Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biri yarışma mı dedi
ben varım![]()
oo alan olunca baya zor oluyo desene hem evliyim ben şehir şehir dolaşamam ki(o zaman normal memurluk için girerim bende.onda sadece cumartesi sınava giricem dimi?ders olarakta sadece gy ve gk yani sizin çalıştığınız konulara çalışmam lazım dimi canım?
bak topic şenlendi hemen eee artık yarışmaya başlamamız lazım
bu arada ocak sonu gbi bi topic açıp 1 haftalık yarışma yapalım diyorum ne dersin sadece gy olucak zaten çoğumuzun konusu bitti
ama istersen gir puanın hesaplansın canım sana kalmış
normal memurlukta kendi içinde 3 e ayrılıyo.cts sabah gk gy sınavına giriyosun ama ing gir derim.gk gy sınavından çıkmadan ing testinide veriyolar.
normal memurluk;memur,veri hazırlama kontrol işletmeni (vhki),bilgisayar işletmeni olarak ayrılır.maaşları sol baştan sağa doğru artar
lisans mezunlarınn tercih kodu 4001 (herhangi 4 yıllık bölümden mezun olmak)
lisans maliye tercih kodu 4459 dur
bu linkten lisans bölümüne kodları girip taban ve tavan puanlarını görebilirsin
KPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru
bizim çalıştığımız konular ilk sayfada var canım ders ders konu başlıklarına bakabilirsingk gy bu konuları içerir
![]()
aydınlattığın için çok saol canımmmgerçekten çok yardımcı oldun:)hepimize başarılarrrrrrrrrrr
rica ederim canım
inşallah halledicez bu sene canım kpss korksun bizden![]()
![]()
aynen canım(((ben ilk defa giricem derslerede haziranda başlarım heralde bide aöf var onuda geçmem lazım ki kpssde bi işe yarasın
hazirana bırakma derim canım
ben temmuzda giricem sınava 2011 temmuzda sınava girdim ağustos 1 ders çalışmaya başladım
benim önünde 7 ay var ama deli gibi çalışıyorum bide aralara alan sınavlarını sıkıştırıyorum
eğer aöfden geçemezsen üzülme lise meznu olarak gir kpssye.ben lisans okurken aöden önlisansa başlamıştım.önlisanstan sınava giricektim.ama en yüksek mezuniyeti dikkate alıyolar diye lisans girmek zorunda kaldım.lisans zordur.önlisans düz sorar.lise kolay sorar aklında bulunsun
benim arkadaşım ünv 4teyken lise kpssye girdi atandı.lisanstan mezun oldu maaşıda arttı
bunlarıda düşün derim.mezun olduğun lise genel lisemei yoksa meslekmi :26:
düz liseydi canım bide farzetki aöf için sınava girdim ama geçemedim 4 sınıfı tekrarlıycam kpss o zaman nasıl değerlendirilecek?
geçersiz mi? sınıfı geçip geçmediğim ekim gibi belli oluyor.
arkadaşlar merhaba. bende kpss ye hazırlanmak istiyorum.maliye lisans mezunuyum. ama sınavla ilgili pek bilgim yok. nerelere girebilirim hangi derslere ağırlık vermeliyim? eğer bilgilendirirseniz çok sevinirim.
canım alan giriceksen önce bakanlık belirliceksin.gk gy ing ve alan derslerinden hepsinin sınavına girersen 120 puan türn hesaplanır.bunların ilk 3ü düz memur olarak alırlar.
maliye bakanlığında müfettiş yardımcısı olucam dersen p40 puan türünden 80 puan üzerinde puan alman lazım.p40 puanı GY:0,2, GK:0,1, HU:0,15, İK:0,15, MA:0,15, MU:0,15, YD:0,1 katsayılarıyla çarpılır.bu linkten hangi bölümler hangi katsayıları ile alıyo inceleyebilirsin.Memurlar.Net (KPSS-A puanlarının kurumlara göre dağılımı...)
cts sabah oturumu gk gy sınavıdır.
