2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Tarihi 1. Dunya savaşına Kadar tekrar ettim kalanınızda bu hafta tekrar edicem yarısını bitirdim şimdi bol bol soru cozucem:6:Kurabiyeler pisti biraz soğusun Okur'da şekeri yapicam üstlerine guiet ben ek olarak damla sakızli vanilya koydum:27:Mis gibi kokuyor daha tadına bakmadım aksam foto eklemeye calisicam :56:Yalnız ben baklava dilimi şekliyle uğraşmaya üsendim yuvarlak yaptım hepsini:27:

Son düzenleme:
Tarihi 1. Dunya savaşına Kadar tekrar ettim kalanınızda bu hafta tekrar edicem yarısını bitirdim şimdi bol bol soru cozucem:6:Kurabiyeler pisti biraz soğusun Okur'da şekeri yapicam üstlerine guiet ben ek olarak damla sakızli vanilya koydum:27:Mis gibi kokuyor daha tadına bakmadım aksam foto eklemeye calisicam :56:Yalnız ben baklava dilimi şekliyle uğraşmaya üsendim yuvarlak yaptım hepsini:27:

ellerine sağlık tatlım bak onu bende deniyim :28:

valla canım 13 günde asgari ücret alıyosun ve yemek servisi ayrıca var bana bal börek oldu çeyiz alışverişinde şimdi :52::52:
sertifika tabi bak avantajın olucak.bankaların kendi siteleri var orda da eğitim var cv ne onlarıd aekle :34:
türkiye bankalar birliği (tbb) googledan e-eğitime tıkla üye ol 5 tane eğitimi var onları al mutlaka ücretsiz ve bankacılık ne ne değil anlarsın tatlım :54:

cnm 13 günde asgari ücret derken????? part olanlar ay da 13 gün mü çalışıyor??? Tam çalışanlar ne kadar alıyor... o eğitimlere bakayım bende sağol:54:

cnm 13 günde asgari ücret derken????? part olanlar ay da 13 gün mü çalışıyor??? Tam çalışanlar ne kadar alıyor... o eğitimlere bakayım bende sağol:54:

canım partlar pzt cuma vergi günü ay sonu başı ortası gider sadece :52:
13 gün çalış sadece asgari ücret :9: özel sağlık sigortan var banka karşılıyo yemek paran var ayda 120 tl :32: serviste var :10:
bu aralar ilanlar çoğunlukta ve sezonluk çok eleman alınıyo bi dene şansını :34:
rica ederim şekerim :54:

canım partlar pzt cuma vergi günü ay sonu başı ortası gider sadece :52:
13 gün çalış sadece asgari ücret :9: özel sağlık sigortan var banka karşılıyo yemek paran var ayda 120 tl :32: serviste var :10:
bu aralar ilanlar çoğunlukta ve sezonluk çok eleman alınıyo bi dene şansını :34:
rica ederim şekerim :54:

cnm ben önlisans moda tasarım mezunuyum beni alırlar mı ki şimdi acaba??? Peki nerden başvuruyoruz ayyy hiç hesapta yoktu :46: olsa çok güzel olur... iyiymş ayda 13 gün... tam benlik quiet :1:
peki sınavına falan mı giricem ben hiç bişi bilmiyorum bu konuda:26: peki sen tam mısın part mı cnm?? tamlar ne kadar alıyor??? çok soru sordum artık kusuruma bakma:17:

ya quiet ben aslında takıldığım bişi var da onu sormak için açmıştım kk yı ama banka sohbetine daldım.. kusura bakmazsan şu soruyu yapamadım cnm ya son tarafına gelince kaldım:17:
(x+4)(x+2)(x-2)=?

ben şuraya kadar yaptım ama niye devamını getiremedim yaaa:14:

x.x+x.2=xkare+2x
4.x+4.2=4x+8
xkare+2x+4x+8

devamını getiremedim....:14: +2x+4x var ya orada ortada onlar aynı türden oldukları için onları topliycakmıyıydım yaa:14:
xkare+6xkare+8 mi oluyo :14:
sonra da sonuna 3. parantezi mi ekliyoruz:14: 3. parantezi ekleyip işleme devam edince ama xkare+6xkare+8 oluyor ya orada 3 tane çarpılıcak rakam varr :14: kafam karıştı...

