Bu senin aile yapın ve ailenin sana olan güveniyle alakalı canım ben okul bittiğinde başka sehirde is buldum ve ev tutmuştu ailem ban tek basıma kalıyordum ama herseyimizde anlatırsın erkek arkadasım gelirdi ayda bir faan beni görmeye ararlarmış napiyosun diye bende derdim erkek arkadasım geldi geziyoruz babamızda haberi olurdu yani saklamadım onlarda güvenildi bana ki budamana kadar ok şükür güvenlerini sarsacak birşey yapmadım yüzlerini yere egecek birşey yapmadım .
:) tatlım benim bizimkiler yaşlı ve evhamlı insanlar bırak özel sektör için şehir dışına yollamayı şuan özel sektörde herhangi bir yerde çalışmaya bile karşılar. evin içinde bile azcık odamdan çıkmasam merak edip bakıyorlar. güvensizlikten mi? Tam aksine çok üstüme düştükleri için hala el bebek gül bebek. torun torba sahibi olmuşlar son evlatlarınıda vermemek için direniyorlar sanki..
yürüyüş yaparken bile kafamı yerden kaldırmam. öyle yetiştirdiler. neymiş eğer kaldırırsam erkekler yanlış anlar takip ederlermiş :)
bence kızlar siz ÇOOOOOOK ŞANSLISINIZ :)