Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmeye vatandaşlık ve geometri yarım bu ay sonn toparlarım onları 2ayda rahat rahat tekrar soru çözümü deneme çözerimHaftasonu bizde askeri kamptayim gerçi bize yakın Sazak kahvaltıyı orda edip denize giricez öğleden sonra doneriz fena oluyorum sıcaktan
Altinolukta Superdir şimdi çarşı faan tıklım tiklimdir
çalışmalar bu ara normal hızında
konum kalmadı bende sen sor ben söyleyeyim kitabını roman okur gibi okuyorum bu ara
deneme de yapıyorum ama öyle her gün değil daha eksik olduğumu düşünüyorum denemelere temmuz 20 den sonra başlıcam günde 2 tane olarak.
salı günü zaten altınoluktayım.
artık plajda kpss çalışırım güneşlenirken kitap okurum![]()
kuitim sana başarılar dilemeye geldim . . . allah zihin açıklığı versin . . . sorular hep bildiğin yerlerden gelsin . . . su gibi yap yap geç yap yap geç . . .![]()
stres yapmayın kızlar sakın heyecan falan bunlar olumsuz etkiler
iyi düşünün iyi olsun. sakin kafayla çözün soruları
Allah zihin açıklığı versin
ösym sağ olsun şeker bile veriyor
hadi siz erkenden yatağa dinlenin bakim![]()
Sen sayisal o sözelim birlikte götürürsünüz ısı bir evlerinde gerisi gelir![]()
okyonuscum 10 dakkaya takıldım
inşallah canım zaten bu olmadı 2014 kesin atanıcam bu sefer evde yalnız olmuş olucam beyimle birlikte çalışırız.onunda sözeli çok iyi sinir ediyo beni![]()
merhabayarın genel kültür genel yeteneğe gireceğimde ilk girişim olucak dershaneye gitmedim düzenli çalışmadım.bir sorum vardı yanlışlar neti düşürüyor ya emin olmadığım soruları boş bıraksam yanlış sayılıp da yine puanım düşer mi? 24 tane falan boşum olsa bişey olur mu?
![]()
merhabayarın genel kültür genel yeteneğe gireceğimde ilk girişim olucak dershaneye gitmedim düzenli çalışmadım.bir sorum vardı yanlışlar neti düşürüyor ya emin olmadığım soruları boş bıraksam yanlış sayılıp da yine puanım düşer mi? 24 tane falan boşum olsa bişey olur mu?
![]()
okyonus evlenin de yazmak istemişin heralde
nalet ipad evlerin diye düzeltme yapmış![]()
okyonuscum ben sayısalım ama sözeli anlıyorum en azından.bizim okuldayken bir maliyet muhasebesi çalışmamız vardı ki sormao rakam nerden geldi bu niye böle oldu.böle diyom ama bende aynı şekilde sözellerde öleydim sabahlarım ezber için 1 saat okur sevdiceğim ezberlemiş
canım 4 yanlış 1 net düüşüryo sen 30 doğru 24 boş yaparsan 30 doğrun olur ama 30 doğru 24 yanlış yaparsan 24 netin kalır![]()
diyelim 60 sorudan 35 doğrum 0 yanlışım 25 boşum var netim kaç olur peki?