Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar temizlik yapıcam bir kaç saate gelirim![]()
gününüz aydın olsun kızlar
bende temizlik yapıp saat 3 gibi burdayım![]()
okyonuscum kolay gelsin![]()
günaydın kızlar temizlik yapıcam bir kaç saate gelirim![]()
gününüz aydın olsun kızlar
bende temizlik yapıp saat 3 gibi burdayım![]()
okyonuscum kolay gelsin![]()
tam aşık olacakken adam evli çıktı iyi mi![]()
herkese kapımız açık canım. kendini yıllardır burda gibi hissedersin şahssen ben öyle hissettim çok kısa süredemerhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. 4. sınıf öğrencisiyim, haftasonları kursa gidiyorum. gy gk den sorumluyuz sadece. 50-60 hatta 45le atanan olmuş benim bölümümden (çocuk gelişimi) ama ben ankarada kalmak istiyorum 90 benim için minumum hedefim... geçen sene 70-80 le de Ankaraya atanan olmuş ama ben Ankarayı garantilemek istiyorum yani.
matematiğim ve türkçem iyi. biraz unutmuş olsam da hatırlıyorum git gide. dersane başında türkiye geneli sınav yapıldı 56,568 gibi bi puan aldım. Başlangıç için iyi mi ne dersiniz, sadece mat ve türkçe yapmıştım.
Ankarada y. lisansa devam etmek için de kalmak istiyorum ve dil sıkıntı benim için belki atanınca ing. kursuna giderim akşamları sonra y.lisansa başlayabilirim. Böyle. Beni de aranıza alırsanız sevinirim. Özellikle şubat tatilinde konulara asılıcam.
tatlım boşver bak evliymiş soru çöz geçer derdin tasan kalmaztam aşık olacakken adam evli çıktı iyi mi![]()
merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. 4. sınıf öğrencisiyim, haftasonları kursa gidiyorum. gy gk den sorumluyuz sadece. 50-60 hatta 45le atanan olmuş benim bölümümden (çocuk gelişimi) ama ben ankarada kalmak istiyorum 90 benim için minumum hedefim... geçen sene 70-80 le de Ankaraya atanan olmuş ama ben Ankarayı garantilemek istiyorum yani.
matematiğim ve türkçem iyi. biraz unutmuş olsam da hatırlıyorum git gide. dersane başında türkiye geneli sınav yapıldı 56,568 gibi bi puan aldım. Başlangıç için iyi mi ne dersiniz, sadece mat ve türkçe yapmıştım.
Ankarada y. lisansa devam etmek için de kalmak istiyorum ve dil sıkıntı benim için belki atanınca ing. kursuna giderim akşamları sonra y.lisansa başlayabilirim. Böyle. Beni de aranıza alırsanız sevinirim. Özellikle şubat tatilinde konulara asılıcam.
gel artık özledim seni :)
akşam soru gecesi ona göre :)
her şerde vardır bir hayır canım gereğinden fazla üzülme sakın..
herkese kapımız açık canım. kendini yıllardır burda gibi hissedersin şahssen ben öyle hissettim çok kısa sürede![]()
yarım saat erken gelmişim :)
en iyisi gidip sonra geleyim :)![]()
gitme ben burdayım sohbet edelimm![]()
tatlım naber özlettin kendini =)
Kızlar iyi akşamlar kolay gelsin :) Ben üniversite okuyorum, bu sene KPSS'ye girmeyi planlıyorum lise mezunları için olanına. Ama hiç bilgim yok. Bir başka konuya da yazdım, ordaki arkadaş 90-95 alırsan atanırsın dedi ama neye atanılıyor ? Yani lise mezunlarını ne tür yerlere atıyorlar kısaca bilgi verseniz..![]()
tatildeydim cnm hasta oldum üşütmüşüm gezmektenevdeyim artık mat çalışmaya devam daha bir sürü konum var
sen nasılsın döndünmü evine hala gezmektemisin sende
Kızlar lütfen bana cevap verin![]()