2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler öptüm hepinizi :54:yrn gelirim yine :9:

canım kociş benim aceleci çıktı tanıştık bir yılın sonunda kaptı beni :123:

ben ünv 2.sınıfta tanıştım sevdiceğimle sonra 3 sene okul sürdü.işti şuydu buydu derken 5 sene biticek.ama 2012de gelinim galba kızlar 1 haftadır şu askerlik konusu ortada kasıma kalmadan evlencez galba :32::32:

ben ünv 2.sınıfta tanıştım sevdiceğimle sonra 3 sene okul sürdü.işti şuydu buydu derken 5 sene biticek.ama 2012de gelinim galba kızlar 1 haftadır şu askerlik konusu ortada kasıma kalmadan evlencez galba :32::32:

ama askerlik varmış ondan beklemisşiniz benimki emekli olana kadar asker ben bekleyemezdim :1:

biz liseden beri beraberiz :16:

inşallah hayrlısyla olur dğününüz.. :32:

ama askerlik varmış ondan beklemisşiniz benimki emekli olana kadar asker ben bekleyemezdim :1:

aman askerliği düşünmüyos biz.yani ben dşünmüyodum :52:
annem zaten bu kadar uzun sürceni bilseydim okul bitince evlenirdiniz 1.5 yıllık evli olurdunuz diyo :52::52:
inşallah bakalım dua edinde şu kredi olayını halledelim kızlar :34:

biz liseden beri beraberiz :16:

inşallah hayrlısyla olur dğününüz.. :32:

maşallah :nazar:hep özenmişimdir uzun ilişkiye ama flörtlerim kısa sürdü hep uzun sren eşimle olandı onunlada evlendik kurduk yuvamızı :16:darısı tüm isteyenlerin başına olsun inş.

o zmaan benden sna bi soruu.

x reel sayı ve -3<x<5 old. göre

x^2+4x ifadesinin alabileceği kaç farklı tam sayı değeri var?

meraba kızlar kolay gelsin herkese bende sözelciyim 1 ay oldu çalışmaya başlayalı cografya ve türkçede yardımcı olabilirim varmı soru:)

Back
X