• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

uzun zamandır günün şarkısını eklemiyoruz günün şarkısı benden gelsin :24:
ajdarın son bombası şahdamar 2012 - YouTube

1:47 ye dikkat lütfen yerçekimi ile kütlesi arasında hesap yapmakta :60::60::60:
:1: ilahi nerde n aklına geldii , bende tarihle kafayı bozmak üzere bir insan olaraktan şarkı yazmak istiyorum:52:

ikta ile maaş yan yanaa durmaz
ikta dilinden anla biraz
bir verilirse üretim artar,güvenlik sağlanır
çoğalır asker :27:
telif hakkı bana ait değildr

hüf sıkıldım çalışırken,hem genel tekrar videosu hem notları okuyorum sulandımm:18::52:

Son düzenleme:
canım zaamnın daha var lisans sınavına giricekler bile daha yeni başlıyolar sınav temmuzda düşün :34:
içini ferah tut daha çoooook zamanın var senin :34:
önce bi kitapçıya gidip kpss kaynaklarını incele senin anlayabilicen tarzdan anlatım yormadan uzun olmayan anlatımları incele onları al günde 2 konu rahat bitirrisin ve atanırın bu sene :34:

cnm çok saol ben kitapları aldım inşallah çalışmaya başlıyacağım sen hangisinden gireceksin ???

:1: ilahi nerde n aklına geldii , bende tarihle kafayı bozmak üzere bir insan olaraktan şarkı yazmak istiyorum:52:

ikta ile maaş yan yanaa durmaz
ikta dilinden anla biraz
bir verilirse üretim artar,güvenlik sağlanır
çoğalır asker :27:
telif hakkı bana ait değildr

hüf sıkıldım çalışırken,hem genel tekrar videosu hem notları okuyorum sulandımm:18::52:

:46::46::46::46::46:
bu şarkıda sana gelsin sende çek yolla canım :29:
KPSS Şarkıları - 2.Mahmut www.yaziliproje.com - YouTube
3. Selim Sarkisi - III. Selim - Kpssdershanesi.net.mp4 - YouTube

cnm inşallah herşey istediğin gibi olur ben adalet 2 yıllık mezunuyum eylülde benim sınav heralde...

amin canım inşallah seninde bakalım nolcak sonumuz :8:
evet canım eylülde.her 2 yılda bir söylenti çıkıyo bilmiyorum bu seferki ne kadar doğru.bu seneki ortaöğretim ve önlisans sınavı son sınav olucakmış öle diyolar :31:

amin canım inşallah seninde bakalım nolcak sonumuz :8:
evet canım eylülde.her 2 yılda bir söylenti çıkıyo bilmiyorum bu seferki ne kadar doğru.bu seneki ortaöğretim ve önlisans sınavı son sınav olucakmış öle diyolar :31:

cnm belli olmaz hersene bişey değişiyor ben bu sene girip kurtulmak istiyorum inşallah bidaha uğraşmam kpss yle :27::27:

quetcimmmm özel msjların dolmuş bişi sorcammmm msj gönderemiyorummmm :9::9::9:

hemen siliyorum şekerim müziklere daldım :24:

cnm belli olmaz hersene bişey değişiyor ben bu sene girip kurtulmak istiyorum inşallah bidaha uğraşmam kpss yle :27::27:

öle tabi canım inşallah inşallah bi atanıp meeeemur olsak :8:

kızlar işte günün gerçek şarkısı haydeeeeee :24::24:

Can Bonomo Love Me Back Klip 2012 Eurovision Klibi official video - YouTube

klavyede kok olmadıgından boyle yazmak zorunda kaldım. 6 yıldır matematikle isim olmadı. unutmusum hep konuları :26:

Back
X