2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Evet köklerin dışındaki sayılar mı dereceler mi onlar.? Ben dışındaki sayılar olarak aldım. 4. dereceden kök demediğin için

canım onlısans degılım ben lısansım o nedenle soruyorum hakkaten bu nete bu puan gelıyormu yahı bızım netlerden en fazla bırkac asagı puan gelıyor enn ıyısı o da

kolay gelsın canım ısın zor Allahım bebegıne usluluk sanada calısma azmı versın:)
benım mat fena degıl ama gel gorkı sınav o kadar berbattı kı asagı yukarı 10 soru bos ve yanlısımda var felakettı bence sızde kolay beklemeyın bu yıll:(
bende netteee habıre osym ye bakıyorum acıklandımı dıye bımer e de yazdım belkı acıklanacagı tarıhı soylerler dıye onlardanda ses yok :( adı herıfler kılıf uyduruyorlar.

banada cok enteresan geldı ama belkıde yapıyordur hıc fıkrım yok benım lısansımda:S

18 ve 90 nın obeb ını alacagız obeb 18 dir
çevre (18+90).2 dir 18 e bölersek agac sayısı çıkar
(18+90).2/18
(18+90)/9
2+10
12

X=kok2
Y=3kok2
Z=4kok3
canım bu soruda koklerden once gelen sayılar kok derecesı mı yoksa carpan mı anlamadım :40:
Tamam canım çok saol ben 6 buldum 2ile çarpmamısim:17:Köklü sayidada derece olacak sayılar

Gunaydin hanımlar :10:Bugün iftara misafirim var pek calisamiycam şimdi anayasadan konu tekrarı yapıp günlük denememi çözücem öğleden sonra temizlik yemek yogun geçecek :6:

canım onlısans degılım ben lısansım o nedenle soruyorum hakkaten bu nete bu puan gelıyormu yahı bızım netlerden en fazla bırkac asagı puan gelıyor enn ıyısı o da

Slm ,
valla bende dedim gibi internetten 2010 snv göre hesapladım böyle çıkıyor. Tabii önlisansların ve lisanların puanları farklı bir keresinde lisanların 75 puanı önlisansların 85 puanına eşit diye duymuştum lisanslar 75 ile atanırken önlisanslar 80 ile atanamıyor diyorlardı tabii fark ediyordur . ben sorubak sitesinde ve kpss uzmanın da hesapladım ikiside bu puanı verdi bu nete :)

Tamam canım çok saol ben 6 buldum 2ile çarpmamısim:17:Köklü sayidada derece olacak sayılar

Kizlar su sorulara bakarmisiniz?

Boyutları 18 m ve 90 m olan diktortgen şeklindeki bir bahçenin etrafına ve köşelerine eşit araliklarlaagaclar dikilecektir.Buna görene az kaç ağaca ihtiyac vardır? Cevap 12 olacakmış

X=kok2
Y=3kok2
Z=4kok3 olduguna göre sıralamalari nasıldır? Cevap z<x<y olacakmış ben z<y<x buluyorum:26:

canım şimdi bunlar kok derecesi ise verdiğin doğru cevapta doğru cevap değil bence enteresaann:)
$10082012.webp
yanii bende y<z<x buluyorum kı emın sayılırım :)

Slm kızlar. Sabahtan beri tarihle boğuşuyorum detaylı bir tarih tekrarı yaptım 200 tarih çözdüm. Birazdan deneme yapmayı düşünüyorum bari bu denemenin sonucu iyi olsun hep hüsrana uğruyorum :((

ben de bir deneme çözdüm ama sonuç hüsran malesef

sorularım yine çok saçma ve zordu
pişman oldum çözdüğüme

1 beyler beyi sarayı
2 çırağan sarayı
3 dolmabahçi sarayı
4 yıldız sarayı
yukarıda verilen yöntem merkezlerinin osmanlı devletince yapılış sırası aşağıdakilerden hangisidir
1,2,3,4
4,3,2,1
2,4,3,1
3,2,1,4
1,2,4,3

-----------

pişman oldum çözdüğüme

1 beyler beyi sarayı
2 çırağan sarayı
3 dolmabahçi sarayı
4 yıldız sarayı
yukarıda verilen yöntem merkezlerinin osmanlı devletince yapılış sırası aşağıdakilerden hangisidir
1,2,3,4
4,3,2,1
2,4,3,1
3,2,1,4
1,2,4,3

-----------

canım boyle soru olmaz donemlerı farklı verse olabılır ama aynı donemın sarayları bunlar sıralamasını ısteyemezx mumkun degıl pegem denemelerıde berbattır ya kolay ya zor ortası yokkk gıbııı tavsıye etmemmm

kolay gelsin kızlar. Ben 2010da önlisanstan 85 almıştım. Bu haziran alımlarında atandım. çabalayıninşallah er geç olur olmuyorsa da zamanı vardır diyorum ben hep. 2012 lisans sınavına girmeme saatler kalmıştı ki ben atandığımı öğrendim. Rabbim size de nasip etsin..HAkkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

pişman oldum çözdüğüme

1 beyler beyi sarayı
2 çırağan sarayı
3 dolmabahçi sarayı
4 yıldız sarayı
1,2,3,4
4,3,2,1
2,4,3,1
3,2,1,4
1,2,4,3

-----------

amaaa ben bu soruyu sık yontemın gıdersem 1 2 3 4 derdim:)

kolay gelsin kızlar. Ben 2010da önlisanstan 85 almıştım. Bu haziran alımlarında atandım. çabalayıninşallah er geç olur olmuyorsa da zamanı vardır diyorum ben hep. 2012 lisans sınavına girmeme saatler kalmıştı ki ben atandığımı öğrendim. Rabbim size de nasip etsin..HAkkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

hayırlı olsun canım ınsallah rabbım bızede nasıp eder hangı kurum nerede gorev nedır merak :) son atamaya kadar 85 puanla amıssa ıyı bıryer gıbı

hayırlı olsun canım ınsallah rabbım bızede nasıp eder hangı kurum nerede gorev nedır merak :) son atamaya kadar 85 puanla amıssa ıyı bıryer gıbı

sağol canım işletme bölümüyüm o yüzden bu kadar bekledik. Geçen alımlarda muhasebeye yüklendiler muhasebe tabi 82leri gördü bizde 87 ler hala açıktaydı. KARS DSİ ye atandım canım. RAbbim herkese nasip etsin bu duyguyu. gerçekten rüyada gibiyim. Bayramdan sonra başlayacağım göreve..:52:

Sabah yargı ve idari teşkilatları tekrar ettim ama soru çözemedim deneme coZdum bıraktım deneme cevaplarınıda şimdi baktım genel yetenek 46 net genel kültür 37 net toplam 83 net çıktı ama tarihte 12 yanlışım çıktı tam bir facia:52:Dün tarihten 25 doğru çıktı bugün 18 :53:Çok yorgunum ya misafirler yeni gitti ortalığı toparladım çok şükür güzel ağırladık :6:iyi geceler herkese

Anlamadım bende neden böyle çıkıyor ilginç soru ihtiyac denemeden bu soru:9:

canım ıhtıyacın hangı denemesı bu ıhtıyacın denemelerı cozumlu olur cozum yokmu bende sasırdım :) sonucumdan emınım verdıgın bılgılere gore

sağol canım işletme bölümüyüm o yüzden bu kadar bekledik. Geçen alımlarda muhasebeye yüklendiler muhasebe tabi 82leri gördü bizde 87 ler hala açıktaydı. KARS DSİ ye atandım canım. RAbbim herkese nasip etsin bu duyguyu. gerçekten rüyada gibiyim. Bayramdan sonra başlayacağım göreve..:52:

hımmm sanslısın canım cok sukurkı yerlesmıssın bende lısans mezunuyum ılk kekkz hazırlanarak sınava gırdıım 2012 de felaket telef ettıler bızlerı berbattı sınav kpss ıle alakasız ve zorrr du calınma falan beter olduk ıste sımdıdde acıklamıyorlar bızı verem edecekler gorev yerınde mutlu olursun canım ıns dıkkat et kendıne malum doguda ısler karısık

Âmin canım ins. Çok emek verdim ins. Karşılığını alırım Allah banada nasip eder buraya girip bende atandım demeyi Allah banada nasip etsin ins.

canım ıhtıyacın hangı denemesı bu ıhtıyacın denemelerı cozumlu olur cozum yokmu bende sasırdım :) sonucumdan emınım verdıgın bılgılere gore

hımmm sanslısın canım cok sukurkı yerlesmıssın bende lısans mezunuyum ılk kekkz hazırlanarak sınava gırdıım 2012 de felaket telef ettıler bızlerı berbattı sınav kpss ıle alakasız ve zorrr du calınma falan beter olduk ıste sımdıdde acıklamıyorlar bızı verem edecekler gorev yerınde mutlu olursun canım ıns dıkkat et kendıne malum doguda ısler karısık

25li onlisans denemesi canım çözümleri yok cevaplar var sadece

25li onlisans denemesi canım çözümleri yok cevaplar var sadece

canım cozum uyoksa cevap kesınlıkle yanlıstır benım yaptıgımı ıncele bu sorular boyle yapılır orneklerını bulabılırsen bakabılrsn yaptıgım yol dogrudur doğru kabul etmenı rıca edıyorum :)):52:

Back
X