2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

türkcem cok ıyıdır en fazla 2 yanlısım bıkar tüm sınavlarda matada kuzen calıstrıyo cografyamda fena sayılmaz tarıhle anayasaya bakıcam bıde mata gıtmek ıstemedım bende ınsallah pısman olmam canm ben önlisansım sız lisansısınız

ön lisans lisans meselesi değil güzelim olay. çalışıyo musun? verim alıyo musun? tamaam bitmiştir. her ders için durum bu yani.

bence tek sorun temellerde. ben mat temelimi lisede attım. ne saçma demi o kadar yıl öğretim gör lisede matematkle tanış. sistem bizi yutuyo.
ben bu konular açılınca çok konuşuyorum
:26:

öylesine sormuştum cNIM lisansmısın diye evet benimde temelim iyi değil mat te ama cabuk kavrıyorum bu benım ıcın cok iyi insallah tüm konularda böyle olur

herzamankınden hırslıyım cunku sevgilim dgs ile baska sehre gitti bu bana ıyı gaz oldu hem kendım ıcın hem ona kavusabılmek ıcın cok calısıcam :)
o zaman yürübe kim tutar seni diyoruz :10::10:

ön lisans lisans meselesi değil güzelim olay. çalışıyo musun? verim alıyo musun? tamaam bitmiştir. her ders için durum bu yani.

bence tek sorun temellerde. ben mat temelimi lisede attım. ne saçma demi o kadar yıl öğretim gör lisede matematkle tanış. sistem bizi yutuyo.
ben bu konular açılınca çok konuşuyorum
:26:

aynen öle ben lisansım mesela ama ağustostan başladım çok arkadşım daha zaman var şubat gelsin bi hele diyolar:34:
bende kümeleri lise biti dershanede öğrendim ilkokuldan beri veriliyo düşün allah razı olsun serhat hocadan :1:

o zaman yürübe kim tutar seni diyoruz :10::10:

aynen öle ben lisansım mesela ama ağustostan başladım çok arkadşım daha zaman var şubat gelsin bi hele diyolar:34:
bende kümeleri lise biti dershanede öğrendim ilkokuldan beri veriliyo düşün allah razı olsun serhat hocadan :1:

ben kümeleri yapamıyorrum hiiiç :14:

kızlar ben gidiyom yarın görşmek üzere yarın yaş problemleine geçiyorum :52: daha eğlenceli sorular bizi bekler.hepsinize iyi geceler :34:

ya bu anayasa ve tarihten kaçta kaç yapıyorsunuz siz genelde kızlar? çalıştıklarınız aklınızda mı şu an? yoksa sonra full soru çözerek mi pekiştireceksiniz

ben tarih ve anayasadan korkuyorum çook :18::18::18:

ya bu anayasa ve tarihten kaçta kaç yapıyorsunuz siz genelde kızlar? çalıştıklarınız aklınızda mı şu an? yoksa sonra full soru çözerek mi pekiştireceksiniz

tatlım sen bu sene sınava girmişmiydin.2011 kpss anayasa sorularını görsen ağzın açık kalır valla kasmışta kasmış :53:
ben daha bakmadım ona matı bi hallediyimde :21:

sözelci arkadaşımız var arttık :21:
ben çalşmıym ki daha tarh falan :18:

günaydın kızlar bugünda tam gaz kpss ye çalışmayadevam:32:kahvaltı edicem sonra biraz işlerim var yemek çamaşır fln sonra başlıyorum çalışmaya:6:

Back
X