2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

:66: Bende geldim :10: Bugünden itibaren kpss ye başlıyorum:31: aöf derlerime biraz ara veriyorum :9: Birazdan pc yi kapatıyorum ve başlıyorum ...

bence devletten önce bizde eksiklik var.çünkü ünv sınavı zamanında neresi olursa olsun gidicem diyen zihniyetiz.bende öleydim.ama kendimi değiştirdim.ben bu bölüme geldim ne katarım kendime dedim.benim ark sırf galatasaray hukuk istedi diye 4.kez girdi sınava.kazandımı evet kazandı.ideal diye bişey yok kimsede bana göre.
herkes diploma olsun kaygısında başka bişey değil.o zaman sonuçlalrınada katlanıcak herkes :31:

ben bu bölümü sırf üniv diplomam olsun diye okumadım tabiki ideallerim doğrultusunda okudum bu bölüme başlarken ya da okurken hocalarım yere göğe sığdıramadılar aynı bu bölümü okuyan akrabamda tavsiye etti ve gerçekten iyi bölümken birden bire bitti bi gıda muhendisinin işini kimyager ya da ziraat mühendisi yapıyor neyse yaşantımda o kadar uzun detaylar var ki şimdi buraya sığmıyor herkes kendince haklı saygılar dua etmekten vazgeçmiyorum ALLAH GÖNLÜME GÖRE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN :)

:66: Bende geldim :10: Bugünden itibaren kpss ye başlıyorum:31: aöf derlerime biraz ara veriyorum :9: Birazdan pc yi kapatıyorum ve başlıyorum ...

birazdan :20: bak heves var şimdi hemen kapa :52: sonra gel sorularını sor canım mutlaka :54:

ben bu bölümü sırf üniv diplomam olsun diye okumadım tabiki ideallerim doğrultusunda okudum bu bölüme başlarken ya da okurken hocalarım yere göğe sığdıramadılar aynı bu bölümü okuyan akrabamda tavsiye etti ve gerçekten iyi bölümken birden bire bitti bi gıda muhendisinin işini kimyager ya da ziraat mühendisi yapıyor neyse yaşantımda o kadar uzun detaylar var ki şimdi buraya sığmıyor herkes kendince haklı saygılar dua etmekten vazgeçmiyorum ALLAH GÖNLÜME GÖRE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN :)

amin canım :)

:31: ewet 11 dk :31: Kızlar hepinizi öpüyorum ben ders çalşmaya gidiyorum :66:

kolay gelsin canım benim :54:
çalışırken bak şöle motive et kendini.sınava girdin seneye atandın evlendin evine yeni eşyayı kazandığın parayla eşinle birlikte alıcaksın:34:
kazandığın parayla iş çıkışı arkadaşlarınla çay içip eve öle döniceksin akşam 5te çıkıcaksın ya :34::29:

kolay gelsin canım benim :54:
çalışırken bak şöle motive et kendini.sınava girdin seneye atandın evlendin evine yeni eşyayı kazandığın parayla eşinle birlikte alıcaksın:34:
kazandığın parayla iş çıkışı arkadaşlarınla çay içip eve öle döniceksin akşam 5te çıkıcaksın ya :34::29:

kız Q yemin ederim içim cız etti ya . . .
hayallerin güzelliğine ve cezbedilciliğine bak yaaaa . . .
yeni eve yeni eşya erken çıkıp bir de çay içebilme fırsatı . . . ahhhhhhhhhhhhh ah . . . :16: :52: :10: :24:

klavyeye verdim kendimi bende bakalım ne olur akıbetim . . .
hafta sonu dershaneye gidiyorum ama . . .

nasıl gidiyor canım senin ?

kız Q yemin ederim içim cız etti ya . . .
hayallerin güzelliğine ve cezbedilciliğine bak yaaaa . . .
yeni eve yeni eşya erken çıkıp bir de çay içebilme fırsatı . . . ahhhhhhhhhhhhh ah . . . :16: :52: :10: :24:

klavyeye verdim kendimi bende bakalım ne olur akıbetim . . .
hafta sonu dershaneye gidiyorum ama . . .

nasıl gidiyor canım senin ?

bunları düşündükçe daha bi azim geliyo insana :9:
valla ben haftasonları yakın yerlere sevdiceğimle tatile kaçmayı bile düşünüyorum nasılsa eve nerdeyse 2.500 tl giricek :32::32::32:

canım kendime şart koştum türkiye eko bitirmeye çalışıyorum yarına kadar ama daha çok var sanırım cts de giricek işin içine :31:
sonra gy bitirmeye başlıcam.senin kalvye nasıl gidiyo :34:

bunları düşündükçe daha bi azim geliyo insana :9:
valla ben haftasonları yakın yerlere sevdiceğimle tatile kaçmayı bile düşünüyorum nasılsa eve nerdeyse 2.500 tl giricek :32::32::32:

canım kendime şart koştum türkiye eko bitirmeye çalışıyorum yarına kadar ama daha çok var sanırım cts de giricek işin içine :31:
sonra gy bitirmeye başlıcam.senin kalvye nasıl gidiyo :34:

