2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar kasım atamasında 2010 kpss puanları dikkate alınır bilginiz olsun 2011 kpss b grubu sınavı değildi.girenler sadece kendini denedi yada kurumlara sözleşmeli olarak yerleştiler tekrar hatırlatıyorum.
Memurum.biz KPSS 2011/2 Tercih Motoru - 2011 Kasm 8.234 Memur Alm
son tercih robotu.nitelik kodunu mezuniyet durumunuzun altına yazın aratın hangi kurum kaç kişi alıyo yazıyo.mesela benim 4421 lisans bölümüne yazınca döküyo türkiye genelini.
4001 herhangi lisans bölümünden mezun olanlar için
3001 herhangi önlisanstan mezun olanlar içindir.
şimdi puanları araştırcam :10:

ya quertin canım ben bu tercih-kaç kişi alınıyor vs olayını anlayamıyorum yaa :(

şuradan baktım. şimdi ben sgk - icra istiyorum. b grubu ile alıyor.
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-58798/h/kpss2011-2-tercihkilavuz-21112011.pdf şuradan baktım. burada sgk kadro açmamış bile. b grubu çift yıllarda diye mi bu yıl icra alımı yok acaba?
nasıl oluyor... :30:

tatlım senin yazını okumadan eklemişim :9:
canım icrada boşluk olmadığı için açmamıştır.zaten b grubu çift yıllarda alıyo doğru bu kasım atamasıda 2010da puanı hesaplananlar için zaten 2011 puanlarıyla tercih yapamıcaz :31: puanları bulıyım eklicem :7:

canım zaten mezun olunan bölüme göre ayrılan atanma sayısı hep düşük buda başlı başına saçmalık :31:
bende sabah gazetesinden birktirmiştim.hiç bi işime yaramadı kitaplıkta duruyo valla :52:

ben artık yarından itibaren başlarım çalışmaya. lisede tm ciydim ama coğrafyayı hiiç sevmem :1: bide ben yetiştirememiştim zamanım yetmemişti adam gibi bakamamıştım nasılsa öylesine diyip sallamıştım bide. edebiyat-mat bayağı iyide diğer grup batırdı beni :1: ona ağırlık verim. işe başlamadan bi düzen oturtim öyle de devam ederim sabah 8 akşam 7 nası olucak bilemedim ama bakalım :31: aslında herşeyi geçtim aah aah torpille en olmıcakları bile olduranlar sağolsun!

canım zaten mezun olunan bölüme göre ayrılan atanma sayısı hep düşük buda başlı başına saçmalık :31:
bende sabah gazetesinden birktirmiştim.hiç bi işime yaramadı kitaplıkta duruyo valla :52:

ben artık yarından itibaren başlarım çalışmaya. edebiyat-mat iyiyde diğer grup batırdı beni :1: ona ağırlık verim. işe başlamadan bi düzen oturtim öyle de devam ederim sabah 8 akşam 7 nası olucak bilemedim ama bakalım :31: aslında herşeyi geçtim aah aah torpille en olmıcakları bile olduranlar sağolsun!

tembellik yapmamak için notlar yazarak başlıcam işe. yerleştirilmem evlenebilmem içinde çok önemli bu bile çalışmam için yeterli bi sebep aslında :38: Allah yardımcımız olsun :31:

ben artık yarından itibaren başlarım çalışmaya. lisede tm ciydim ama coğrafyayı hiiç sevmem :1: bide ben yetiştirememiştim zamanım yetmemişti adam gibi bakamamıştım nasılsa öylesine diyip sallamıştım bide. edebiyat-mat bayağı iyide diğer grup batırdı beni :1: ona ağırlık verim. işe başlamadan bi düzen oturtim öyle de devam ederim sabah 8 akşam 7 nası olucak bilemedim ama bakalım :31: aslında herşeyi geçtim aah aah torpille en olmıcakları bile olduranlar sağolsun!

