- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
Eki Görüntüle 361855
en küçük dediği için kökten kurtarmak için 15 ile çarpmam gerekiyordu yani y=15 oldu.
Tesekkur ederim canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 361855
en küçük dediği için kökten kurtarmak için 15 ile çarpmam gerekiyordu yani y=15 oldu.
|x-3|=3-x
|5-y|=5-y Olduguna göre x+y toplamının alabileceği en büyük deger kaçtır?
30 buldum ben :44:
ilahi ne desem bilemedim şimdi![]()
rica ederim :)Tesekkur ederim canim
hiç emin değilim ama 6 buldum :2:
yaa kızlar benim ders çalışırken acayip uykum geliyor.psikolojik olarak kitliyorum kendimi galiba. :S çay kahve kar etmiyor.gene geldi valla. :S
yaa kızlar benim ders çalışırken acayip uykum geliyor.psikolojik olarak kitliyorum kendimi galiba. :S çay kahve kar etmiyor.gene geldi valla. :S
quiet yaaaa
Allah senin iyiliğini versin tamam anladık mutlak yapmışsın bi sürügitmiş mesaj![]()
aynen ya kendimi aştım valla gözününe gözünüze sokuyom işte yaptım diye![]()
Ah benm güzel arkadaşım inşallah hep devam eder bu başarınn![]()
yok tatlım ya nerdeeeee mutlakta ebob ekokta işte bazen geliyolarda çözüyom yoksa ı ı yani![]()
canım çok uzatmışsın gerek yok.çözüm:
evet haklısın ama alışkanlık yaptı ben de..:SCanım bu psikolojik bişi sanırım bişiler bulmalısın
Masada çalış mutlaka madem böle bi sorunun varsa.
Bide 45 dakikada bi 5 dakikalık filan mola ver
hep matematik çözeceğim o zaman :)Uykugelince sevdiğin derse geç biraz belki etkili olur![]()
Nirden hatırlattın şu ebobu ekoku yahu
Benim bugün bunların konusunu çalışmam lazım nası yapcaz![]()
canım çok uzatmışsın gerek yok.çözüm:
x<3
y<5
-------
x+y<8 x+y=7
negatif olarak çıkardığımızda eksiyle çarpıyoruz.neg olması için 3 den küçük bir sayı olmalı.gene aynı mantıkla içi pozitif olan olduğu gibi çıkar yani y<5 olmalı.alt alta topla ve bitti :)