2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

offf içimden gelmıyor çalısmak bugun cografya baktım bırazcık nolucak bu halım

Merhaba hurremland:)
Canın ders çalışmak izlemiyorsa ders izlemeyi isteyebilir bir dene istersen. Burada kimse bahsetmemiş sanırım görmedim hiç, zorlu e-okul diye bir site var. Tanıtım için ilk birkaç dersi ücretsiz izleme hakkına sahipsin her derste. Özellikle coğrafya videoları şahane. Tüm arkadaşlara tavsiyemdir, çok akılda kalıcı öğretiyor öğretmen. Ben hiç olmadı yatağa girince açıyorum dinleye dinleye uyuyorum çok aklımda kalıyor.

offf içimden gelmıyor çalısmak bugun cografya baktım bırazcık nolucak bu halım

canım az kaldı sınava sabret bak sonra bol bol vaktın olacak herseye bu zamanı ıyı degerlendırelım kı bırdaha bu konulara calısmak zorunda kalmayalım stresımız baska konulardan olsun:31:

haftalık soru sayımı hesapladım bu hafta toplam 1620 soru çözmüşüm:32::nazar:

Tebrikler:) Darısı kat katı hepimizin başına:)

amın canım ıns. :29:her hafta soru sayımızı yazalım motıve oluruz ıyı olur:8:

maşallah :nazar:
bende haftaya bol bol deneme çözmeye başlıcam :27:

ya konular bıtsede soyle full soru cozumune gecsek keske konu calısmak cok vakıt kaybı konu calısınca 150 soruda kalıyorum oda en fazla cozdugum ustune ustluk konularda tekrar ıstıyor cok cabuk unutuluyor:19:

sağlık olsun tatlım :38:
bende başladım ama mehteran takımı gibi 2 ileri bi geri ilerliyom :10:

Zaten tarihten ne bekliyorsun ki :) Anca bizi sihirli bir deynek dürtmesi gerekiyor :)

valla arık tarıh sorusu gordugumde mıgdem bulanıyor 2 aydır tarıh calısıyorum :53:denemelerde en yuksek 21 dogru 7 yanlıs 2 bos yaptım oda mucıze benı ıcın :51:en yuksek 16 dogru 8 yanlıs yapıyordum :27:

Hadi bakalım benimde onları yapacağım günler gelir mi ki :) Gelir gelir daha iyilerini yaparız merak etme canım :29:

haftalık soru sayımı hesapladım bu hafta toplam 1620 soru çözmüşüm:32::nazar:

Ösym'ye senin için dilekçe yazacağım :1: Allah aşkına şu kızı direkt atayın diye :1:

Zaten tarihten ne bekliyorsun ki :) Anca bizi sihirli bir deynek dürtmesi gerekiyor :)

Hadi bakalım benimde onları yapacağım günler gelir mi ki :) Gelir gelir daha iyilerini yaparız merak etme canım :29:

Ösym'ye senin için dilekçe yazacağım :1: Allah aşkına şu kızı direkt atayın diye :1:

Ah keske duysalar senin seninkide alsalar beni:1:Çok emek veriyorum bu sınava çalısmaya ins. Hepimiz alırız emegimizin karşılığını Allah yardımcımız olsun :31:

Günaydın hanımlar :29:Evet yeni bir hafta daha başladı bu haftayada olabildiğince verimli geçiririz ins. Bugün tarihin son konusunu bitirmeyi düşünüyorum konuyla ilgili en az 200 soru çözücüm 100 türkce 50 mat çözmeyi planladım bakalım nekadar uyabilcem Plan'ıma :31:

Kızlar şu soruma bakabilir msiniz ? :26: Hiç yapamıyorum olasılık sorularını :14:

Soru: Bir torbada 1 den 10 a kadar numaralandırılmış 10 adet top vardır.bu torbadan alınan rastgele iki topun üzerlerinde yazan sayıların çarpımının çift olma olasılıgı kaçtır ? :17:

Kızlar şu soruma bakabilir msiniz ? :26: Hiç yapamıyorum olasılık sorularını :14:

Soru: Bir torbada 1 den 10 a kadar numaralandırılmış 10 adet top vardır.bu torbadan alınan rastgele iki topun üzerlerinde yazan sayıların çarpımının çift olma olasılıgı kaçtır ? :17:

Cevap 7/5 mi acaba :18:

yaa ben bu sorunun doğru cevabını merak ettim.
aşağıdakilerden hangisi 19.yy ıslahatlarının etkisiyle gerçekliştirilmemiştir

a. güçlü bir bürokrasinin oluşması
b.hukuksal birligin sağlanması
c.eğitime verilen önemin artması
d.parlementer sisteme gecilmesi
e.insan haklarının gelişmesi

kızlar doğru cevap b

hukuk birlliği saglanması

Son düzenleme:
kızlar tarıhın son konusunada bugun calıstım tarıh konularım bıttı:32:pek bısı kalmadı aklımda son konuyla ılgılı ama sorularını cozuyorum bakalım:31:bugun cok soru cozemedım belım agrıyor cok noldu bılmıyorum :14:konuya calıstım bıraz soru cozdum bırazdaha cozucem sımdı bır saat kadar soru sayımı yazarım bıttıgınde bu hafta tarıhı bastan sona tekrar edıcem haftaya cografyaya baslıcam nasıpse :6:sız neler yaptınız bugun :55:

aşağıdakilerden hangisi 19.yy ıslahatlarının etkisiyle gerçekliştirilmemiştir

a. güçlü bir bürokrasinin oluşması
b.hukuksal birligin sağlanması
c.eğitime verilen önemin artması
d.parlementer sisteme gecilmesi
e.insan haklarının gelişmesi

kızlar doğru cevap b

hukuk birlliği saglanması

ben e sııkı due dusunmustum bu soruyu:26:b sıkkı nasıl olur kı :44:

ben para kazandım bugün :21::21::21::21:
yarın gezicem çrş çalışcam inşallah :17:

bende yarın pazar gıdıcem gıtmeden once bır deneme cozucem sonra pazara gıdıp gelıcem bugun calıstıgım konunun sorularını bıtırmek ısıtıyorum bakalım :31:carsamba ve persembe benıde komsular davet ettı gıtmıycem ders calısıcam yettıler en azından gıtmezsem gelmez onlarda:51:300 er soru cozsem 600 soru yapar 2 gunde onlara gıdecegıme dersıme calısırım mıs gıbı :ssz:zten belım agrıyor nolduysa anlamadım umarım gecer hemen :14:

guıet yarın korkmazın tencerelerınemı bakmaya gıdıceksın :27:al valla hıc dusunme :29:

guıet yarın korkmazın tencerelerınemı bakmaya gıdıceksın :27:al valla hıc dusunme :29:

valla arkadaşımla buluşcaz söz bakmıcam çeyizlik dedim ama dayanamam ben :52:
bakıcam yakından sonra netten sipariş vercem ohhhh mis :8:
canım valla kesin ondan alıcam her yemek pişdiriğimde anıcam seni kulakların çınlar allah razı olsun tatlım :38:

Back
X