Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))
Marmara bölgesinin gollerinin tatlı olması aşağıdakilerden hangisine açıklanır?
Bölgeye düşen yağış miktariyla
Kışların ılık ve yağışlı gelmesiyle
Kapalı havza olmalarıyla
Gidegenlerinin bulunmasınlar
Cevrelerinin gür ormanlarda kaplı olmasıyla
Kitapta öyle demiş canım cevapta zaten o Bir golün tatlı olup olmaması Gidegenlerinin olup olmamasına bağlıymis Gidegenlerinin gol ayağı demekmiş.eger bir golün Gidegenlerinin var golün suları sürekli surkilasyona uğrayacağından tatlı olurmuş.baska bir durum gol sularının tatlı olmasına etki etmezmis
inşallah cnm buraya yazarak kafamızada yazıyoruz bir kez daha tekrar ediyoruz kitapta ayrı ekranda ayrı görüyoruz bilgiler daha fazla sabitleniyor ben bu biçimde düşünüyorum . . .
cnm ben çıkıyim yavaş yavaş paylaşımlar için teşekkürler okymmmmmmmmmmm . . . iyi gecelerrrrr . . . konu kardeşimmmm :87::87:
Kitapta öyle demiş canım cevapta zaten o Bir golün tatlı olup olmaması Gidegenlerinin olup olmamasına bağlıymis Gidegenlerinin gol ayağı demekmiş.eger bir golün Gidegenlerinin var golün suları sürekli surkilasyona uğrayacağından tatlı olurmuş.baska bir durum gol sularının tatlı olmasına etki etmezmis
okym bu akşam uğrayamayacağımı haber vermek için girdim cnm . . . bu sabah genel tarama çözdüm bir kaç güzel soru okudum buraya yazayım gelince görür cevaplarsın cnm . . .
seracılık bazı ürünlerin mevsim dışında üertimini sağlamak için yapılan bir etkinliktir seralarda bitkiler güneş ışığını geçiren plastık cam ve benzeri malzemelerle koruma altına alınır türiye de en fazla akdeniz bölgesi nde uygulanır
türkiye de seralar bitkileri hangi etkene karşı korumak için yapılmaktadır?
a yabani hayvanlara
b yüksek nem oranına
c sel baskınlarına
d düşük sıcaklaklara
e yaz kuraklığına
grafik ceyhan nehrinin yıllık akım düzeni
ceyhan nehri nin havsazında kışlar daha yağışlı olduğu halde en yüksek akımın ilkbahar aylarında görülmesinin nedeni aşağıdakilerden hangisidir?
a kış mevsiminde buharlaşmanın azalması
b ilkbaharda karların erimesi
c ilkbaharda su kullanımının artması
d ilkbalarda taşkanların artması
e yaz mevsiminde baharlaşmanın artması
aşağıda verilenlerden hangisi türkiye de endüstrinin gelişmesine bağlı olarak görülen özelleklerden biri değildir ?
a nitelikli iş gücünün öneminin artması
b milli gelirin artması
c dış ticaret hacminin büyümesi
d ham madde dış alımının artması
e hammadde dış satımının artması
aşağıdaki kaynaklardan hangisini kullanan elektrik santrali kaynağa yakın kurulmak zorundadır?
a doğalgaz
b su gücü
c petrol
d kömür
e nükleer enerji
1 bakır
2 krom
3 demir
4 boksit
antalya bölümünda çıkarılıp işlenen madenler hangileridir ?