• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Merhaba arkadaşlar bende önlisans mezunuyum. benide aranıza alın :9: tarih cografya anayasa türkce bitti soru cözuyorum sürekli bir tek matematik kaldı onuda agırdan alıyorum cunku hiç sevmiyorum :14::25: matematik için tavsiye edeceginiz çözümlü yayın varmı acaba?

Merhaba arkadaşlar bende önlisans mezunuyum. benide aranıza alın :9: tarih cografya anayasa türkce bitti soru cözuyorum sürekli bir tek matematik kaldı onuda agırdan alıyorum cunku hiç sevmiyorum :14::25: matematik için tavsiye edeceginiz çözümlü yayın varmı acaba?

hoşgeldin canım aramıza :29:
erkencisin konular bitmiş matıda halledersin sınava kadar :34:
matematikte antremanlarla mat kitabı var en temelden anlatan goldfly arkadaşımız almıştı çok memnun kalmış.birde ihtiyaçın bütün kitaplarını tavsiye ederim :27:

yine çözemedim bütün gün yattım dün üşüttüm kendimi heralde 4 defa sıcak su torbası yaptım :2:
ama söz cts çözücem yarın iş var malum :9:

Dikkat et kendine canim:29:Ay benimde boynum vebası çok şükür İyiyim bir kaç gundur:nazar:

hoşgeldin canım aramıza :29:
erkencisin konular bitmiş matıda halledersin sınava kadar :34:
matematikte antremanlarla mat kitabı var en temelden anlatan goldfly arkadaşımız almıştı çok memnun kalmış.birde ihtiyaçın bütün kitaplarını tavsiye ederim :27:

teşekkürler canım cevabın için evet erkenciyim şuan tekrar ediyorum konuları ve bol bol soru çözüyorum. ama bu matematik beni mahvetti anlaşamıyoruz bir türlü :9::9: neyse bi şekilde halletmeye çalışıcam artık .. Matematik hiç sevmiyorum seni :52::52:

Çok teşekkür ederim. Bende bekliyorum heyecanla daha gelmedi kocam :1:Canım komşuya oturmaya gittim geldim azıcık gezdim gitmeden önce 100 tarih sorusu çözümde gittim yoksa icim rahat etmiyor :27:Tarih coZuyorum çalışıyorum ama çok yanlışım cikiyor:37:bı 50 sorudaha çözmem kocam gelene kadar :ssz:Senin çalısmalar nasıl gidiyor baya azalttınmi konularini?

Guiet bugün deneme çözecekten çözdünüz netlerin nasıl merak ettim :29:

Bugün senin günün :) Yok be canım nereye azalttım grip oldum bütün gün yattım durdum. Sabahlarım artık bugün başka çarem yok :50:

ayyy
ne güzel bitirmissin konularını

ben çalışmaya başlayalı 1 ay oldu

hızlı gittiğim için konular pekişmedi
herşey şuan havada gibi

o yüzden sürekli tekrar yapmam lazım

Son düzenleme:
ayyy
ne güzel bitirmissin konularını

ben çalışmaya başlayalı 1 ay oldu

hızlı gittiğim için konular pekişmedi
herşey şuan havada gibi

o yüzden sürekli tekrar yapmam lazım

Evet bitirdim ama tekrar etmezsem unuturm kesin

özellikle tarih artık içinde yaşıyorum desem yalan olmaz savaşlara katılıyorum antlaşmalar imzalıyorum felan rüyalarımda :1: :1:

selam kızlar çalışmalar nasıl gidiyor tam hız çalışıyorum mat.bitirmeye çalışıyorum sinirlerimi bozuyor çok iyi bildiğim konularda bazı sorularda takıyorum öpüldünüz bol bol dua edin kızlar :)

özellikle tarih artık içinde yaşıyorum desem yalan olmaz savaşlara katılıyorum antlaşmalar imzalıyorum felan rüyalarımda :1: :1:

oo çok hareketli rüyaların varmışş

bende çok zorlanıyorum tarihte
şimdi mondrosa kadar geldim
ama başa döndüm tekrar
çünkü hızlı gittim
zaten çalışmaya başlayalı 1 ay olmadı bile
25 gün falan oldu

oo çok hareketli rüyaların varmışş

bende çok zorlanıyorum tarihte
şimdi mondrosa kadar geldim
ama başa döndüm tekrar
çünkü hızlı gittim
zaten çalışmaya başlayalı 1 ay olmadı bile
25 gün falan oldu

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar hava güzel börtü böcek bahar geldi :52::52:
nassınız bakalım :32::32:

slm kızlar :3:
şu sorulara bi bakabilirmisiniz

1)(x+5)[SUP]2[/SUP]+(y-3)[SUP]2[/SUP]=0 ise x.y = ? (c: -15)

2)
6x[SUP]2[/SUP]+7x-3 / 4x[SUP]2[/SUP]-6x : 4x[SUP]2[/SUP]-9 / 4x[SUP]2[/SUP]-12x+9 en sade şekli ? biraz karışık oldu ama umarım anlarsınız... c: 3x-1 / 2x olacak.)

3) x,y E R
9x[SUP]2[/SUP]+12x+y[SUP]2[/SUP]+6y+16 ifadesinin en küçük değeri nedir ? (c: 3)

Son düzenleme:
mrb canımmm aynen valla bahar sonunda geldiiiii çalışmaya devam bahara kanıp kendimi sokağa atmıyorum :9::9::9: :10::10::10:

bende keyif yapıyorum valla ama çalışıcam bugün tam ders çalışmalık hava :52:

slm kızlar :3:
şu sorulara bi bakabilirmisiniz

1)(x+5)[SUP]2[/SUP]+(y-3)[SUP]2[/SUP]=0 ise x.y = ? (c: -15)

2)
6x[SUP]2[/SUP]+7x-3 / 4x[SUP]2[/SUP]-6x : 4x[SUP]2[/SUP]-9 / 4x[SUP]2[/SUP]-12x+9 en sade şekli ? biraz karışık oldu ama umarım anlarsınız... c: 3x-1 / 2x olacak.)

3) x,y E R
9x[SUP]2[/SUP]+12x+y[SUP]2[/SUP]+6y+16 ifadesinin en küçük değeri nedir ? (c: 3)

canım son soruya bakıcam dayanamadım çözdüm ikisini :1:
$SAM_4456.webp

Back
X