merhaba arkadaşlar  kpss lise mezunu olarak gireceğim allah nasip ederse 2006 yılında liseden mezun oldum kitap yüzü açamadan sınava girdi 2010 yılında (ki yabancı dil çıkışlıyım) 71 puan aldım.:44: çalışamadım evlilikti hamilelikti  (bilen bilir kızım 22 aylık olana kadar saolsun canımı okudu
(bilen bilir kızım 22 aylık olana kadar saolsun canımı okudu şimdi şurda azıcık zaman kaldı biliyorum ama son 3-4 ay kala evde çalışıp kazanbilirmiyim:18: desteklerinize ihtiyacım var yoksa sadece hayalden ibaretmi olur benim için
 şimdi şurda azıcık zaman kaldı biliyorum ama son 3-4 ay kala evde çalışıp kazanbilirmiyim:18: desteklerinize ihtiyacım var yoksa sadece hayalden ibaretmi olur benim için valla çok pis gaza gelmem lazım benim
 valla çok pis gaza gelmem lazım benim 

(bilen bilir kızım 22 aylık olana kadar saolsun canımı okudu
(bilen bilir kızım 22 aylık olana kadar saolsun canımı okudu şimdi şurda azıcık zaman kaldı biliyorum ama son 3-4 ay kala evde çalışıp kazanbilirmiyim:18: desteklerinize ihtiyacım var yoksa sadece hayalden ibaretmi olur benim için
 şimdi şurda azıcık zaman kaldı biliyorum ama son 3-4 ay kala evde çalışıp kazanbilirmiyim:18: desteklerinize ihtiyacım var yoksa sadece hayalden ibaretmi olur benim için valla çok pis gaza gelmem lazım benim
 valla çok pis gaza gelmem lazım benim 

bekleme faslı uzayınca insanın isteği gidiyor inş güzel bi puan alırsın :)
 bekleme faslı uzayınca insanın isteği gidiyor inş güzel bi puan alırsın :)