• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Günaydın kizlar Bol sorulu gun olsun hepimiz için bugün kocam ne sürprizler yapicam bana bakalım :)

Tarih ve türkce testi çözücüm kocis gelene kadar :)aksam beni yemeğe götürse bari çünkü yemek yapmiycam bugun:)

Günaydın kizlar Bol sorulu gun olsun hepimiz için bugün kocam ne sürprizler yapicam bana bakalım :)

Tarih ve türkce testi çözücüm kocis gelene kadar :)aksam beni yemeğe götürse bari çünkü yemek yapmiycam bugun:)

günaydın canım :13:
yemeğe götürmese bile eli mahkum götürcek artık :1:

ekledim canım :29:
maşallah maşşallah allah birsüür yıllar göstersin inşallah :16:
valla benimde çok güzel geçti günüm hesap kitap yaptık hep kpss kazanmam şart yarın deneme çözücem :52:
aşkım saolsun ben senin kadar hevesli değilim kazanıcanı sanmıyorum dedi.bende inada daha çok çalışcam :52: biliyo beni gaza getirme yollarını aşkısı :16::16::16:

teşekkür ederim canım
seninde gününün güzel geçmesine çok sevindim
sen çok erken başladın sanırım hazırlanmaya zaten,eminim denemelerde iyi olacaksın canım inşallah
bu arada bir tane türkiye haritası bulmuşsun bayıldım valla teşekkürler:)

ben tarihi bitirincea coğrafyaya başlamak istiyorum
allah kolaylık versin sanada
türkçe zor mu acaba ??????

teşekkür edeirm canım,allah hepimize kolaylıklar versin
türkçe zor değil,bugun cümlede anlam konusuna geçtim
biraz uzun bir konu, çok fazla çözümlü soruda vermiş çıkmış vs,
Biraz uzun sürecek 130 sayfa kitapta
bugun bitirmem lazım.

Son düzenleme:
günaydın canım benim :3:
uykuu girmedi gözüne sabahın 5 inde :52:
bende rüyamda deneme çözüyodum valla :52::52::52::52:

Öyle oldu valla :) Bende hep soru çözüyorum yada sınava giriyorum ne olacak bizim bu halimiz :):18:

Merakle bekliyoruz bizde :):123:
Bugün kendine tatil ver artık be kızım derdimiz kpss den çıkacak yakında. Sana yetişmeye uğraşcaz :1:

Tekrar tekrar İyiki doğdun Okyonuscummmmmm:16: :71:

ekledim canım :29:
maşallah maşşallah allah birsüür yıllar göstersin inşallah :16:
valla benimde çok güzel geçti günüm hesap kitap yaptık hep kpss kazanmam şart yarın deneme çözücem :52:
aşkım saolsun ben senin kadar hevesli değilim kazanıcanı sanmıyorum dedi.bende inada daha çok çalışcam :52: biliyo beni gaza getirme yollarını aşkısı :16::16::16:

canım ekledim seninde konularını hoşgeldin aramıza :29:
yargı ağır geldiyse güvender tavsiye ederiz yada tarih için ihtiyacın 24 saatte tarihini (kızlar memnun) pegemin tarihini tavsiye ederiz :49:

coğ yargı tek kitabı hem akıcı hem akılda kalıcı bilgin olsun.türkçede en kolay konudur canım kafana takma :32:
teşekkür ederim
inşalllah başarırım
benimde yırtmam lazım artık.
çoluk çocuğa karıştım
evkadını oldum çıktım

Öyle oldu valla :) Bende hep soru çözüyorum yada sınava giriyorum ne olacak bizim bu halimiz :):18:

Bugün kendine tatil ver artık be kızım derdimiz kpss den çıkacak yakında. Sana yetişmeye uğraşcaz :1:

ay bende fatih sultan mehmetle uğraştım
mondros ateşkesin maddelerini hatırlamaya çalıştım rüyamda
sanki o tarihte yaşıyor gibi

ben yargı set lerden çalışmaya devam edeceğim
ama soru bankalarını ihtiyaçtan almayı düşünüyorum
konu çalışmam bitmediği için soru bankası almadım daha

tarih tekrarı bitti ama deneme çözmeye korkuyorum:27: zaten sıkıldım çözmücem akşama çözerim ,dikkat dağılıyor yanlış yapıyorum..korkunun ecele yok ki faydası:52:

teşekkür ederim canım
seninde gününün güzel geçmesine çok sevindim
sen çok erken başladın sanırım hazırlanmaya zaten,eminim denemelerde iyi olacaksın canım inşallah
bu arada bir tane türkiye haritası bulmuşsun bayıldım valla teşekkürler:)

saol canım :16:
temmuzda sınava girdim 1 ağustos ders çalışmaya başladım :8::8:
inşallah bakalım canım 70 almıştım bi 10 puan daha alsam atandım gitti :10:

teşekkür ederim
inşalllah başarırım
benimde yırtmam lazım artık.
çoluk çocuğa karıştım
evkadını oldum çıktım

bende atanınca ev kadını olucam inşallah :27:

tarih tekrarı bitti ama deneme çözmeye korkuyorum:27: zaten sıkıldım çözmücem akşama çözerim ,dikkat dağılıyor yanlış yapıyorum..korkunun ecele yok ki faydası:52:

maşallah maşallah canım :8::8:
korkunun ece faydası yok olayına koptum yalnız :23:

bende 75 80 alsam iyi ilk denememde hiç çalışmadan 70 almıştım inşallah alırım :26:

Çok teşekkür ederim. Bende bekliyorum heyecanla daha gelmedi kocam :1:Canım komşuya oturmaya gittim geldim azıcık gezdim gitmeden önce 100 tarih sorusu çözümde gittim yoksa icim rahat etmiyor :27:Tarih coZuyorum çalışıyorum ama çok yanlışım cikiyor:37:bı 50 sorudaha çözmem kocam gelene kadar :ssz:Senin çalısmalar nasıl gidiyor baya azalttınmi konularini?

Guiet bugün deneme çözecekten çözdünüz netlerin nasıl merak ettim :29:

Çok teşekkür ederim. Bende bekliyorum heyecanla daha gelmedi kocam :1:Canım komşuya oturmaya gittim geldim azıcık gezdim gitmeden önce 100 tarih sorusu çözümde gittim yoksa icim rahat etmiyor :27:Tarih coZuyorum çalışıyorum ama çok yanlışım cikiyor:37:bı 50 sorudaha çözmem kocam gelene kadar :ssz:Senin çalısmalar nasıl gidiyor baya azalttınmi konularini?

Guiet bugün deneme çözecekten çözdünüz netlerin nasıl merak ettim :29:

yine çözemedim bütün gün yattım dün üşüttüm kendimi heralde 4 defa sıcak su torbası yaptım :2:
ama söz cts çözücem yarın iş var malum :9:

Back
X