- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
E diyorum ben bence hepsi olcak![]()
ha gayret kızlar çok yaklaştınız 2 şık kaldı 2 sinden biri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E diyorum ben bence hepsi olcak![]()
Günaydın hanimlarGülenkalp bacım sen kaçtı uyuyorsun sabaha karsı bana cevap yazmışsınız uyutuyormusun hic
![]()
benimde tarihim çok kötüydü ama şimdi biraz iyi sayılır. Ben bir kere tekrar yapıyorum ve daha sonra bol bol soru çözüyorumanladım .t eşşekkür e d erim
arada başka bir anlaşma da yok aslında .
haklısın
ancak işgaller sonucu kaybedilmiştir
bugün 1.2. inönü savaşlarını okudum
ama oğlum öglen uykusundan uyandı
mecburen bırakmak zorundayım
ama artık tarih dersinin sonuna yaklaştım ben
yanliz bir çok bilgiyi 12 yıl sonra ilk kez okuyorum tekrar
acaba kalıcı olması icin sık tekrar yapmak gerek tamam da başka nasıl kalıcı hale gelebilir
sık sık test mi çözmeli
yada tarih tekrar edilmezse unutulur mu ??
bunların hepsi nasıl yapılır
büyük oğlum okula gitmedi bugün .öğretmeni sevk li
şimdi karınlarını doyurup parka çıkarmak zorundayım ,yoksa tepeme çıkacaklar
oysa biras daha ders çalışmak istiyordum
kitaplarım geldi kızlar
hepsini iyiki almışım çok çok beğendim valla özellikle kartlar çok güzel![]()
kızlar sorun cevabı sadece 1 miş.nedenide köleler sadece yerleşik hayatta çalıştırmak amaçlı kullanıldığı için.
yargı yayınları saolsun![]()
ha gayret kızlar çok yaklaştınız 2 şık kaldı 2 sinden biri![]()
Uzman Kariyer 2012 KPSS Tarih Öğreten Soru Bankası (Tamamı Çözümlü) - Kitap - Hepsiburada.com
Uzman Kariyer 2012 KPSS Anayasa Öğreten Soru Bankası (Tamamı Çözümlü) - Kitap - Hepsiburada.com
Uzman Kariyer 2012 KPSS Coğrafya Öğreten Soru Bankası (Tamamı Çözümlü) - Kitap - Hepsiburada.com
Uzman Kariyer Kpss Genel Yetenek Yaprak Testler 2011 - Kitap - Hepsiburada.com
İhtiyaç 2012 Genel Yetenek Genel Kültür 15'li Paket Çözümlü Deneme - Kitap - Hepsiburada.com
bunları kesin alıyorum bunda kararsızım :26:
İhtiyaç 2012 Genel Yetenek Genel Kültür KPSS?nin İlacı (176 Kart) - Kitap - Hepsiburada.com
canım kitapları hangi siteden aldın bana özelden atabilirmisin linkini?
Uzman kariyer yayınını bende beğeniyorum güzel soruları var başka hangi yayınlardan çalışıyorsun ?
gece gece zihniniz açılsın kızlar
1.kültürel çeşitlilik olması
2.hoşgörünün olması
3.mimaride farklılıkların olması
verilen bilgilere göre hangsi yada hangileri hazarlarla ilhili özellikler arasındadır ?
a)yalnız1
b)yalnız 2
c)yalnız 3
d)1-3
e)1-2-3
1 ve 3 demek istiyorum.
bu konuyu çalışalı aylar oluyor tekrarda yapmamıştım ama hatırladığım kadarıyla hazarlar museviliği benimsemişlerdi. ve mimari alanda çok gelişmişlerdi. mimari alanında fazla geliştikleri için 3 diyorum
çok geniş alanlara yayıldıkları için kültür farklılıkları yaşanmıştı. bu yüzdende 2 diyorum
hoşgörü seçeneği islamı seçen Karahanlılar için geçerdi hep sorularda o yüzden 2 yi eledim. zaten hazarlar yaşanan iç çatışmalar yüzünden bozulmaya başlamıştı. hoşgörü olsaydı parçalanmazlardı.
1-3 dedim gece gece ama yanlışta olabilir cevabım bu saatte çokta salim kafayla cevap verememiş olabilirim tatlım ama hakkaten beyin fırtınası oldu birden teşekkürlercevabı merak ettim.
çok merakta bırakmıyım cevap e canım![]()
1 ve 3 demek istiyorum.
bu konuyu çalışalı aylar oluyor tekrarda yapmamıştım ama hatırladığım kadarıyla hazarlar museviliği benimsemişlerdi. ve mimari alanda çok gelişmişlerdi. mimari alanında fazla geliştikleri için 3 diyorum
çok geniş alanlara yayıldıkları için kültür farklılıkları yaşanmıştı. bu yüzdende 2 diyorum
hoşgörü seçeneği islamı seçen Karahanlılar için geçerdi hep sorularda o yüzden 2 yi eledim. zaten hazarlar yaşanan iç çatışmalar yüzünden bozulmaya başlamıştı. hoşgörü olsaydı parçalanmazlardı.
1-3 dedim gece gece ama yanlışta olabilir cevabım bu saatte çokta salim kafayla cevap verememiş olabilirim tatlım ama hakkaten beyin fırtınası oldu birden teşekkürlercevabı merak ettim.