2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

gününüz aydın olsun kızlar :52::52:
bende temizlik yapıp saat 3 gibi burdayım :32:
okyonuscum kolay gelsin :54:

merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. 4. sınıf öğrencisiyim, haftasonları kursa gidiyorum. gy gk den sorumluyuz sadece. 50-60 hatta 45le atanan olmuş benim bölümümden (çocuk gelişimi) ama ben ankarada kalmak istiyorum 90 benim için minumum hedefim... geçen sene 70-80 le de Ankaraya atanan olmuş ama ben Ankarayı garantilemek istiyorum yani.

matematiğim ve türkçem iyi. biraz unutmuş olsam da hatırlıyorum git gide. dersane başında türkiye geneli sınav yapıldı 56,568 gibi bi puan aldım. Başlangıç için iyi mi ne dersiniz, sadece mat ve türkçe yapmıştım.

Ankarada y. lisansa devam etmek için de kalmak istiyorum ve dil sıkıntı benim için belki atanınca ing. kursuna giderim akşamları sonra y.lisansa başlayabilirim. Böyle. Beni de aranıza alırsanız sevinirim. Özellikle şubat tatilinde konulara asılıcam.

günaydın kızlar temizlik yapıcam bir kaç saate gelirim :21:

gel artık özledim seni :)

gününüz aydın olsun kızlar :52::52:
bende temizlik yapıp saat 3 gibi burdayım :32:
okyonuscum kolay gelsin :54:

akşam soru gecesi ona göre :)
tam aşık olacakken adam evli çıktı iyi mi:5::5::5::5::5::5:

her şerde vardır bir hayır canım gereğinden fazla üzülme sakın..

merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. 4. sınıf öğrencisiyim, haftasonları kursa gidiyorum. gy gk den sorumluyuz sadece. 50-60 hatta 45le atanan olmuş benim bölümümden (çocuk gelişimi) ama ben ankarada kalmak istiyorum 90 benim için minumum hedefim... geçen sene 70-80 le de Ankaraya atanan olmuş ama ben Ankarayı garantilemek istiyorum yani.

matematiğim ve türkçem iyi. biraz unutmuş olsam da hatırlıyorum git gide. dersane başında türkiye geneli sınav yapıldı 56,568 gibi bi puan aldım. Başlangıç için iyi mi ne dersiniz, sadece mat ve türkçe yapmıştım.

Ankarada y. lisansa devam etmek için de kalmak istiyorum ve dil sıkıntı benim için belki atanınca ing. kursuna giderim akşamları sonra y.lisansa başlayabilirim. Böyle. Beni de aranıza alırsanız sevinirim. Özellikle şubat tatilinde konulara asılıcam.
herkese kapımız açık canım. kendini yıllardır burda gibi hissedersin şahssen ben öyle hissettim çok kısa sürede :61:

tam aşık olacakken adam evli çıktı iyi mi:5::5::5::5::5::5:
tatlım boşver bak evliymiş soru çöz geçer derdin tasan kalmaz :34:

canım bak hedefin var demekki işin çoğu bitmiş :34:
başlangış için iyi daha bunun tarihi coğ var :34:
biz bu ay sonuna kadar yoğunlukla mat ve türkçe çalışıcaz sonra gk bölümüne geçicez.aklına taklan soru çözemediğin ya da yanlış yaptığın sorular varsa sor mutlaka birlikte çözeriz :29:
hoşgeldin aramıza :13:
gel artık özledim seni :)

akşam soru gecesi ona göre :)

her şerde vardır bir hayır canım gereğinden fazla üzülme sakın..

herkese kapımız açık canım. kendini yıllardır burda gibi hissedersin şahssen ben öyle hissettim çok kısa sürede :61:

bugün marifetliğm tuttu :9:
muffın yaptım şimdi fırında ama sonu ne olur bilemem kaplardan taşmasından korkuyorum :60:
yemekten önce bide un kurabiyesi yapıcam kkda bi tarif buldum pastana un kurabiyesinden :52:denicem hemen :32:

bu akşam sorular havada uçuşucak valla :118::118:
akşam 8de burdayız kızlar :9: (ah ah bi zman 8i birgeçe gelmeye utanıyodum tam kadro 8de herkes burdaydı :16:)

Kızlar iyi akşamlar kolay gelsin :) Ben üniversite okuyorum, bu sene KPSS'ye girmeyi planlıyorum lise mezunları için olanına. Ama hiç bilgim yok. Bir başka konuya da yazdım, ordaki arkadaş 90-95 alırsan atanırsın dedi ama neye atanılıyor ? Yani lise mezunlarını ne tür yerlere atıyorlar kısaca bilgi verseniz.. :17:

Kızlar iyi akşamlar kolay gelsin :) Ben üniversite okuyorum, bu sene KPSS'ye girmeyi planlıyorum lise mezunları için olanına. Ama hiç bilgim yok. Bir başka konuya da yazdım, ordaki arkadaş 90-95 alırsan atanırsın dedi ama neye atanılıyor ? Yani lise mezunlarını ne tür yerlere atıyorlar kısaca bilgi verseniz.. :17:

Kızlar lütfen bana cevap verin :55:

tatildeydim cnm hasta oldum üşütmüşüm gezmekten:37:evdeyim artık mat çalışmaya devam daha bir sürü konum var :27:sen nasılsın döndünmü evine hala gezmektemisin sende

ben hala şehir dışındayım canım. zor oluyor böyle çalışmak ama bi şekilde çalışmaya çalışıyorum işte.

bugün soru çözelimde kendimize gelelim. geçmiş olsun bu arada kendine dikkat et
Kızlar lütfen bana cevap verin :55:

quiet gelince seni bilgilendirir canım birazdan gellir oda.

Back
X