2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Bu anayasa ne zormus ya:31:

iyi çalış hemde çok ii ben halledene kadar akla karayı seçmiştim:) özelliklede yasama yürütme yargıdan sonrakileri....idare hukuku cabası,biraz daha çalışsam hakimler ve savcılar atamasına aday olurdum:))) milletvekilleri bilem şimdi benim bildiklerimi bilmiyorlardır kalıbımı basarım:)

iyi çalış hemde çok ii ben halledene kadar akla karayı seçmiştim:) özelliklede yasama yürütme yargıdan sonrakileri....idare hukuku cabası,biraz daha çalışsam hakimler ve savcılar atamasına aday olurdum:))) milletvekilleri bilem şimdi benim bildiklerimi bilmiyorlardır kalıbımı basarım:)

Konuyu çalışınca anlıyorum yani ben öyle sanıyorum soru gelince kaliyorum:53:

Konuyu çalışınca anlıyorum yani ben öyle sanıyorum soru gelince kaliyorum:53:

merak etme halledersin bende öyle oluyordum ama kpss de hepsini yaptım...çok soru çöz çünkü bilgiye dayalı herşey,yorum yapamıosun,bir süre sonra 1/5 oylamı,1/10 mu 2/3 mü,20 milletvekilinin yazılı teklifimi ayy 30 mu yoksa derken rakamlar karışıyor:) ben şöyle yapıyordum,mesela alıyorum elime yasama konu anlatımını ( yaprak konu anlatımı vardı bende) iice çalışıyorum sonra hemen onunla alakalı 10 tane test çözüyordum,sonra yürütme sonra yargı,daha sonra da bu 3ünün içinde olduğu karışık sorular vardı bi soru bankamda onları çözdüm derken oturdu...ilk başta unuturmuşsun aslında olmamış gibi geliyor ama panikleme olur,hemde hepsinden daa ii oturur...

merak etme halledersin bende öyle oluyordum ama kpss de hepsini yaptım...çok soru çöz çünkü bilgiye dayalı herşey,yorum yapamıosun,bir süre sonra 1/5 oylamı,1/10 mu 2/3 mü,20 milletvekilinin yazılı teklifimi ayy 30 mu yoksa derken rakamlar karışıyor:) ben şöyle yapıyordum,mesela alıyorum elime yasama konu anlatımını ( yaprak konu anlatımı vardı bende) iice çalışıyorum sonra hemen onunla alakalı 10 tane test çözüyordum,sonra yürütme sonra yargı,daha sonra da bu 3ünün içinde olduğu karışık sorular vardı bi soru bankamda onları çözdüm derken oturdu...ilk başta unuturmuşsun aslında olmamış gibi geliyor ama panikleme olur,hemde hepsinden daa ii oturur...

Bende idare hukukunu bitirdim bugün bir konu kaldı ulaşalım arası kuruluşlar ama tüm konular hala havada kaynak cok bende çözücem konular bitsin bol bol soru çözüp tekrar edicem :31:Benim tarihten hala 21 doğru çıkıyor ya kaç kaynak bitirdim kaç tekrar yaptım neden böyle sınır oluyorum artık

Son düzenleme:
Kızlar uyudunuz mu??? :103:

Ben rasyonel sayılara başladım.. Ama yapamadığım şeyler var:15:

İşin içine parantez girince yapamıyorum:5: Daha rasyonel sayılarda toplama çıkarma işlemndeym.. ama parantezsz olanları yapıyorum fakat parantezli olunca neden yapamıyorum bilmiyorum:14:

$kk.....webp

:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

Kızlar uyudunuz mu??? :103:

Ben rasyonel sayılara başladım.. Ama yapamadığım şeyler var:15:

İşin içine parantez girince yapamıyorum:5: Daha rasyonel sayılarda toplama çıkarma işlemndeym.. ama parantezsz olanları yapıyorum fakat parantezli olunca neden yapamıyorum bilmiyorum:14:

Eki Görüntüle 472059

:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

iyi geceler canım parantezlerdekı sorun ne parantez ıslemındekı ıle parantezın onundekı isaretı carpma olayında karsıklık cıkarıyor olabılır mısın.

3-2/3-2+1/2
1-2/3+1/2 (6 paydasında bulusturmak ıcın)
(6-4+3)/6
5/6
veya
7/3-3/2 (6 paydasında bulusturmak ıcın)
(14-9)/6
5/6

iyi geceler canım parantezlerdekı sorun ne parantez ıslemındekı ıle parantezın onundekı isaretı carpma olayında karsıklık cıkarıyor olabılır mısın.

