2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

vaaay iyiymiş. sağolasın canım ya :16:

vaay kızlar bu adım sorusu iyiymiş bak çıkar belki sınavda :10::10: böyle garip 1 2 soru oluyor illa..

arada çıkıyo valla böle :9:
son soru sorup ben çıkıyorum kızlar :10:
a torbasında 38,b torbasında 24,c torbasında 22,d torbasında 36 tane top vardır.bu toplardan toplam n sayıda top alınıp daha sonra torbalara toplam n sayıda top bırakılırsa torbalardaki top sayıları birbirnine eşit oluyo.buna göre n kaçtır :32:

tekerleme gibi :9:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar yarın görüşmek üzere :34: en az 50 soru çözmeden kkya girmek yok :20:
tatlı rüyalar :119:

konularımı bitirim akşamları bende katılcam size:)
bnm gibi işte çalışan varmı.

a torbasında 38,b torbasında 24,c torbasında 22,d torbasında 36 tane top vardır.bu toplardan toplam n sayıda top alınıp daha sonra torbalara toplam n sayıda top bırakılırsa torbalardaki top sayıları birbirnine eşit oluyo.buna göre n kaçtır :32:

konularımı bitirim akşamları bende katılcam size:)
bnm gibi işte çalışan varmı.

canım ben geçen sene senin durumundaydım valla zor oluyo ya :31:

evet kızlar soru sordum kimse bakmamış :20:

canım ben geçen sene senin durumundaydım valla zor oluyo ya :31:

evet kızlar soru sordum kimse bakmamış :20:

sende geçen yıl hazırlandın dımı.. ben çalışamaya mecburum. maddiyatın dışında.. çalışmazsam evde oturcak durumda değilim:(
bakalım haletcem inş bu yıl

sende geçen yıl hazırlandın dımı.. ben çalışamaya mecburum. maddiyatın dışında.. çalışmazsam evde oturcak durumda değilim:(
bakalım haletcem inş bu yıl
canım ben iştede çalışıyodum.ama 2 ay alıştım o da deneme çalıştım o kadar.konulara bakmadım yani :34:
ama zor oluyo.haziranda çıktım bende işten kpss için.şimdide evdeyim işte ama duvarlar üstüme üstüme geliyo :14:

canım ben böyle sorularda direkt şıklardan gidiyorum. seçenekleri vermedin ondan öylece bakkaldım :26::53:

canım nerdesiiinnn :10:
soruyu ben görmemişim gördüm ama değişen bi şey olmadı kiii
:44:

selam herkese bu arada :3:

acabaa şıklrda 72 varmı canım :18:

:1::1::1: belli değişen bişey olmamaış tatlım :1: bilemedin bilemedin :9::9:

hani nerde:D
bakalım çalışyıroum bi hafta oldu. iyi gidiyo:)

valla bu soruyu akşama saklıyorum açıkçası merak ediyorum ne cevaplar gelicek :32:

hıhhhhhh :19:
tabi şıklardan gidersen çıkar :27:
çözüm lütfen :10:

yok vallaha ordan bulmadım tamamen hayal ürünü :9:

a=38 b=24 c=22 d=36 ya

hepsinin toplamı 120 ediyor. eklendiğinde hepsinde 30 olmuş olacak sayı.

önce a'dan 8 d'den 6 çıkarıyoruz sonra bu çıkardığımızı b'ye ve c'ye ekliyoruz. 8+6=14

belki başka çözümü vardır ama
:1:

yok vallaha ordan bulmadım tamamen hayal ürünü :9:

a=38 b=24 c=22 d=36 ya

hepsinin toplamı 120 ediyor. eklendiğinde hepsinde 30 olmuş olacak sayı.

önce a'dan 8 d'den 6 çıkarıyoruz sonra bu çıkardığımızı b'ye ve c'ye ekliyoruz. 8+6=14

belki başka çözümü vardır ama
:1:

matematik kuralların altüst ettin tebrik ediyorum seni :46::46::46::46::46::46::46:
:9::9::9::9::9::9::9:

Back
X