Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence devletten önce bizde eksiklik var.çünkü ünv sınavı zamanında neresi olursa olsun gidicem diyen zihniyetiz.bende öleydim.ama kendimi değiştirdim.ben bu bölüme geldim ne katarım kendime dedim.benim ark sırf galatasaray hukuk istedi diye 4.kez girdi sınava.kazandımı evet kazandı.ideal diye bişey yok kimsede bana göre.
herkes diploma olsun kaygısında başka bişey değil.o zaman sonuçlalrınada katlanıcak herkes![]()
tatlım cok saol bunlar gecen yıl puanlar dımı![]()
evet canım 2011 1. atamalar temmuz
KPSS 2011/2 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru
buda en son canım aralık
ama ilk olandan bakman daha iyi![]()
Bende geldim
Bugünden itibaren kpss ye başlıyorum
aöf derlerime biraz ara veriyorum
Birazdan pc yi kapatıyorum ve başlıyorum ...
ben bu bölümü sırf üniv diplomam olsun diye okumadım tabiki ideallerim doğrultusunda okudum bu bölüme başlarken ya da okurken hocalarım yere göğe sığdıramadılar aynı bu bölümü okuyan akrabamda tavsiye etti ve gerçekten iyi bölümken birden bire bitti bi gıda muhendisinin işini kimyager ya da ziraat mühendisi yapıyor neyse yaşantımda o kadar uzun detaylar var ki şimdi buraya sığmıyor herkes kendince haklı saygılar dua etmekten vazgeçmiyorum ALLAH GÖNLÜME GÖRE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN :)
kontenjanlar az gülüm ya sen ne mezunusun:26:
canım zaten 2. olan 1den kalan boşlukları doldurmak için
iktisat lisans canım![]()
birazdanbak heves var şimdi hemen kapa
sonra gel sorularını sor canım mutlaka
amin canım :)
kac kişi alıyolarkı toplamda ah keske olsa yaa![]()
Cnm 20:00 da başlıyorumTabi zaten burda paylaşıcm öğrendiklerimi zorlandıklarımı inşallah
![]()
son 11 dak![]()
ewet 11 dk
Kızlar hepinizi öpüyorum ben ders çalşmaya gidiyorum
![]()
kolay gelsin canım benim
çalışırken bak şöle motive et kendini.sınava girdin seneye atandın evlendin evine yeni eşyayı kazandığın parayla eşinle birlikte alıcaksın
kazandığın parayla iş çıkışı arkadaşlarınla çay içip eve öle döniceksin akşam 5te çıkıcaksın ya![]()
kız Q yemin ederim içim cız etti ya . . .
hayallerin güzelliğine ve cezbedilciliğine bak yaaaa . . .
yeni eve yeni eşya erken çıkıp bir de çay içebilme fırsatı . . . ahhhhhhhhhhhhh ah . . .![]()
![]()
![]()
klavyeye verdim kendimi bende bakalım ne olur akıbetim . . .
hafta sonu dershaneye gidiyorum ama . . .
nasıl gidiyor canım senin ?
bunları düşündükçe daha bi azim geliyo insana
valla ben haftasonları yakın yerlere sevdiceğimle tatile kaçmayı bile düşünüyorum nasılsa eve nerdeyse 2.500 tl giricek
canım kendime şart koştum türkiye eko bitirmeye çalışıyorum yarına kadar ama daha çok var sanırım cts de giricek işin içine
sonra gy bitirmeye başlıcam.senin kalvye nasıl gidiyo![]()
Harika fikir canım ya hafta sonları yakın yerlere kaçma fikri aradaki aşkı muhabbeti taze tutacak bir tarif verdin bak şimdi . . .
Klavye fena değil benim deneyimim de var bir kaç defa girmişliğim var on parmağım zaten imla ve yazım çalışıyorum şu ara imla ve
yazımsız on parmaktım son yapılan yargıtay ve danıştay uygulamalarında ters köşe oldum . . . imlalı ve yazım kurallarını kapsayan oldukça zor metinler çıktı . . .
Kpss olsun uygulamalı sınavlar ya da her ne sınavı olursa olsun beslenmeye de oldukça dikkat etmek gerek . Bu konuya da değineyim dedim q . . .
Mesela ceviz . . . Çalıştığını öğrendiğini unutmamakla yani beyinin depolama alanıyla direkt ilgisi olan bileşenler varmış içerisinde . . .
Her gün günde bir tane yemeli . . .
Sonra su . . .
Su zaten hayat yani ilgisi ve faydası olmadığı şey yok da beyinin yarısından çok çok fazlası suymuş . . .
Bol bol su içmeli . . . Doğal şeker de çalışması için gerekli meyveler bunun için ideal . . . Mesela hurma. Şimdi mevsimi de . . .
klavyeyi yaparsın sen o zman canım
ay bana çok uzak şeyler saydıkların bi su o kadar![]()