• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bende çıkıyorum daha eve gidip yemek yapcam :56:
siz bensiz çözün yine soruları bende sabahın köründe gelir bakarım artık.. :53:

iyi çalışmalar kızlarrrrrrrrrrrr... ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
sınavdada yapamamıştım bunu.. mutlak değerle pek aram yoktur.. :41:

Lacivert. çözüm nedir? :23:

ya kızlar ben bunu çözdüm ama sallamasyon çözmüşüm :1: çünkü bir erkek arkadaşıma sordum o mesajda yazdı cevabı ama hiç anlamadım. bu soruyu öğrenicem haftasonu arkadaşımla görüştüğümde anlatacak, taktım kafaya :47:

cevabı merak eden olursa pzt günü ulaşsın bana :10::9:

ya kızlar ben bunu çözdüm ama sallamasyon çözmüşüm :1: çünkü bir erkek arkadaşıma sordum o mesajda yazdı cevabı ama hiç anlamadım. bu soruyu öğrenicem haftasonu arkadaşımla görüştüğümde anlatacak, taktım kafaya :47:

cevabı merak eden olursa pzt günü ulaşsın bana :10::9:

tabi dün fatma gülün suçunu ne izlemeye daldın ona özendin dimi en heyecanlı yerinde devamı haftaya :52::52::52:

waow:)
aynı kitapdanmı çalışıyosunuzz bide:D
benim sorduğum sorular ihtiyaç modüler set soru bankası tatlım aynı kitaptan aldı ondan sordum :9:
valla bir o çözdü bu soruyu, bir de bana ''çarpanlara ayırmaya çalış!'' dedi :47: :9:

akşam akşam fırçayıda yedin yani :1: bak işte hep mutlak değer sorusu boşverin çalışmayalım ona :7:

akşam akşam fırçayıda yedin yani :1: bak işte hep mutlak değer sorusu boşverin çalışmayalım ona :7:

ama en az 1 soru çıkıyor bu konudan :43: ama cidden zor konu ya. sazan gibi atlıyorum şıkka, yanlış çıkıyor. emin olmadan işaretlememek lazım :18::18:

kpssde 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu quiett? :52:

ama en az 1 soru çıkıyor bu konudan :43: ama cidden zor konu ya. sazan gibi atlıyorum şıkka, yanlış çıkıyor. emin olmadan işaretlememek lazım :18::18:

kpssde 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu quiett? :52:

tabiki tatlım :14:
işte bak konu zor boşuna zaman harcamayalım 1 soruda işaretlemeyiverelim ya nolcak :52:

kızlar 1.5 saat sonra görüşmek dileği ile :3::3::3: sorular kolay olsun bunlar neydi böle ya :53::53:

köklerden biri 1, diğeri 1+kök2, toplamı 2+kök2 :46:

nasıl yaptın anlatır mısın

lx-2l= 1/x dedikten sonra mutlak değeri yalnız bırakırız. bundan sonra bi artılı bi eksili açarız mutlak değeri yani,,,,,

1-) x-2= 1/x ,,, x2-2x-1=0 dan delta= b2-4ac burdan delta=8 büyük sıfırdır iki kökü vardır x1,2= -b+-kök delta/2a buradan kökler
1+-kök2 bulunur

2-) -x+2=1/x ,,, -x2+2x-1=0 dan - parantezine alırsak x2-2x+1=0 buradan (x-1)kare= 0 x=1

kökleri toplarsak 2+kök2 veya diğer kök 2-kök2 olur

inşallah açıklayıcı anlatabilmişimdir :26:

lx-2l= 1/x dedikten sonra mutlak değeri yalnız bırakırız. bundan sonra bi artılı bi eksili açarız mutlak değeri yani,,,,,

1-) x-2= 1/x ,,, x2-2x-1=0 dan delta= b2-4ac burdan delta=8 büyük sıfırdır iki kökü vardır x1,2= -b+-kök delta/2a buradan kökler
1+-kök2 bulunur

2-) -x+2=1/x ,,, -x2+2x-1=0 dan - parantezine alırsak x2-2x+1=0 buradan (x-1)kare= 0 x=1

kökleri toplarsak 2+kök2 veya diğer kök 2-kök2 olur

inşallah açıklayıcı anlatabilmişimdir :26:

canım gayet güsel olmuş ellerine sağlık :34:

Back
X