2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

günaydın kpss yoldaşlarım :3:bugün ebob ekok çalışıcam böööö hiç sevmiyorum :37:sorularımı gelir sorarım önce pırasa yemeği yapıcam kocişe sonra ders çalışıcam 5bucuga kadar 5bucukta kociş gelir 7e kadar çalışamam sonra soru çözer buraya gelirim 8 demi toplanıyoruz:32::32:

belli bir saatimiz olduğunu bilmiyordum...:(

canım olsun ya bak ocak ortasına kadar başladın başaldın konuları bitirmeye herkes şubatı martı bekliyo :52:

yargının setini incelemedim.ama tek coğ kitabını aldım gayet iyidi,tarih olmadım datanın aldım ama keşke yargı alsaydım diyorum.böle karşılaştırınca yargı iyi modüleride iyidir heralde canım :31:

peki sen nasıl çalışıyorsun tarih, coğrafya yazıyor musun??? coğrafy hadi neyse de tarih...10-15 dk okuyunca uykum geliveriyor hemen. yazdığım zaman da vakit kaybediyormuşum gibi hissediyorum...

ya misafirler geldi dün sadece 20 türkçe sorusu çözebildim hazırlık yapmaktan onlara:22:cumada yemeğe misafir var bida istemem kimseyi yetti yaa:4:çözdüğünüz sorulara baktım az önce:25:akşam bir aksilik olmazsa buradayım:10:

akşam 2 ye kadar soru çözdüm vala ihtiyaçın hız testi bitmek üzere geometriye bakmıcam biraz konu çalışıp öle bakıcam,genel tekrar ve çözümlü test var onlara bakıcam :32:

akşam 2 ye kadar soru çözdüm vala ihtiyaçın hız testi bitmek üzere geometriye bakmıcam biraz konu çalışıp öle bakıcam,genel tekrar ve çözümlü test var onlara bakıcam :32:

canım hız testleri tüm konuları kapsıyormuş ben ondan bakmıyorum daha çok konu eksiğim var çalışmadığım senin mat konuların bittimi:29:

kızlar alakasız olucak ama çok güldüm paylaşıyım dedim :52:
showda banu alkan var.kadın yorgana sarınmışta çıkmış gibi :60::60::60::60::60::60:

günaydın kızlar:)
quietnrkn cnm çokgüldüm şimdi baktım tvye:)
iyisinizdir inşallah.
gelemedim yüzüm olmadıgı için:(
coğrafyaya devam etmeye çalışıyorum
Tükiyede nüfus ve yerleşme konusunu da bitirdim, eklermisin canım.
Bugun ekonomik coğrafyayı bitireceğim inşallah.
Uzman kariyer kitaplarından soru çözenler varmı iyi bir kaynakmı?3500 soru bankası kitabı var almayı düşünüyorum?
ihtiyacında modüler soru bankası cıkmış 10 bin soru.Bunuda almayı düşünüyorum?
kolay gelsin kızlar görüşmek üzere.

belli bir saatimiz olduğunu bilmiyordum...:(

peki sen nasıl çalışıyorsun tarih, coğrafya yazıyor musun??? coğrafy hadi neyse de tarih...10-15 dk okuyunca uykum geliveriyor hemen. yazdığım zaman da vakit kaybediyormuşum gibi hissediyorum...

canım akşam 8 de genelde herkesin işi bitiyo çoğunluk oluyo soru kaçırılmıyo diye 8 dedik canım.yoksa ben sabahtan akşama burdayım işim olmazsa:32:
ben tarihin çoğunu işteyken minibüste altını çizdim kitabın iş yerindede word a yazıp çıktısını aldım.ben sözelleri hep özet çıkararak çalıştım.coğ içinde defter hazırladım yargı tek kitabı özet çıkarkdım canım.sorualra geçince önce notlara bakarak çözücem.eğer notum olmayan konular varsa onları defterime not edicem.zaten daha 7 ayımız var tekrarda kolay olur :52:

bende onu dicektim şimdi ne mal kadın yaaa beyaz orkideleri söyledi :33:giyecek kıyafet bulamamış:51:

ay çok güldüm ya :1::1::1::1:

canım hız testleri tüm konuları kapsıyormuş ben ondan bakmıyorum daha çok konu eksiğim var çalışmadığım senin mat konuların bittimi:29:

benimde problemlerde 2 tane olasılık ebob ekok eksiğim var ama ben sorularla daha iyi anlıyorum konuları.mesela dün mutlak değer çözdüm 2 tane :41::41:

ilk bölümdeki konu testleri bitti bildiğim konular.tekrar dönücem boş bıraktıklarıma bakıcam.yargının 50 denemsine geçmeden bitircem konuları :32:

günaydın kızlar:)
quietnrkn cnm çokgüldüm şimdi baktım tvye:)
iyisinizdir inşallah.
gelemedim yüzüm olmadıgı için:(
coğrafyaya devam etmeye çalışıyorum
Tükiyede nüfus ve yerleşme konusunu da bitirdim, eklermisin canım.
Bugun ekonomik coğrafyayı bitireceğim inşallah.
Uzman kariyer kitaplarından soru çözenler varmı iyi bir kaynakmı?3500 soru bankası kitabı var almayı düşünüyorum?
ihtiyacında modüler soru bankası cıkmış 10 bin soru.Bunuda almayı düşünüyorum?
kolay gelsin kızlar görüşmek üzere.

