- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
yuh benim kociş 3 saat sonra eve gelick mesaisi bitiyor![]()
enerji topluyor akşam gezicez tozucaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
enerji topluyor akşam gezicez tozucaz![]()
vayy iyiymiş sizin benim kociş geliyor zavallım tv izlerken uyuyakalıyor çok yoruluyor enerji fln kalmıyor![]()
memur olyim de nolursa olsun diyorum canımözel sektörde çalışanlardanım çünkü...hangi kitabı almam gerekiyo onu bilmiyorum işte,yardımcı olursan çok sevinirm.
evet canım galatasaray
benim herif uyuyo hala![]()
lisans kamu diyince dedim alandandamı giricen acaba ben o hatayı yaptım çünkü bu seneresmen sınavda uyudum ya ve ben değil bi sürü kişi birsiinin horlamasına uyandım
canım bu sene yayınları önlisans lisans diye ayırdılar ama fasafiso
mesela bak okyonus ihtiyaç 2012 modüler soru bankası aldı bende 2011 ini aldım soru yerleri aynı
yani sözün özü 2011 yayını al ihtiyaç ve yargı gk gy derimkonu anlamtımı içn yargının tek tek konu anlatım kitapları ve pegem akademi ders notları
ben de rakip takımlıyım canım
hatta miss 12 eşofmanım üstümde şu an![]()
benimde sevdiceğim 1.5 saat sonra çıkıcak
yüzünü görücekmiyim hayır tabiki![]()
1) 425 sayfalık bir kitabın sayfaları numaralandırılırken kaç tane rakam kullanılır?
cevap:1167
lisans kamu diyince dedim alandandamı giricen acaba ben o hatayı yaptım çünkü bu seneresmen sınavda uyudum ya ve ben değil bi sürü kişi birsiinin horlamasına uyandım
canım bu sene yayınları önlisans lisans diye ayırdılar ama fasafiso
mesela bak okyonus ihtiyaç 2012 modüler soru bankası aldı bende 2011 ini aldım soru yerleri aynı
yani sözün özü 2011 yayını al ihtiyaç ve yargı gk gy derimkonu anlamtımı içn yargının tek tek konu anlatım kitapları ve pegem akademi ders notları
ben de rakip takımlıyım canım
hatta miss 12 eşofmanım üstümde şu an![]()
nerde yanlışım
1..9 = 9
10..99 = 90 x2= 180
100... 425 = 326 x 2 : 652
toplamda : 841
yanlış ama:S
çok saol canım ben bu yıl pazar günü öğleden sonraki oturumada giricem inşallah.onun için bu kitaplar haricinde ayrı bi kitap almama gerek yok dimi canım.hoş bu kitapları bi çözyim deçok zor geliyo bana yaa:26::26:
canım işte o alan sınavı oluyo.ben bu sene girdim pzr hem saabh hem öğlene.canım bak şöle diyim.
ilk önce hangi kurumu istiyosun ve hangi puanları dikkate alıyo ona dikkat et.mesel bi bölüm vardır pzr günkü sınavı ve cts 1 dersin ort alınıyo.tabi cts ing sınavınada girmen gerekiyo
ondan sonra pazar giricem diye düşün ve en az 80 alman lazım bu alan sınavlarından.ayrıca 80 aldın başvurcapın kurum kendi yazılı ve sözlü sınav yapıyo ondanda geçersen işe başlarsın.eğer müf. yrd.iç kontrol dentçi yrd olmak hedefin yoksa hiç girme pzr günü.ama yok giricem dersen kendi okul notlarından çalış soru banaksı olarak murat yayınları alan kitabı iyidir![]()
SORU:
3A6 üç basamaklı sayısının 13 ile bölümünden kalan 8 dir.
buna göre 4A1 sayısının 13 ile bölümünden kalan kaçtır ?
çok teşekkür ederim canım.ben bi cmt günü girecek olduğum sınava çalışmaya başlıyım o zman önce.hiç ing.den girmem gerektiğini bilmiyodum.saol bilgi verdiğin için![]()
kızlar bugün bende temizlik günü. soru kaçırdım diye üzülüyodum ama bizim hatunların çenesi düşmüüş. hahaaaa size yetişicem temizlik yapsamda![]()
cevap 12mi:26: