Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu anayasa ne zormus ya![]()
iyi çalış hemde çok ii ben halledene kadar akla karayı seçmiştim:) özelliklede yasama yürütme yargıdan sonrakileri....idare hukuku cabası,biraz daha çalışsam hakimler ve savcılar atamasına aday olurdum:))) milletvekilleri bilem şimdi benim bildiklerimi bilmiyorlardır kalıbımı basarım:)
Konuyu çalışınca anlıyorum yani ben öyle sanıyorum soru gelince kaliyorum![]()
merak etme halledersin bende öyle oluyordum ama kpss de hepsini yaptım...çok soru çöz çünkü bilgiye dayalı herşey,yorum yapamıosun,bir süre sonra 1/5 oylamı,1/10 mu 2/3 mü,20 milletvekilinin yazılı teklifimi ayy 30 mu yoksa derken rakamlar karışıyor:) ben şöyle yapıyordum,mesela alıyorum elime yasama konu anlatımını ( yaprak konu anlatımı vardı bende) iice çalışıyorum sonra hemen onunla alakalı 10 tane test çözüyordum,sonra yürütme sonra yargı,daha sonra da bu 3ünün içinde olduğu karışık sorular vardı bi soru bankamda onları çözdüm derken oturdu...ilk başta unuturmuşsun aslında olmamış gibi geliyor ama panikleme olur,hemde hepsinden daa ii oturur...
Kızlar uyudunuz mu??? :103:
Ben rasyonel sayılara başladım.. Ama yapamadığım şeyler var
İşin içine parantez girince yapamıyorumDaha rasyonel sayılarda toplama çıkarma işlemndeym.. ama parantezsz olanları yapıyorum fakat parantezli olunca neden yapamıyorum bilmiyorum
Eki Görüntüle 472059
![]()
iyi geceler canım parantezlerdekı sorun ne parantez ıslemındekı ıle parantezın onundekı isaretı carpma olayında karsıklık cıkarıyor olabılır mısın.
3-2/3-2+1/2
1-2/3+1/2 (6 paydasında bulusturmak ıcın)
(6-4+3)/6
5/6
veya
7/3-3/2 (6 paydasında bulusturmak ıcın)
(14-9)/6
5/6
1+1/2-(1/3+1/4)
3/2-7/12 (12 paydasında bulstur)
(18-7)/12
11/12
Günaydın kızlar .Dün canımız çok sıkkındı.Eşim parasını çaldırdı.Koca gün yas tuttum yani ama yine de tarihten ilk iki üniteyi bitirdim.Yarısı aklımda kalsa kar kardır .Gidecek vardır dedik artık.Zaten bu ara başımıza gelmeyen kalmıyor .Motorla giderken şalım düştü az kaldı motoru yakıyordum yandı şalımçok şükür sağ salim çıktık ya bugüne
Allah hepimizi korusun kazalardan belalardan
Günaydın kızlar .Dün canımız çok sıkkındı.Eşim parasını çaldırdı.Koca gün yas tuttum yani ama yine de tarihten ilk iki üniteyi bitirdim.Yarısı aklımda kalsa kar kardır .Gidecek vardır dedik artık.Zaten bu ara başımıza gelmeyen kalmıyor .Motorla giderken şalım düştü az kaldı motoru yakıyordum yandı şalımçok şükür sağ salim çıktık ya bugüne
Sağolun kızlar 400 liraydı ama bizim bi aylık kiramız 150 lira bayağ zarara bi aylık bütün fatura ırt zırt kalacak yani. Çocuğumuza bize birşey olacağına böyle gitsin dedik ama dün öyle diyemiyorduk işin açkcası![]()
bende tarihe devam edicem inşallah . İyi çalışmalar hepinize![]()
Çok geçmiş olsun Allah korusun günümüz şartlarında sadaka olarak verilemeyecek bir miktar kiranızı da düşününce(((( neyse bununla gelmiş gitmiş olsun . birşey sorabilirmiyim siz eylülde ki kpss ye mi hazırlanıyorsunuz 2013 kpss lisans düzeyine mi hazırlanıyorsunuz