2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kuitim sana başarılar dilemeye geldim . . . allah zihin açıklığı versin . . . sorular hep bildiğin yerlerden gelsin . . . su gibi yap yap geç yap yap geç . . . :16::16::16::16:

Benmeye vatandaşlık ve geometri yarım bu ay sonn toparlarım onları 2ayda rahat rahat tekrar soru çözümü deneme çözerim :31:Haftasonu bizde askeri kamptayim gerçi bize yakın Sazak kahvaltıyı orda edip denize giricez öğleden sonra doneriz fena oluyorum sıcaktan :27:Altinolukta Superdir şimdi çarşı faan tıklım tiklimdir

aynen canım çarşı çok kalabalık oluyor zaten bi tur atıp hemen sahil kenarında kafeye oturuyoruz orda serin serin kafa dinliyoruz :1:
bu ara çok ihtiyacım var bu tatile işte... akçaya da gideriz bi ara ordan da kitap falan alırım roman türü...

çalışmalar bu ara normal hızında
konum kalmadı bende sen sor ben söyleyeyim kitabını roman okur gibi okuyorum bu ara :1:
deneme de yapıyorum ama öyle her gün değil daha eksik olduğumu düşünüyorum denemelere temmuz 20 den sonra başlıcam günde 2 tane olarak.
salı günü zaten altınoluktayım.
artık plajda kpss çalışırım güneşlenirken kitap okurum :1::1:

Benmeye vatandaşlık ve geometri yarım bu ay sonn toparlarım onları 2ayda rahat rahat tekrar soru çözümü deneme çözerim :31:Haftasonu bizde askeri kamptayim gerçi bize yakın Sazak kahvaltıyı orda edip denize giricez öğleden sonra doneriz fena oluyorum sıcaktan :27:Altinolukta Superdir şimdi çarşı faan tıklım tiklimdir

kuitim sana başarılar dilemeye geldim . . . allah zihin açıklığı versin . . . sorular hep bildiğin yerlerden gelsin . . . su gibi yap yap geç yap yap geç . . . :16::16::16::16:

tatlım çok saol :16: amin amin inşallah :52:
bakalım nolucak sonumuz hayırlısı olsun başkada bişey istemiyorum :31:

stres yapmayın kızlar sakın heyecan falan bunlar olumsuz etkiler
iyi düşünün iyi olsun. sakin kafayla çözün soruları
Allah zihin açıklığı versin
ösym sağ olsun şeker bile veriyor :27::27:
hadi siz erkenden yatağa dinlenin bakim :1:

okyonuscum 10 dakkaya takıldım :10:

inşallah canım zaten bu olmadı 2014 kesin atanıcam bu sefer evde yalnız olmuş olucam beyimle birlikte çalışırız.onunda sözeli çok iyi sinir ediyo beni :47::47:

stres yapmayın kızlar sakın heyecan falan bunlar olumsuz etkiler
iyi düşünün iyi olsun. sakin kafayla çözün soruları
Allah zihin açıklığı versin
ösym sağ olsun şeker bile veriyor :27::27:
hadi siz erkenden yatağa dinlenin bakim :1:

nedense 1 haftalık stresim yok üzerimde sedulu ya :1:
relaksım yani deneme yapıcaktım yorulmuşum onuda yapmıcam :27:
çanta içeri almıyolar ya sırf o yüzden kardeşimle gidicez çantamın bekçiliğini yapsın :60::60: 1 saatlik yere vermişler bni özel arabam var ya zaten :47::55:

okyonuscum 10 dakkaya takıldım :10:

inşallah canım zaten bu olmadı 2014 kesin atanıcam bu sefer evde yalnız olmuş olucam beyimle birlikte çalışırız.onunda sözeli çok iyi sinir ediyo beni :47::47:

