyormus bılgınıze ihtıyac yayınları 2012 hemde.ama sorun su kı ılk kupon gectımı bılmıyorum.gazetelerın promosyonlarındanda haberdar edelım bırbırımızı bu arada.

canım ona bende rastladım ama sayfasında bi bilgi yok olursa çok iyi olucak ya.ales düşünen varsa aranızda memurfonide kampanya var haberiniz olsun :34:

Valla hiç sevinmedim ne güzel geziyorduk alışveriş yapıyorduk vakit nasıl geçti anlamadım...

valla aynen öle ama çalışmaya devam tatlım yılmak yok :10:

kızlar benm bu yıl 3. girişim olacak ama ben genel olarak öyle ders çalışpmayı çok seven biri değilim, eğitimde az çok temelim var o yüzden sadece soru çözmeye başladım şu an itibariyle o da hep bitirmeyi ertelediğim program geliştirme dersi :S ve baktımki soru çözerken daha ii anladım konuları sanki ve elimde sir sürü sorum birikmiş ah ahhh:43:
Sizler düzenli olarak her dersten mutlaka aynı gün içinde çalışıyormusunuz? Bir de bir sorum olacak ne zmn konu çalışmaya başlasam uykum geliyor yaaaa:44: kahveden başka çözümü olan varmı :)

canım kahveden başka en iyi çözüm bence rakiplerinin sayısının bilmen 411725 bu sınava giren herkes lisans mezunu ve bütün konularda az çok bilgileri var :34: amaç onların yaptıklarından başka birşey yapmak :32:
ben gün gün çalışmadım ama bi başlayıncada bırakamıyorum elimden kitabı coğ bütün konular 8 günde bitti mesela :32:

kızlar sadece gk gy mi çalışıyosunuz? yani b grubu için mi hazırlanıyosunuz?:44:[/B]

canım ilk hedefimiz gk gy şu an. ama aramızda öğretmenlikte var alanda sadece gk gy e girecek olanda.ben hala kararsızım bu arada :1:

kızlar bugün kendi değerlerime değer kattım ve harika bir eğitim aldım :32:
sizede tavsiye genç li.g vakfının eğitimi.yenibirişcomdan başvurdum ücretsiz bir eğitim.9da başlıyo akşam 5 e kadar istanbulda yapılan bi eğitim.ve eğitmenler öle boş insanlar değil.biri prof bir bayan prof dr yeşim toduk ve çok iyi bi firmanın ik sında çalışıyor çok deneyimli.bir diğeride baturay özden kendisininde bilgileri çok fazla ve yaşam hikayesi örenk alınacak nitelikte.
eğer eğitim almayı isterseniz bi online başvurun derim kızlar çok faydalı oluyo haberiniz olsun :34:

Son düzenleme:
sizede tavsiye genç li.g vakfının eğitimi.yenibirişcomdan başvurdum ücretsiz bir eğitim.9da başlıyo akşam 5 e kadar istanbulda yapılan bi eğitim.ve eğitmenler öle boş insanlar değil.biri prof bir bayan prof dr yeşim toduk ve çok iyi bi firmanın ik sında çalışıyor çok deneyimli.bir diğeride baturay özden kendisininde bilgileri çok fazla ve yaşam hikayesi örenk alınacak nitelikte.
eğer eğitim almayı isterseniz bi online başvurun derim kızlar çok faydalı oluyo haberiniz olsun :34:

Ne eğitimi canım yani ismi nedir? Benim öyle bir imkanım yok ist. dan çok uzakta olduğum için... Ama online eğitimleri araştırıyorum bu ara olmazsa öyle almayı düşünüyorum oturduğum yerden eğitim iyi olabilir :52:

aa nerdeymiş canım ne eğitiymiymiş nerdeymiş biraz daha açar msıon konuyu canım?

şimdi kızlar :21:
eğitim beşiktaşta oluyo mct salonunda.yenibirişcomdan başvurdum cv incelemesi yapıldı sonra maille kişilik envanteri testi gönderildi onun sonucuna göre eğitime çağrıldım.tamamen ücretsiz ve yemek bile ordan düşünün artık.bu bi vakıf genç liderciliği ve girişimciliği destekleme vakfı(genç li.g vakfı) sabah 9da başladı akşam 5te bitti ara falan verildi.17 kişiydik ve eğitime katılanlar arasında boğaziçi yüksek lisansı yapan bile vardı öle söliyim.bahsettiğim prof bayan AMROP şirketinde çalışıyo ve en son apple firmasının türkiye müdürünü mülakata almış öle birisi.baturay bey se kendisini çok fazla geliştirmiş 4 yılda 15.000en fazla kişiye eğitim vermiş birisi.bildiğiniz üzere şu an çalışmıyorum ve benim bakış açımı genişlettiler.nasıl fark yaratılması gerektiği hayat boyunca neler yapılması gerektiğinden en önemlisi kendinizin herşeyin önünde geldiğinin farkına varmanızı sağlıyo :8:
ayrıca firmalarla görüşerek size mentörlük sağlıyo.valla ben çok memnun kaldım 2 hafta sonra tekrar eğitme katılcam bu seferde eğitim konusu daha farklı olucak :8::8:

Ne eğitimi canım yani ismi nedir? Benim öyle bir imkanım yok ist. dan çok uzakta olduğum için... Ama online eğitimleri araştırıyorum bu ara olmazsa öyle almayı düşünüyorum oturduğum yerden eğitim iyi olabilir :52:

hazalcım yanlış hatırlamıyosam sen bankadaydın dimi :26:
tbb'nin online eğitimlerinin hepsini alırım senin yerinde olsam.bankada çalışmadığım için sadece 5 tanesini alabildim :43:
online ve ücretsiz belli bi zaman dilimide yok bunların.

hazalcım yanlış hatırlamıyosam sen bankadaydın dimi :26:
tbb'nin online eğitimlerinin hepsini alırım senin yerinde olsam.bankada çalışmadığım için sadece 5 tanesini alabildim :43:
online ve ücretsiz belli bi zaman dilimide yok bunların.

Evet canım bankadaydım araştırmıştım bende onu bu aralar düşünüyorum ordan eğitim almayı birde spk sınavı var aralıkta akşamları şuan tek ona çalışıyorum bence eğer banka düşünüyorsun iyi pozisyonda girmen gereken bir sınav :52:

Evet canım bankadaydım araştırmıştım bende onu bu aralar düşünüyorum ordan eğitim almayı birde spk sınavı var aralıkta akşamları şuan tek ona çalışıyorum bence eğer banka düşünüyorsun iyi pozisyonda girmen gereken bir sınav :52:

spk yı düşünüyorum canım bende ama ileri düzey çok zor ya :53:
2012de girerim büyük ihtimal ona şu an kendimi hazır hissetmiyorum :18:
ama alana çalışmaya karar verdim bu aralar.bütün notlarımı çıkardım ortaya üstünden geçicem en azından bi soru bankası almıştım onu bitiriyim dedim :52:

Back
X