2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Kizlar su soruya bir el atarmisiniz anlamadim:26:

Kilogramı 3.5 tl olan yas uzun kurtulunca kilogramı 5 tl olmaktadır.buna göre 21 kilogram kuru üzüm elde etmek için kaç kilogram yas üzüm gerekir?

Ya son sayfayı goremiyorum:47:Soruyu çözünüzmu cevap 30 olacak cevabı bulan bana özel msj atabilirmi bu son sayfayı ben goremiyorum

Dizide yok zaten test çözeyim biraz :27:. Takip ettigim 2 dizi vardı birini kaldirdilar:27:

Türkceden 210 soru mattan 60 soru çözdüm bugünü 270 soruyla kapatiyorum:6:İyi geceler herkeze :54:

3 gündürr soru çözemiyordum misafirler yüzünden bugun bi oturdum pir oturdum :27:

370 tarih

225 cografya

128 anayasa

150 türkçe

Matematik ise şu an konulara çalıştıgım için pek çözemiyorum ama oda inş. olucak bugunluk yeterr heralde :52::52:

Herkese iyi geceler iyi Çalışmalar ..

Günaydın KPSS canlari:29:Bu aksam misafir gelicem pek çalışamam bugün :6:Kek pisti şimdi temizlik yapicam sonra kocise çarşıya çıkicaz bakalım bugün biraz KPSS ye vakit ayıracağım ins.:51:

Günaydın KPSS canlari:29:Bu aksam misafir gelicem pek çalışamam bugün :6:Kek pisti şimdi temizlik yapicam sonra kocise çarşıya çıkicaz bakalım bugün biraz KPSS ye vakit ayıracağım ins.:51:

perşembe ben gezdim bugün sen gez okyonus :1:
günaydın canım benimde hedefim 2 konu bitirmek 3 bile olabilir :52:

kızlar geçen günkü tarih sorusunu sordunuzmu balbalı :44:

iyi hatırlattın :D tarih öğretmenini dershanede göremedm ..ama akrabam tarh öğretmenydi onuu aradım..oda dersteymş fazla konuşamadık..o direk hepsini söyledi... açıklama yapamadı çnkü beni zor anladı... bence soruyu biz yanlş anlamışız.hepsi balballa alakalı zaten ama biz soruyu farklı anlamıştık :D soruyu kim hazırladıysaaaaaaaaaa artkkk!

Back
X