Sen sayisal o sözelim birlikte götürürsünüz ısı bir evlerinde gerisi gelir :16:

merhaba :3: yarın genel kültür genel yeteneğe gireceğimde ilk girişim olucak dershaneye gitmedim düzenli çalışmadım.bir sorum vardı yanlışlar neti düşürüyor ya emin olmadığım soruları boş bıraksam yanlış sayılıp da yine puanım düşer mi? 24 tane falan boşum olsa bişey olur mu?:ssz:

merhaba :3: yarın genel kültür genel yeteneğe gireceğimde ilk girişim olucak dershaneye gitmedim düzenli çalışmadım.bir sorum vardı yanlışlar neti düşürüyor ya emin olmadığım soruları boş bıraksam yanlış sayılıp da yine puanım düşer mi? 24 tane falan boşum olsa bişey olur mu?:ssz:

boşlar yanlış olarak sayılmaz benim bildiğim hatta yanlış yapmak yerine boş bırakmak daha makul dersane denemelerinde falan bi etkisi olmuyor boşların

okyonuscum ben sayısalım ama sözeli anlıyorum en azından.bizim okuldayken bir maliyet muhasebesi çalışmamız vardı ki sorma :60::60: o rakam nerden geldi bu niye böle oldu.böle diyom ama bende aynı şekilde sözellerde öleydim sabahlarım ezber için 1 saat okur sevdiceğim ezberlemiş :47:

canım 4 yanlış 1 net düüşüryo sen 30 doğru 24 boş yaparsan 30 doğrun olur ama 30 doğru 24 yanlış yaparsan 24 netin kalır :34:

okyonuscum ben sayısalım ama sözeli anlıyorum en azından.bizim okuldayken bir maliyet muhasebesi çalışmamız vardı ki sorma :60::60: o rakam nerden geldi bu niye böle oldu.böle diyom ama bende aynı şekilde sözellerde öleydim sabahlarım ezber için 1 saat okur sevdiceğim ezberlemiş :47:

canım 4 yanlış 1 net düüşüryo sen 30 doğru 24 boş yaparsan 30 doğrun olur ama 30 doğru 24 yanlış yaparsan 24 netin kalır :34:

diyelim 60 sorudan 35 doğrum 0 yanlışım 25 boşum var netim kaç olur peki?

ayy çok sağol valla çalışmadığım sınavla sırf annemin dırdırından ilgilendim bu kadar.anlattım güzelce anne ben çalışmadım hazırlanmadım sadece puanımı görmek istiyorum dedim yok sen bu kafayla 70 zor alırsın bilmem ne başım ağrıdı ya.bari boşlarla idare edeyim de puanım 70 gelmesin en azından:ssz:
not: hala daha dırdır ediyor 70 dememiş aslında 60 demiş

Son düzenleme:
kızlar hepinize iyi geceler yarın sınavdan sonra can dostum gelicek stres atıcaz haftasonu yokum ama girmeye çalışıcam haber veririm :13:
dualarınız için saolun kızlar inşallah hakkımızda hayırlısı olur :31:
kpss canlarım görüşürüz sınavda başarılar hepimize :52::52::52::52::52::52::52::52:

Başarılar diliyorum kızlar hepinize,Allah yardımcınız olsun,sınavdan sonra durum degerlendirmesi yapmaya bekliyorum hepinizi,yarın görüşmek üzere....

çok morAlim bozuk kızlarrrrrrr bukadar olmaz deprem olduu bütün psikolojim bozuldu sınavdan çıkmayı bile düşündüm konsantre olamadım zaten türkçe mahvetti benii çok zordu coğrafyadada zorlandım açıkcası saçma salak sorular vardı konsantre olamadım hiç.tarih de dip ayrıntı soru vardı bana göre.sınava çalışan arkadaşlara önerim tarihe farklı kaynaklardan çalışın aynı zamanda türkçede dil bilgisi diyip geçmeyinn .felaketti ya çok büyük beklentim yoktu aama yinede bukdr kötü bklemiyordum .son 5 ve ben hala soru çözüyordum:43::43:

kızlar ihtiyacı bırakın yargının en kazık sorularını çözün.bir sorularardı anlatmak mümkün değil.mattan 7 boş var soruları anlamıyosunuz bi kere soruluş tarzı garip.türkçede hep geri döndüm 1.5saat gy yapmaya çalıştım.dilbilgisi4tane çıkmış zamir çatı falan sormuş.tanlış olmasıb diye boş bıraktım bende.gk tarih iyidi 22soru yaptım 20sibden eminim snki ama coğ hep bilgi ezberdi.vatandaşlıkta öle kızlar.çıınca sorulara mutlaka bakın ben emin değilim kandimden

Back
X