2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

soru çözmüyor musunuz kızlar maşallah bugün sohbet günü heralde :9::9:

soru çözmüyor musunuz kızlar maşallah bugün sohbet günü heralde :9::9:

eeee şey :26:

bi kere bi soru için ne kadar uğraştım sen biliyomusun :9::9:
kızlar pskolojik baskı hissettim kendimde türkçe soruları çöziyim ben :14:
görüşürüz :3::3::3::3:

eeee şey :26:

bi kere bi soru için ne kadar uğraştım sen biliyomusun :9::9:
kızlar pskolojik baskı hissettim kendimde türkçe soruları çöziyim ben :14:
görüşürüz :3::3::3::3:

kız ne psikolojik baskısı
arada dinlenip kafa dağıtmak gerek

kızlar ben daha hiç çalışmaya başlamadım bile.kamu yönetimi lisanstan giricem.hangi yayınevini ve kitapları tavsiye edersiniz?cevap bekliyorum arkadaşlar...

kız ne psikolojik baskısı
arada dinlenip kafa dağıtmak gerek
ne bilim biri öle diyince kötü hissediyorum kendimi :25:

kızlar ben daha hiç çalışmaya başlamadım bile.kamu yönetimi lisanstan giricem.hangi yayınevini ve kitapları tavsiye edersiniz?cevap bekliyorum arkadaşlar...

canım bakanlıklarda mı çalışmak istiyosun yoksa memur olıyım da nolursa olsun mu diyosun :52:

canım bakanlıklarda mı çalışmak istiyosun yoksa memur olıyım da nolursa olsun mu diyosun :52:

amaann kız takma kafana
azıcık rahatlamak gerek öyle bütün gün ders çalışmak olmaz ki beyin yani bu yorulur

topikte bizde yılbaşı çekilişi yapalım birbirimize kitap yollayalım:60::60::118:

memur olyim de nolursa olsun diyorum canım:D özel sektörde çalışanlardanım çünkü...hangi kitabı almam gerekiyo onu bilmiyorum işte,yardımcı olursan çok sevinirm.

sen gez bakalım biz ders çalışıcaz senden öne geçicez:27::27:

canım şuanda gezsemde gezmesemde zaten kitabım yok benim ders çalışmak için benim hedefim ocak ayı
o zaman çalışmaya başlıcam plan yaptım kendime ona göre boş vakitlerimi ayarladım o zaman buraya bitirdiğim konuları veririm de görürsünüz hıııhhhh :24::24:
:9::9::9:

Back
X