3-2/3-2+1/2
1-2/3+1/2 (6 paydasında bulusturmak ıcın)
(6-4+3)/6
5/6
veya
7/3-3/2 (6 paydasında bulusturmak ıcın)
(14-9)/6
5/6

1+1/2-(1/3+1/4)
3/2-7/12 (12 paydasında bulstur)
(18-7)/12
11/12

Cnm çok teşekkürederm cvp yazdığın için:16:
Cnm şimdi yazdığın çözümleri kitabıma not alıcam bakıcam nerde hata yapıyorum diye... çok sağol.. inş. hatamı bulurum :54:

2/5-3/4+2/3-2/3+7/5-5/4 (2/3 ler birbirini goturur diğerlerinide paydaları aynı olanları ısleme sokarız)
9/5-8/4 (8/4=2)
9/5-2
-1/5

yanlıs olmadılarsa:) pc yazmak cok zor bunları :)

Günaydın kızlar .Dün canımız çok sıkkındı.Eşim parasını çaldırdı.Koca gün yas tuttum yani ama yine de tarihten ilk iki üniteyi bitirdim.Yarısı aklımda kalsa kar kardır .Gidecek vardır dedik artık.Zaten bu ara başımıza gelmeyen kalmıyor .Motorla giderken şalım düştü az kaldı motoru yakıyordum yandı şalım :31: çok şükür sağ salim çıktık ya bugüne :31: Allah hepimizi korusun kazalardan belalardan

Günaydın kızlar .Dün canımız çok sıkkındı.Eşim parasını çaldırdı.Koca gün yas tuttum yani ama yine de tarihten ilk iki üniteyi bitirdim.Yarısı aklımda kalsa kar kardır .Gidecek vardır dedik artık.Zaten bu ara başımıza gelmeyen kalmıyor .Motorla giderken şalım düştü az kaldı motoru yakıyordum yandı şalım :31: çok şükür sağ salim çıktık ya bugüne :31: Allah hepimizi korusun kazalardan belalardan

Gecmis olsun canım Allah korumuş cana gelecegine mala gelsin üzülme para cokmuydu?ne insanlar var ya sanki doyacak o haram parayla

Son düzenleme:

geçmiş olsun:S sadaka niyetine gitsin inş:(

Bugün baya bir anayasa sorusu çözücem birazda türkce çözücem öğlen deneme yapicam yine :31:Allah zihin açıklığı versin kizlar

Sağolun kızlar 400 liraydı ama bizim bi aylık kiramız 150 lira bayağ zarara bi aylık bütün fatura ırt zırt kalacak yani. Çocuğumuza bize birşey olacağına böyle gitsin dedik ama dün öyle diyemiyorduk işin açkcası :31:
bende tarihe devam edicem inşallah . İyi çalışmalar hepinize :54:

Sağolun kızlar 400 liraydı ama bizim bi aylık kiramız 150 lira bayağ zarara bi aylık bütün fatura ırt zırt kalacak yani. Çocuğumuza bize birşey olacağına böyle gitsin dedik ama dün öyle diyemiyorduk işin açkcası :31:
bende tarihe devam edicem inşallah . İyi çalışmalar hepinize :54:

İyi çalısmalar canım kolay gelsin Allah yardımcınız olsun kira falan zor bizimde 400 dü kira430 yaptı ev sahbi:37:İns. Allah hepimize bir ev nasip eder :16:

Çok geçmiş olsun Allah korusun günümüz şartlarında sadaka olarak verilemeyecek bir miktar kiranızı da düşününce :((((( neyse bununla gelmiş gitmiş olsun . birşey sorabilirmiyim siz eylülde ki kpss ye mi hazırlanıyorsunuz 2013 kpss lisans düzeyine mi hazırlanıyorsunuz

Çok geçmiş olsun Allah korusun günümüz şartlarında sadaka olarak verilemeyecek bir miktar kiranızı da düşününce :((((( neyse bununla gelmiş gitmiş olsun . birşey sorabilirmiyim siz eylülde ki kpss ye mi hazırlanıyorsunuz 2013 kpss lisans düzeyine mi hazırlanıyorsunuz

evet canım öyle valla. evet eylüldekine hazırlanıyoruz canım .Lisanstakilerde vardı da onlar sınav olunca gittiler biz kaldık galiba :)

Son düzenleme:
Back
X