cnm ben önlisans moda tasarım mezunuyum beni alırlar mı ki şimdi acaba??? Peki nerden başvuruyoruz ayyy hiç hesapta yoktu :46: olsa çok güzel olur... iyiymş ayda 13 gün... tam benlik quiet :1:
peki sınavına falan mı giricem ben hiç bişi bilmiyorum bu konuda:26: peki sen tam mısın part mı cnm?? tamlar ne kadar alıyor??? çok soru sordum artık kusuruma bakma:17:

canım seramik mezunu biri vardı bizde eğitimde :34:
nette kariyer-yenibiriş-secret cv de cv hazırla kendine.bütün bankalar eleman arıyo bu ara.cv olumlu olursa seni sınava çağrıyolar sınav olumluysa seni mülakata çağrıyolar o da olursa referans aranıyo eğitime çağrılıyosun iş başı sonra :34:
bende partım canım bu dönemde en iyisi o :9:
yoksa bu senede kpss yalan olurdu :9:
tamların maaşını bilmiyorum canım ama iyidir :34:

canım seramik mezunu biri vardı bizde eğitimde :34:
nette kariyer-yenibiriş-secret cv de cv hazırla kendine.bütün bankalar eleman arıyo bu ara.cv olumlu olursa seni sınava çağrıyolar sınav olumluysa seni mülakata çağrıyolar o da olursa referans aranıyo eğitime çağrılıyosun iş başı sonra :34:
bende partım canım bu dönemde en iyisi o :9:
yoksa bu senede kpss yalan olurdu :9:
tamların maaşını bilmiyorum canım ama iyidir :34:

ewet cnm çok iyiymş part süper :D ama ben önlisans mezunuyum :( ama biraz zormuş evreleri fazla kısmette varsa olur.. benm de nişanlımla aram bozuldu ayrılma ihtimalimz var kafamı dağıtmaya ihtiyacım var bi iş bulsam iyi olacak aslında

quietcimmmm benm soru kaynadı mı:17: sana da çok zahmet veriyorum ama cvp verrsen bana büyük bi iyilik yapmış olacaksın

ewet cnm çok iyiymş part süper :D ama ben önlisans mezunuyum :( ama biraz zormuş evreleri fazla kısmette varsa olur.. benm de nişanlımla aram bozuldu ayrılma ihtimalimz var kafamı dağıtmaya ihtiyacım var bi iş bulsam iyi olacak aslında

canım nişanlılık döneminde olur stres ne kolay ayrılma ihtimalimiz var diyosunuz anlamıyorum ya :20:

soruna gelince
(x+4)(x+2)(x-2)=?

canım hani dedim ya kalıplar var diye
(x+2)(x-2)=(x[SUP]2[/SUP]-4) olur
(x+4).(x[SUP]2[/SUP]-4) çarpıcaksın
burdan
(x.x[SUP]2[/SUP]-4x)+(4x[SUP]2[/SUP]-16)

burdan x[SUP]3[/SUP]-4x+4x[SUP]2[/SUP]-16 çıkar canım :3:

canım nişanlılık döneminde olur stres ne kolay ayrılma ihtimalimiz var diyosunuz anlamıyorum ya :20:

soruna gelince
(x+4)(x+2)(x-2)=?

canım hani dedim ya kalıplar var diye
(x+2)(x-2)=(x[SUP]2[/SUP]-4) olur
(x+4).(x[SUP]2[/SUP]-4) çarpıcaksın
burdan
(x.x[SUP]2[/SUP]-4x)+(4x[SUP]2[/SUP]-16)

burdan x[SUP]3[/SUP]-4x+4x[SUP]2[/SUP]-16 çıkar canım :3:

tşkrederm quietcimm.. ya başka sorunlar varda aramızda ihtimal var bu ihtimal bile beni çok üzüyor...:ssz:

herkese kolay gelsin banada yardımcı olun bende kazanayım

kızlar ben çok zor duramdayım kaznamalıyım beni görün ve bi zahmet hoşgeldin deyin

şuan genel kültür genel yetenek kısmından 87 doğru 82-83 net yapıyorum ama puanım tıkandı kaldı bir türlü 70 üzerine çıkamıyorum. sizce 90 puan yapmak için en az kaç net gerekiyor kpss için:88:

kızlar ben çok zor duramdayım kaznamalıyım beni görün ve bi zahmet hoşgeldin deyin

zahmet değilde tam yemek saati olunca insan yazamıyo :1:
canım hangi konular bitti :6: lisansmı giriceksin sınava :6:

şuan genel kültür genel yetenek kısmından 87 doğru 82-83 net yapıyorum ama puanım tıkandı kaldı bir türlü 70 üzerine çıkamıyorum. sizce 90 puan yapmak için en az kaç net gerekiyor kpss için:88:

bende de o durum var 70-75 arası gidip geliyorum bana 80 lazım ve tarihten gidiyo puanlarım :47:
gk:50 gy:50 yaparsan 90 alırsın canım :34:
KPSS PUANI HESAPLAMA (LİSANS), KPSS3 Puan Hesaplama, KPSS10 Puan Hesaplama (hesabı)
bu sitedende doğru kısmana yaz sadece yanlışı boş bırakıp bölüm seç hemn puan hesaplıyo :8:

kızlar beni gördünüz,Allah razı olsun ben lisans çalşyorum fakat ilerleme yok

Back
X