- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:13: çözüm![]()
sen onu yazdığın için sözlü anlatcam biraz
x'i eşitliğin öbür tarafına al 6/kök x'i diğer tarafa.
sonra her iki tarafı kök x'le çarp. orta çıkan sonuç zaten direk x-xkökx=6 oluyo
anladın mıı yoksa yazdığın gibi mi anlatayım bende?
çözmeden geçtiğim sorulardan bir tanesi daha
bir kinin adımını uzunluğu 60 cm dir.
evden bakkala gitmek isteyen bu kişi evdn çıktığında 5 adım ileri 3 adım geri atarak 245.adımda bakkala ulaşıyosa (artık nasıl bi ruh hastasıysa) evle bakkal arası kaç metredir
![]()
canım şıkları saysan ??:26:
33,36,39,42,45 canım :26:
off çok kafam karıştıuğraşıyorum hala
dur bende bakıyım hiç uğraşamdan sordum küsüm ben böle sorulara![]()
oleeeeeeey 39![]()
demekki çözebiliyomuşum bunları
bide sıra muhabbeti vardır ya sinir olurum ıyhyok önden 10.ama arkadan 6.ama aradada 5 kişi varmışmış sıradaki kişi sayısı neymişmiş
(not:soru tamamen atmasyondur çözmeye kalkmayın
)
vaay kızlar bu adım sorusu iyiymiş bak çıkar belki sınavdaböyle garip 1 2 soru oluyor illa..
onları ben yapamıyorum sen yapıosan anlat ama uykun varsa uyu canım :26:
bi örnekle anlatıyım öle yatıyım tatlım.aslında bu çözdüğünden daha kolay
bir bilet kuyruğunda ömer baştan 12.önder ise sondan 16.sıradadır.aralarında 4 kişi bulunanan bu iki kankide önder bilet kuyruğunda ömerin önünde olduğuna göre kuyruktaki toplam sayı kaçtır
şimdi böle sorularda baş ve sonu topluyosun 12+16=28 aralarında 4 kişi var ve önder önde o zman 6 çıkarıcaksın.şu nedenle 4 aralarındaki kişiler 2 kişide biri önder biri ömer.çünkü zaten 28in içinde 2 defa saymış oluyosun onlarıcevap 22 o yüzden
![]()
sen test mi çözüyosun canım sesin soluğun kesildi ?