unutma bugün okıcan 5 sayfa yarınını kolaylaştırcak :52:
bende tm ciyim coğ sevmem ama bitirdim konuları çokta eğlencli oldu valla 8 günde kitap bitidirm :52:
yargı coğ tek kitabını tavsiye ederim canım.
çalışırken inan çok zor oluyo.bende 11.5 saat çalışıyodum.akşam 9da şöyle bi oh diyodum o zamanda uykum geliyodu :53:
bende işten çıktım zaten mesleğim değildi :1: günün 24 saati benim artık :52::52:

kızlar tercih yapıcaklar mutlaka kendi alanlarından tercih yapsın.bknz. 4421 iski 79-86 arası iett 79-89 (25 kişi alınmış)
genel kadro puanları yüksek ama :26:

quertin sağol cnm ekledim pcye o linklerii
ya son bir sorum var :1: şimdi ben b'den hazırlanıyorum, sınava temmuzda girince ilk atama kasımda değil mi? öğretmenlerinki biraz daha öncedemiş sadece.
2010 b grubu içindi ya hani, o yıl kasımda atanmış olanların puanları, hangi kurumun kaç kişi aldığına nasıl bakıyoruz? 2010/1 mi 2010/2 mi oluyor bu atama :26:

kızlar kasım atamasında 2010 kpss puanları dikkate alınır bilginiz olsun 2011 kpss b grubu sınavı değildi.girenler sadece kendini denedi yada kurumlara sözleşmeli olarak yerleştiler tekrar hatırlatıyorum.
Memurum.biz KPSS 2011/2 Tercih Motoru - 2011 Kasm 8.234 Memur Alm
son tercih robotu.nitelik kodunu mezuniyet durumunuzun altına yazın aratın hangi kurum kaç kişi alıyo yazıyo.mesela benim 4421 lisans bölümüne yazınca döküyo türkiye genelini.
4001 herhangi lisans bölümünden mezun olanlar için
3001 herhangi önlisanstan mezun olanlar içindir.
şimdi puanları araştırcam :10:

ya canım peki bir şey soracağım; şimdi ben b grubuyum. elimde 2010 puanı var ama çok da yüksek değil. yetmiş küsür. yani atanmam zor. bu sene b grupları giriyor. 2012. bunun atamaları ne zaman başlayacak bir bilgin var mı?

dipnot; nasıl 14 değil yahu??? başka ne olabilr ki? bulduysan çözersen memnun olurum.

unutma bugün okıcan 5 sayfa yarınını kolaylaştırcak :52:
bende tm ciyim coğ sevmem ama bitirdim konuları çokta eğlencli oldu valla 8 günde kitap bitidirm :52:
yargı coğ tek kitabını tavsiye ederim canım.
çalışırken inan çok zor oluyo.bende 11.5 saat çalışıyodum.akşam 9da şöyle bi oh diyodum o zamanda uykum geliyodu :53:
bende işten çıktım zaten mesleğim değildi :1: günün 24 saati benim artık :52::52:

bende tm ciyim ve coğrafyayla bi barışamadım gitti :1: ya benim şöyle bi durumum var kendimi hazırlamam lazım çalışmaya yoksa şimdi alsam elime kitabı okusamda yararı olmaz. diğer türlü bi gazla devam ederim sonuda gelir ünide son senemde öyle bi gaza gelmiştim ki birinci sınıfa geçsem yeter diye bakıyodum ikinci sınıfda bi notum BA gelince moralim bozuluyodu :1:
o zaman şu coğrafya kitabını not edim ben alim bide murat yayınlarını da iyi diyolar ama şimdi başındayım onları denemelerle alim diyorum bakalım. hürriyet gene karacan yayınları veriyo soru bankası şimdi sadece onlara başladım. internetten videolu ders anlatımları özellikle mat de çok yardımcı olucakdır onlarıda öyle hallederim. şimdi evde olsam çalışmıcağıma eminim de olmazsa bende son bikaç ay kala bırakırım çalışmayı yada part time giderim diye düşünüyorum kısmet :31:

kızlar 2011/1 atamasında istanbul sgk 209 kişi alınmış ve taban puan 81 tavan 87 yalnız alan koduyla bilginz olsun.seneye gidiyom galba ben :52::52::52:

quertin sağol cnm ekledim pcye o linklerii
ya son bir sorum var :1: şimdi ben b'den hazırlanıyorum, sınava temmuzda girince ilk atama kasımda değil mi? öğretmenlerinki biraz daha öncedemiş sadece.
2010 b grubu içindi ya hani, o yıl kasımda atanmış olanların puanları, hangi kurumun kaç kişi aldığına nasıl bakıyoruz? 2010/1 mi 2010/2 mi oluyor bu atama :26:

canım yıl bazı dikkate alınır benim bildiğim.mesela hani taban tavan puan linkindeki kısım 2010 temmuzdada 2010 kasımda (önlisnas-lise) sınava girenlerin atamasının en son puanlar baz alınan puanlar.2011/1 diye göstermesinin nedeni o temmuz puanlarını sonucu.yani bakman gereken 2011/1.kasım ataması sonunda 2011/2 puanları çıkıcak ortaya.
KPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru
burdan bakabilrsin canım kaç kişi almış tavan taban puanı ne hangi nitelik kodları başvuruyo diye.

