mesela izmirde devlet su işleri son tercihlerde 86 ile kapamış.
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57894/h/yer20111maxminlis.pdf
burdan 2011 son tercihlerde yerleşen puan aralığı canım![]()
aa bak burası iyi oldu ya incelerim bunu da sağool

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesela izmirde devlet su işleri son tercihlerde 86 ile kapamış.
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-57894/h/yer20111maxminlis.pdf
burdan 2011 son tercihlerde yerleşen puan aralığı canım![]()
hımm anladım canımm biraz daha oturdu kafamda çok sağoll, ing sınavı da mı var ama ya onu anlamadım :26: onun puanı da mı ekleniyor ki. benim ing kötü... kpssden sonra kurumun sınavı nasıl oluyor neleri soruyorlar ki, sınav üstüne sınav.. izmir e atansam sonra özelde iş bulsam bi gün, oraya geçebiliyorum dimi? istifa mı edip falan? link için sağol cnm inceliyorum, hangi kurum iyi peki sence, hangisine göre çalışsam ki
ay bunların hep 1-2 tanecik kontenjanı var :44: bi ile 1,2 kişi mi atanıyor :44:
Bende izinden döndüm başlarım artık çalışmaya..
izinden döndüğüne haliyle sevinmemişsin belli oluyo
çalışıcaz canım ramazanda nasıldık aynen devam![]()
kızlaaaaaaaaaaaaar haber türk gazetesi gk gy setı varıyormus bılgınıze ihtıyac yayınları 2012 hemde.ama sorun su kı ılk kupon gectımı bılmıyorum.gazetelerın promosyonlarındanda haberdar edelım bırbırımızı bu arada.
Valla hiç sevinmedim ne güzel geziyorduk alışveriş yapıyorduk vakit nasıl geçti anlamadım...
kızlar benm bu yıl 3. girişim olacak ama ben genel olarak öyle ders çalışpmayı çok seven biri değilim, eğitimde az çok temelim var o yüzden sadece soru çözmeye başladım şu an itibariyle o da hep bitirmeyi ertelediğim program geliştirme dersi :S ve baktımki soru çözerken daha ii anladım konuları sanki ve elimde sir sürü sorum birikmiş ah ahhh
Sizler düzenli olarak her dersten mutlaka aynı gün içinde çalışıyormusunuz? Bir de bir sorum olacak ne zmn konu çalışmaya başlasam uykum geliyor yaaaa:44: kahveden başka çözümü olan varmı :)
kızlar sadece gk gy mi çalışıyosunuz? yani b grubu için mi hazırlanıyosunuz?:44:[/B]
kızlar bugün kendi değerlerime değer kattım ve harika bir eğitim aldım
sizede tavsiye genç li.g vakfının eğitimi.yenibirişcomdan başvurdum ücretsiz bir eğitim.9da başlıyo akşam 5 e kadar istanbulda yapılan bi eğitim.ve eğitmenler öle boş insanlar değil.biri prof bir bayan prof dr yeşim toduk ve çok iyi bi firmanın ik sında çalışıyor çok deneyimli.bir diğeride baturay özden kendisininde bilgileri çok fazla ve yaşam hikayesi örenk alınacak nitelikte.
eğer eğitim almayı isterseniz bi online başvurun derim kızlar çok faydalı oluyo haberiniz olsun![]()
kızlar bugün kendi değerlerime değer kattım ve harika bir eğitim aldım
sizede tavsiye genç li.g vakfının eğitimi.yenibirişcomdan başvurdum ücretsiz bir eğitim.9da başlıyo akşam 5 e kadar istanbulda yapılan bi eğitim.ve eğitmenler öle boş insanlar değil.biri prof bir bayan prof dr yeşim toduk ve çok iyi bi firmanın ik sında çalışıyor çok deneyimli.bir diğeride baturay özden kendisininde bilgileri çok fazla ve yaşam hikayesi örenk alınacak nitelikte.
eğer eğitim almayı isterseniz bi online başvurun derim kızlar çok faydalı oluyo haberiniz olsun![]()
Ne eğitimi canım yani ismi nedir? Benim öyle bir imkanım yok ist. dan çok uzakta olduğum için... Ama online eğitimleri araştırıyorum bu ara olmazsa öyle almayı düşünüyorum oturduğum yerden eğitim iyi olabilir![]()
hazalcım yanlış hatırlamıyosam sen bankadaydın dimi :26:
tbb'nin online eğitimlerinin hepsini alırım senin yerinde olsam.bankada çalışmadığım için sadece 5 tanesini alabildim
online ve ücretsiz belli bi zaman dilimide yok bunların.
Evet canım bankadaydım araştırmıştım bende onu bu aralar düşünüyorum ordan eğitim almayı birde spk sınavı var aralıkta akşamları şuan tek ona çalışıyorum bence eğer banka düşünüyorsun iyi pozisyonda girmen gereken bir sınav![]()