Arkadaşlar düz lise mezunuyum haftaya ygs ye giricem acil tıp ambulans teknikerligi istiyorum düzlise çıkışlı oduğum için bu bölümü (sağlıkla ilgili herhangi bir bölümü )tercih edebilirmiyim önlisans olarak cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz çok baktım ama soruma cevap bulamadım şimdiden teşekkürler
uludağ ünv şöle bi şart var ;
Bu programa alýnacak öðrencilerin, Üniversitelerin Týp
Fakültelerinden, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden
yapýsý ve ruh saðlýðýna sahip olduklarýný belgeleyen rapor almalarý;
program gereði 2. sýnýfta araç kullanmalarýnýn zorunlu olmasý
sebebiyle kayýt tarihinde 17 yaþýný tamamlamýþ olmalarý; erkek
öðrencilerde 1.65 mden, kýz öðrencilerde 1.60 mden kýsa olmamak,
boy uzunluðunun santimetre olarak ifade edilen deðerinin son iki
rakamýndan en çok 5 fazla veya 15 noksan kilo aðýrlýðýnda olmak;
kurtarma ve taþýma iþlerinde iki kiþilik bir ekipte çalýþýrken sedyedeki
bir hastayý ekip arkadaþý ile birlikte taþýyabilecek beden ve fizik
yeterliliðine sahip olmalarý gerekmektedir
birde şöle şartlar oluyo geçen seneki tercih klavuzunu incirdiğinizde yerleştirme öncelikleri sütünü var.orda şu tarz yazı var
10,2,D,94
bunun ilki 10 (2010 yılı mezunları başvurabilir.09 yazsaydı 2009 mezunlarıda başvurabilir demekki)
2 mezun olunan okul türünü gösteriri.(2 meslek lisesi,3teknik lise veya anadolu mes,4 anadolu tek,1 de önceden enstitütüt olan okulları gösteriri.
D (meslek eğitimi veren okullar dışından yani düz lise,İ meslek eğitimi veren okullar içnden demek)
94 te tercih edecek adayların doğum tarihini gösteriri.mesela 1994 önce doğumlular tercih edemez.
bunlara dikkat etmen lazım

istersen dershanlerin rehberliklerinede gidip daha net bilgi alabilirsin.dışardan öğrencilere yardımcı oluyo
canım bu ders takip kitabı nasıl
ihtiyacın kitaplarını çok beğeniyorum, ama bunu inceleme fırsatım olmadı.
takip falan diyo ya bir şeyler düzen plan dahilindeyse çok verimli olur eminim.
canım buraya eklemiştim resimleri
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...-hayirli-olsun-kizlar-hedef-min-85-a-811.html
benim hoşuma giti bütün dersler var
Günaydın kizlar mutlu pazarlar hepinize
günaydın canım benim

hava güzel tam alışveriş yapmalık ama önce atanmalıyızki alışveriş yapalım.o zman ders çalışmak lazım

bu arada kızlar haziranda ilk atamalar var geçen yılki puanlarla bilginiz olsun yanlış hatırlamıyosam 18 haziranda