ya canım peki bir şey soracağım; şimdi ben b grubuyum. elimde 2010 puanı var ama çok da yüksek değil. yetmiş küsür. yani atanmam zor. bu sene b grupları giriyor. 2012. bunun atamaları ne zaman başlayacak bir bilgin var mı?

dipnot; nasıl 14 değil yahu??? başka ne olabilr ki? bulduysan çözersen memnun olurum.
canım elindeki puanı kullan derim.2010 puanıyla bugünden itibaren tercih hakkın var.genel kadroyamı giriyodun sawako sen unuttum.eğer kendi bölümünden tercih yapabilyosan bekelem hiç. 2012 atamasıda kasım gibi başlar.temmuz sınavından sonra ilk tercih dönemi kasımda bildiğim çünkü.tabi ösym nin atamasıyla:31:

not:bende çözemedim cevap 11miş :53:

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

ya şu linkte ''lisans''a tıklıyorum açılmıyor, of ya. açabilen var mı :26:

canım farklı bi tarayıcıdan dene.ben açtım öle ekledim linki :26:

bende tm ciyim ve coğrafyayla bi barışamadım gitti :1: ya benim şöyle bi durumum var kendimi hazırlamam lazım çalışmaya yoksa şimdi alsam elime kitabı okusamda yararı olmaz. diğer türlü bi gazla devam ederim sonuda gelir ünide son senemde öyle bi gaza gelmiştim ki birinci sınıfa geçsem yeter diye bakıyodum ikinci sınıfda bi notum BA gelince moralim bozuluyodu :1:
o zaman şu coğrafya kitabını not edim ben alim bide murat yayınlarını da iyi diyolar ama şimdi başındayım onları denemelerle alim diyorum bakalım. hürriyet gene karacan yayınları veriyo soru bankası şimdi sadece onlara başladım. internetten videolu ders anlatımları özellikle mat de çok yardımcı olucakdır onlarıda öyle hallederim. şimdi evde olsam çalışmıcağıma eminim de olmazsa bende son bikaç ay kala bırakırım çalışmayı yada part time giderim diye düşünüyorum kısmet :31:

sende benim gibisin o sman :32:
ben murat yayınlarını aöde tavsiye ederim başkada etmem canım valla.aö murat yayınları sayesinde geçmiştim :52:
ama kpss denince b grubu için kesinlikle ihtiyaç yargı.ama kpss alan dersen muratın alan kitapları ve ihtiyacın kitapları.+ hocalrın kitapları.öğretmenlik için yediklim dahada bişey demem :52:

evet kızlar bir soru daha size
a=x-12 b=4-x ise a.b nin en büyük değeri kaçtır :51:

canım elindeki puanı kullan derim.2010 puanıyla bugünden itibaren tercih hakkın var.genel kadroyamı giriyodun sawako sen unuttum.eğer kendi bölümünden tercih yapabilyosan bekelem hiç. 2012 atamasıda kasım gibi başlar.temmuz sınavından sonra ilk tercih dönemi kasımda bildiğim çünkü.tabi ösym nin atamasıyla:31:

quietnrkn genel kadro derken mühendis, hemşire, sağlık memuru vb kastediyorsan evet. müfettiş, uzman yardımcısı vs diyorsan hayır.

ps;11 olamaz ya...

quietnrkn genel kadro derken mühendis, hemşire, sağlık memuru vb kastediyorsan evet. müfettiş, uzman yardımcısı vs diyorsan hayır.

ps;11 olamaz ya...

yok tatlım öle demiyorum.mesela ben iktisat lisans çıkışlıyım ben 4001 den ve 4421den tercih yapabilyorum.4421 iktisat nitelik kodudur 4001 herhangi lisans mezunudur.ist ptt 98 le 4001 kodundan alım yaparken ist ptt 4421le 80le alım yaptı :31:

valla 11 diyo cevap kitap sinir canım ya :43:

sende benim gibisin o sman :32:
ben murat yayınlarını aöde tavsiye ederim başkada etmem canım valla.aö murat yayınları sayesinde geçmiştim :52:
ama kpss denince b grubu için kesinlikle ihtiyaç yargı.ama kpss alan dersen muratın alan kitapları ve ihtiyacın kitapları.+ hocalrın kitapları.öğretmenlik için yediklim dahada bişey demem :52:

ben önlisans olarak giricem gene sınava benim girebilceğim alan da tapu kadastro. onlara da valla 82 alsam gidelim gidelimmmm die şarkımı söylemeye başlarım :1:

Back
X