2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ewt valla ..kaç nesil elimden geçicek :6: seviyorum mesleğimi...bakalım bu sene devlet olmazsa, özel sektörden yolumuza devm ederiz :55: sizin işiniz de zor cnm..ben şahsen işeltme kamu gibi bölümleri yapamam:50:
bende zaten yapabileceğimden okumadım sırf oıkumuş olmak için işte şans mı derler ne derler bilemedim.vallahi öğreten soru bankası gibi olacan hayatın boyunca :52: ama harika bir meslek ve gurur verici:31:

bende zaten yapabileceğimden okumadım sırf oıkumuş olmak için işte şans mı derler ne derler bilemedim.vallahi öğreten soru bankası gibi olacan hayatın boyunca :52: ama harika bir meslek ve gurur verici:31:

herkes için hayırlısı diyelim o zman :21: evt seviyorum mesleğimi çok...çocuklar sayesinde sabretmeyi biraz da olsa öğrendm:9:

herkes için hayırlısı diyelim o zman :21: evt seviyorum mesleğimi çok...çocuklar sayesinde sabretmeyi biraz da olsa öğrendm:9:

amin cnm hayırlı yazgılar nasip olsun cümlemize.mesleğinde bir ömr mutluluklar ozaman çok şanslısın ki sevdiğin işi yapıyorsun ve yapacaksın herkes okaadar şanslı olamaayabiliyor.insanlar işlerinde mutsuz oldukları için en yüksek mevkide olmalarına rağmen işlerini bırakabiliyor..öğrenmenin yaşı olmadığı gibi öğretenin ve sebep olannda yok :))

takma bu kadar ya sonuçlar açıklanınca göreceğiz şimdiden yapma sıkntı.

okyonus tarihe dip köşe çalışmanı tavsiye ederim ben x yayııncılık tarih defterinden çalıştım son tekrarlarımı hep ondan yaptım lakin yinede atatürk döneminde son başbakan kimdir sorusunu gttm ismet inönü yaptm ama hiç denk gelmemiştim kitaplarda anladımki ne kadr çok kaynak okadar ayrıntı sorularının cevaıbını gözü kapalı yapmak demekmiş.ben çok şaşırdım ve üzüldüm yani sizler gibi belki deli gibi çalışmasamda çalışmıştım biliyorum sanıyordumm ençokta okadar çalışıp hiç bilmediklerinle karşılaşmakmış ...

adilemir mesajına cevap vericem canım merak etme.

papatya88 gibisin beyaz ve ince:27: senin branşın neydi örtmenim

cnm tarih döndü genel kültüre zaten 2-3 soru genel kültür yani hakan hoca da diyo ya tarihle alakası yok genel kültürü özel ilgisi olan yapar . . . en az 2 soru artık böyle yani . . .

okim nerdesin vatandaşlıkta . . yarın denemem var bakalım napcam merak ediyorum kendimi :52::52:

oki soru ekle temel hak ve hürriyetlerden . . . bekliyorum cnm bak . . . hoşuna giden hmmmmmmmm sıkı soruymuş dediğin zor değil ama eleyici sorulardan :16::16::16::16: kaynak sıkıntın yok nasılsa . . . :32:

Sabuncum Vatandaşlıkta yasamadayim bir kaç saat çalıştım soru çözücem bakalım konu hala havada:37:Ben bu cumhurbaşkanının yetkilerine secimlere anayasa icerigine taşrada falan görevli kurumlara ağırlık vericem :31:Biraz mat coZdum 150 soruda coğrafya coZdum sıcaktan ders çalışılmıyor buharlaşmam yakinda:ssz:Yemekten sonra anayasa çözücem birazda türkceden noktalama ve yazı yanlısı bugünü böyle kapatırım

Erres tatilim ben ihtiyaçtan calisiyorum x yayıncılığın notlarından ve Pegemin notların Pegemin notlarında ben karşılaştım o soruyla biliyordum sinav heyecanına yapabilmiydim emin değilim 3 kaynaktan okuyorum hayirlisi bakalım

oki soru ekle temel hak ve hürriyetlerden . . . bekliyorum cnm bak . . . hoşuna giden hmmmmmmmm sıkı soruymuş dediğin zor değil ama eleyici sorulardan :16::16::16::16: kaynak sıkıntın yok nasılsa . . . :32:

Canım bir saat sonra ekleyim olurmu saat 7 de denize gittik şimdi geldik yemek yicem gelirim hemen cografyadanda 3 soru işaretledim yazicam onlarida :6:

Aşağıdakilerden hangisi Türkiye'nin özel konusuyla ilgili bir özellik değildir?
Doğuya gidildikce sıcaklığın azalması
Sahip olduğu yeraltı zenginlikleri
Eski dunya karaları arasında yer alması
Gece-gündüz süre farkının görülmesi
Önemli ulaşım yolları üzerinde yer alması

Ruzgar erezyonun en fazla görüldüğü iklim çeşidi aşağıdakilerden hangisidir?
Lapya
Çıkmaz vadi
Polye
Dolin
Peneplen

Aşağıdaki yarım adalardan
1.sinop
2.urla
3.bodrum
4.kapidag
5.datca
Hangileri tombolo özelliği taşımaktadır?
Yalnız 1
Yalnız 3
1ve 2
1ve4
3ve5

Aşağıdakilerden hangisi Türkiye'nin özel konusuyla ilgili bir özellik değildir?
Doğuya gidildikce sıcaklığın azalması
Sahip olduğu yeraltı zenginlikleri
Eski dunya karaları arasında yer alması
Gece-gündüz süre farkının görülmesi
Önemli ulaşım yolları üzerinde yer alması

Ruzgar erezyonun en fazla görüldüğü iklim çeşidi aşağıdakilerden hangisidir?
Lapya
Çıkmaz vadi
Polye
Dolin
Peneplen

Aşağıdaki yarım adalardan
1.sinop
2.urla
3.bodrum
4.kapidag
5.datca
Hangileri tombolo özelliği taşımaktadır?
Yalnız 1
Yalnız 3
1ve 2
1ve4
3ve5
:68::68::68::68:

İhtiyatlik(yedek askerlik) donemi kaç yasına kadar devam eder?
40
41
45
46
47

Aşağıdakilerden hangisi ceza ile ilgili ilkelerden değildir?
Eşitlik ilkesi
Kanunilik ilkesi
İnsanlık ilkesi
Sahsilik ilkesi
Toplumsallik ilkesi

Sabuncum Vatandaşlıkta yasamadayim bir kaç saat çalıştım soru çözücem bakalım konu hala havada:37:Ben bu cumhurbaşkanının yetkilerine secimlere anayasa icerigine taşrada falan görevli kurumlara ağırlık vericem :31:Biraz mat coZdum 150 soruda coğrafya coZdum sıcaktan ders çalışılmıyor buharlaşmam yakinda:ssz:Yemekten sonra anayasa çözücem birazda türkceden noktalama ve yazı yanlısı bugünü böyle kapatırım

Erres tatilim ben ihtiyaçtan calisiyorum x yayıncılığın notlarından ve Pegemin notların Pegemin notlarında ben karşılaştım o soruyla biliyordum sinav heyecanına yapabilmiydim emin değilim 3 kaynaktan okuyorum hayirlisi bakalım

En iyisini yapiyorsn ins emeklerinin karsiligini alirsin

Gunaydin hanımlar hayirli cumalar hepinize bol bol çalışmalı çok verimli bir gun olur ins. Bizim için :16:Haydi uyanın bakalım

Günaydınn Hayırlı cumalar .Çok şüküür matematiği bitirdim geometriye geçtim .Aslında permütasyon falan varda sevmediğim için o üniteyi erteledim :19:

Geometri çalışıyorum .matematiğe göre daha hızlı ilerliyor ama hep kuralları unutuyorum tekrar yapmam gerek .Siz burada soru paylaştıkça çok korkuyorum hala coğrafyadan.Özet kitap siparişimi daha vermedim. Uğur yayınları var elimde ama daha hiç bakmadım.herkese iyi çalışmalar

:17: bi de bi geometri sorum var .
Abc bir üçgen |AB|=16 |AC|=2X+1 |BC|=X ise çevresinin alabileceği en büyük tam sayı değeri kaç cm ? ben 59 buluyorum ama cvp 61miş

Kizlar nerdesiniz neler çalışıyorsunuz ben vatandaşlık çalıştım şimdi türkce çözücem biraz sonra anayasa tarih mat coğrafya her dersten soru çözücem :6:

Back
X