kaçaklar yavaş yavaş geliyo varan 1 sawok varan 2 sen :20:
canım bizim burda sorduklarımız ihtiyacın 10000 soru bankasından.çok cins sorular var bilgin olsun :27:
eğer ihtiyaç alırsan 2011 basım al yarı fiyata içindeki sorular 2012 ile aynı :32:
ekledim canım konularını :34:

kaçaklar yavaş yavaş geliyo varan 1 sawok varan 2 sen :20:
canım bizim burda sorduklarımız ihtiyacın 10000 soru bankasından.çok cins sorular var bilgin olsun :27:
eğer ihtiyaç alırsan 2011 basım al yarı fiyata içindeki sorular 2012 ile aynı :32:
ekledim canım konularını :34:

evet canım kabul ediyorum kaçak oldugumu:(
çalışmadıgım gün oldugunda yüzüm olmuyor gelmeye üzülüyorum:(
coğrafyayı bu hafta bitireceğim ama kesinlikle.
sonra tarihe ve matematiğe başlayacağım.
alayım o zaman 10 bin soruyu bende:)

evet canım kabul ediyorum kaçak oldugumu:(
çalışmadıgım gün oldugunda yüzüm olmuyor gelmeye üzülüyorum:(
coğrafyayı bu hafta bitireceğim ama kesinlikle.
sonra tarihe ve matematiğe başlayacağım.
alayım o zaman 10 bin soruyu bende:)

canım öle deme ya gel sen yinede :29:
valla şu an bende ve okyonusta ihtiyaç var memnunuz yani :32:

en sona saklıyorum vatandaşlığı ben:))) bilmiyorum yanlışmı yapacağım:)

valla bende sona saklıyorum :9:
bide şöle bi karar aldım kızlar çoğumuz zaten hergün netten günün olaylarnın takip ediyo.bi defter yapıcam günün önemli siyasi ekonomik olaylarını not alıcam en fazla 4-5 madde olur zaten.ee kpss de güncel olayda soruyolar ayrıca kaynak almama gerek kalmıcak :32: hem bölelikle aklıma daha çok girer karıştırmam olayları :27:

Son düzenleme:
bide şöle bi karar aldım kızlar çoğumuz zaten hergün netten günün olaylarnın takip ediyo.bi defter yapıcam günün önemli siyasi ekonomik olaylarını not alıcam en fazla 4-5 madde olur zaten.ee kpss de güncel olayda soruyolar ayrıca kaynak almama gerek kalmıcak :32: hem bölelikle aklıma daha çok girer karıştırmam olayları :27:

canım walla bravo ne diyeyim,harikasın.
ben yine kaçıorum canım bu defa ders başına:) ekonomik coğrafyayı bitiricem,3-4 saatimi alır sanırım yorucu bir konu olcak.
kolay gelsin diyorummm hepinize tekrar:)

canım walla bravo ne diyeyim,harikasın.
ben yine kaçıorum canım bu defa ders başına:) ekonomik coğrafyayı bitiricem,3-4 saatimi alır sanırım yorucu bir konu olcak.
kolay gelsin diyorummm hepinize tekrar:)

saat 4 te 5 te burdasın o zaman anlamam ben :19: :52:
kolay gelsin canım :3:

kızlar sorulara başlayalım mı yavaş yavaş yoksa biraz çalışıp mı başlayalım :51:

çalışıpta başlayalım cnm ben daha pırasa pişirip ders çalışıcam :52:

allahım allahım hadi yap pırasanı saat 2 2.5 burdayız kızlar :32::32:
bakalım kim hangi konudan kaç soru çözücek.okyonus sende pırasa tarifi ver gelince :9::9:
kızlar bende markete gidiyorum piyangodan çıktı market su alıcam offf offff :((((

Son düzenleme:
kaynak olarak bi koptyasını isterim yazdıklarının :16: canıım arkadaşım biniiiim :16: :9::9::9::9::9:

şöle bi tabloya baktımda vatandaşlığa kimse dokunmamış :9::9::9:

herkes sona saklıyor onu bende dahil..:9: bu arada benim coğrafya finish canım lütfen ekleyelim tablomuza... :32:

Back
X