Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
-14<x<14b olmak üzere x-x/8+x^3 ifadesinin alabileceği en küçük sayı degeri nedir?
küçük eşit büyük eşit ordaki semboller ona göre çözün kızlar
-14<x<14b burda b yok dimi tatlım![]()
kızlar ben bu problemin mantığını kuramadım tıkandım
bir kampta 50 yavrukurta(izciye) 40 gün yetecek kadar yiyecek bulunmaktadırç20 gün sonra sağlık sorunları dolayısıyla kamptan 25 izci ayrılıyor.son durumda kalan yemek kampta bulunan izcilere kaç gün yeter ?:125:
-14<x<14b olmak üzere x-x/8+x^3 ifadesinin alabileceği en küçük sayı degeri nedir?
küçük eşit büyük eşit ordaki semboller ona göre çözün kızlar
ben bişey buldum ama baya küçük bişey çıktınegatif 4 basamaklı diyim :26:
şıklar -519,-427,0,427,519
(öncelikle belirtmeliyimki bu soruyu canım kardeşcağızım olmasa çözemezdim (yavru kurtum benm)
bilgisayarım gitti giremedim :2:
herkes gitmiş![]()
quietnrkn kullanıcısından alıntı
kızlar ben bu problemin mantığını kuramadım tıkandım
bir kampta 50 yavrukurta(izciye ) 40 gün yetecek kadar yiyecek bulunmaktadırç20 gün sonra sağlık sorunları dolayısıyla kamptan 25 izci ayrılıyor.son durumda kalan yemek kampta bulunan izcilere kaç gün yeter ?
kızlar. şimdi 50 izciye 40 gün yetiyormuş. izcilerin sayısı azalırsa ne olur gün sayısı uzar. tam yarı yarıya işlem yapalım. izci sayısı yarıya düşerse yani 25 olursa gün de 2 katı artmak zorunda o da 80 yapar. şimdi 20 gün sonra 25 izci ayrılmış. o halde kalan gun de 2 katı artmak zorunda. o da tekrar 40 gun yapar. yanı sorunun doğru yanıtı 40.
ekşi sözlüğe ve buraya giremedim bi an koptu nett
quiii, izci sorusunun cevabı 4 mü kaç
4 de 4 deee![]()