pzr sabah oturumu
Hukuk
İktisat
İşletme
Maliye
Muhasebe
pzr öğle oturmu
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri
Ekonometri
İstatistik
Kamu Yönetimi
Uluslararası İlişkiler
hedeflediğin bölüme göre girmen gerekn oturumu sen seçiceksin
bu arada alan sınavında 80 ve üzeri alman yetmiyo.kurumlar kendileride ing ve alan sınavı yaparla sözlü şekilde öle işe başlarsın.ve genelde denetçi yrd alınır şehir şehir gezersin.ama 3.500tl de alırsın![]()
normal memurlukta kendi içinde 3 e ayrılıyo.cts sabah gk gy sınavına giriyosun ama ing gir derim.gk gy sınavından çıkmadan ing testinide veriyolar.
normal memurluk;memur,veri hazırlama kontrol işletmeni (vhki),bilgisayar işletmeni olarak ayrılır.maaşları sol baştan sağa doğru artar
lisans mezunlarınn tercih kodu 4001 (herhangi 4 yıllık bölümden mezun olmak)
lisans maliye tercih kodu 4459 dur
bu linkten lisans bölümüne kodları girip taban ve tavan puanlarını görebilirsin
KPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru
bizim çalıştığımız konular ilk sayfada var canım ders ders konu başlıklarına bakabilirsingk gy bu konuları içerir
![]()
Slm kızlar bende geldim . . .
2010 da iki ay çalışarak kpss ye girdim önlisans . ..
Bu yıl çok daha sıkı tutup yerleşmek istiyorum nasipse inşAllah . . .
Şubatta dershaneye başlayacağım bakalım .![]()
hoşgeldin canım
canım karar verdiysen olur
bende 2011 kpss için 2 ay çalışmıştım olmuyo
ama sana tavsiye dershane başlıcak diye bekleme şimdiden başlasan 1 ayda çok konu biter![]()
Hoşbulduk canım. 1 ay sonra başlayacak dershane fakat ben dershaneyle anlaştım, kasımda başlayan grubun derslerine katılacağım 1 ay boyunca ve boş geçmeyecek böylece inşAllah . . .
Sen evde hazırlanıyorsun galiba ? Anlaştığım dershane yetenek yayınlarının konu anlatımlarını ihtiyaç yayınlarının ise soru bankasını veriyor sence bu yayınlar nasıl . . ? :44:
evet canım evde hazırlanıyorum iyide gidiyo çok şükür
süper olmuş valla canım öle anlaşman
ben ihtiyaç soru bankası çalışıyorum canım konu anlatımda yargı ve pegem akademi çalışıyorum.yetenek yayınları hakkında bilgim yok :26:
ihtiyaç soru bankası da veriyorlar bir adet cnm bakalım bende haftanın 5 günü evde olacağım 2 gün dershaneler günde 5 saatten haftada 10 saat ders göreceğiz . . .
kavram haritaları falan da verecekler . . . aslında evde de pekala çalışılıp gayet muazzam biçimde hazırlanılabilir tabi fakat organize olmak planlı çalışabilmek evde gerçekten büyük mesele . Allah kolaylık versin canım .
yargı yayınları için çok detay çok çok detay diye duyumlar aldım fakat sanırım sen lisanstan hazırlanıyorsun. Lisans konuları daha ağır.
yeni katılanlara selamlar olsun ve Allah yardımcımız olsun kızlar.
quietcim yarın akşam 8-9 gibi herkes gelsin yazsın bence ne kadar soru çözdü kaç net var diye.
2 saat sınırlama var ama soruda sınırlama yok kızlaar![]()
bencede tam tersiyargının coğrafyasını bitirdim ben data tarih aldım ama yepyeni duruyo
bende pegem aldım tarih için.
lisanstan hazırlanıyorum ama alana girip girmemkte kararsızım hala ama arada gy ye ara verip alan bakıyorum.
bende ağustostan beri çalışıyorum tarihim ve vatandaşlığım kaldı.bakalım ilerliyoruz işte![]()