Harika fikir canım ya hafta sonları yakın yerlere kaçma fikri aradaki aşkı muhabbeti taze tutacak bir tarif verdin bak şimdi . . . :54:

Klavye fena değil benim deneyimim de var bir kaç defa girmişliğim var on parmağım zaten imla ve yazım çalışıyorum şu ara imla ve
yazımsız on parmaktım son yapılan yargıtay ve danıştay uygulamalarında ters köşe oldum . . . imlalı ve yazım kurallarını kapsayan oldukça zor metinler çıktı . . .

Kpss olsun uygulamalı sınavlar ya da her ne sınavı olursa olsun beslenmeye de oldukça dikkat etmek gerek . Bu konuya da değineyim dedim q . . .
Mesela ceviz . . . Çalıştığını öğrendiğini unutmamakla yani beyinin depolama alanıyla direkt ilgisi olan bileşenler varmış içerisinde . . .
Her gün günde bir tane yemeli . . .
Sonra su . . .
Su zaten hayat yani ilgisi ve faydası olmadığı şey yok da beyinin yarısından çok çok fazlası suymuş . . .
Bol bol su içmeli . . . Doğal şeker de çalışması için gerekli meyveler bunun için ideal . . . Mesela hurma. Şimdi mevsimi de . . .

Harika fikir canım ya hafta sonları yakın yerlere kaçma fikri aradaki aşkı muhabbeti taze tutacak bir tarif verdin bak şimdi . . . :54:

Klavye fena değil benim deneyimim de var bir kaç defa girmişliğim var on parmağım zaten imla ve yazım çalışıyorum şu ara imla ve
yazımsız on parmaktım son yapılan yargıtay ve danıştay uygulamalarında ters köşe oldum . . . imlalı ve yazım kurallarını kapsayan oldukça zor metinler çıktı . . .

Kpss olsun uygulamalı sınavlar ya da her ne sınavı olursa olsun beslenmeye de oldukça dikkat etmek gerek . Bu konuya da değineyim dedim q . . .
Mesela ceviz . . . Çalıştığını öğrendiğini unutmamakla yani beyinin depolama alanıyla direkt ilgisi olan bileşenler varmış içerisinde . . .
Her gün günde bir tane yemeli . . .
Sonra su . . .
Su zaten hayat yani ilgisi ve faydası olmadığı şey yok da beyinin yarısından çok çok fazlası suymuş . . .
Bol bol su içmeli . . . Doğal şeker de çalışması için gerekli meyveler bunun için ideal . . . Mesela hurma. Şimdi mevsimi de . . .

klavyeyi yaparsın sen o zman canım :34:
ay bana çok uzak şeyler saydıkların bi su o kadar :1:

klavyeyi yaparsın sen o zman canım :34:
ay bana çok uzak şeyler saydıkların bi su o kadar :1:

İnşalllah canımcım yaaaa . . .
Neden uzak canım 1 ceviz yiyebilirsin günde inan faydasını göreceksin 1 haftada . . .
Bizzat denedim yani . . . Hafızayı müthiş geliştiren bir şey ceviz hatta şekli bile beyin gibi . . . mis !​

Neden uzak canım 1 ceviz yiyebilirsin günde inan faydasını göreceksin 1 haftada . . .
Bizzat denedim yani . . . Hafızayı müthiş geliştiren bir şey ceviz hatta şekli bile beyin gibi . . . mis !​

sevmiyorum pek cevizi o yüzden :31:

Bak ne buldum;

Beyne benzeyen ceviz, kavrama ve anlamayı geliştiriyor. Asya'da ceviz hala beyin gıdası olarak kabul ediliyor, bu ülkelerde öğrenciler, sınavlardan önce ceviz yiyerek notlarını yükseltebileceklerine inanıyor.

:32:

zaten cevizi çook severim bide su ohh sağol kızlar yaa...benim size bi sorum daha olcak..ben çalışıyorumm bı tanede kızım varyaa o yuzden onun uyudugu zamanlar sozel calısabılıyorum sabahları erken kalkıyorum bazen 5 bazen 6 ....ama anlamakta gucluk cekıyorum tekrar etmek zorunda kalıyorumm ...acaba dıyorum gec mı yatsam ...:44:

Back
X