2012 Mart Anneleri Doğum Sonrası Kılo Veriyorr:)

AnneyimBen

evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
5.176
1.221
373
40
kızlar ben 59 ıle hamıle kaldım 80 ıle dogum yaptım dogumdan 1 hafta sonra 71 kg dusmusum suan 8 gunluguz :)) ınsalalh gıder bu kılolar

gobecıgımde duruyor korse takmaya basladım

selam
Allah anali babali büyütsün, tebrik ederim
korse takmakla dogru bir sey yapmiyorsun. göbek kaslarini tembellestiriyorsun. geceleri göbeginin üstüne yat. hafif olan göbek kas hareketlerine
basla, senin icin daha faydali olur.

Doğumdan sonra Korse takmak yararlı mı zararlı mı?Hiçbir fikrim yok...Dr'uyla bu konuyu görüşen var mı?Bir de ne aömaçla takılıyor korse?

Bende 56 yla hamile kaldım 76 yla doğuma girdim, hani sezaryanda kilo kalıyor diyorlar ya tamamen saçmalık çünkü bünyeyle alakalı birşey bu. Doğumdan 2 gün sonra 67, bir hafta sonra 65 ve 15. günde 63 kiloya düştüm ve özel bir çaba göstermedim.. Ki herkesin söylediği birşey var emzirdikçe ve zamanla zaten kiloları vericez.. Ve kızlar aman dikkat süt yapar diye önünüze geleni tıka basa yemeyin çünkü su bile inanılmaz süt yapıyormuş..
korse konusunda bilgim yok merak edip dr ma da sormadım, ki gerekte yok o göbek dediğimiz daha küçülecek olan rahmimiz..

kızlar korse dedıgım bı sıkılardan degıl sezeryan olanlar ıcın yumusak ve sıkmayan kumastan bısey doktorum onerdı zaten

bugun 9.gunumuz bakalım bırde kızlar kanamanız devam edıyormu

kızlar ben 59 ıle hamıle kaldım 80 ıle dogum yaptım dogumdan 1 hafta sonra 71 kg dusmusum suan 8 gunluguz :)) ınsalalh gıder bu kılolar

gobecıgımde duruyor korse takmaya basladım

Yeni topiğimiz hayırlı olsun canım çok güzel düşünmüşsün...
Ben 78 kiloyla hamile kaldım 86 kiloyla doğuma girdim doğumdan çıktığımda 79 kiloydum :49: zaten hamileliğimde sadece göbüşüm büyüdü başka hiçbiyerimde bi oynama olmadı :1::1:

57 kilo ile hamile kaldım...
64 kilo ile doğuma girdim...
şuanda 57 kiloyum... :1::1::1:

evet biraz ilginç ama durum bu biraz göbeğim kaldı...
korse giyemiyorum sıkıyor. dikişlerimide ağrıtır...
annem evde eski bir çarşafı kesti. kuşak yaptı onu sarıyorum...

ohhh masallah kızlar ya bıseyınız kalmamıs sızın ben daha eskı kotlarıma gıremıyorummmm

kızlar valla hepiniz harikasınız 45 kilo ile hamile kaldım gebelik zehirlenmesi geçirdim 30 kilo aldım 75 ile doğuma girdim doğumdan sonra 10 kilom gitmişti 65dim 2 yıl emzirdim bebeğimi hiç kilo veremedim üstüne 10 kilo da aldım 75tim yeni kestim bebeğimi memeden 1 ,5 haftadır diyetteyim1 haftada 3 kilo verdim şuan 72yim diyete devam ediyorum hadi hayırlısı...:nazar::1::40:

60 kilo ile hamile kalıp 73 kilo ile doğuma gittim.. 11 gün oldu doğum yapalı ve benim baskülüm bozuk olduğu için hala tartılamadım..

doğumdan sonraki 5-6 gün aşırı iştahsızdım.. bol bol su içtim sadece.. o günlerde gittiyse bayağı kilo gitmiştir diye düşünüyorum.

ilk tartıldığımda yazıcam mutlaka:)

55 ile hamile kaldım doğuma gittiğim sabah 65.5tim hastaneden çıktığımda 61. doğum yapalı 20 gün oldu şu anda 58 kiloyum hiçbir çaba göstermedim aksine süt olsun die sürekli yiyorum kaldı 3 kilo ama emzirdikçe sürekli içim eziliooo nasıl gidicek bu 3 kilo hiç bilmiorum yazda gelioooo

nisan annesi olucam ben de kızlar hayırlısıyla..inşallah yakında sizin gibi sağlıkla alırım kucağıma bebeğimi..kilo veren arkadaşlara özendim valla ben de 51 kilo ile hamile kaldım 36 haftalığız 61 kilo oldum daha fazla alırmıyım aceba..size kolay gelsin hanımlar..

60 kilo ile hamile kalıp 73 kilo ile doğuma gittim.. 11 gün oldu doğum yapalı ve benim baskülüm bozuk olduğu için hala tartılamadım..

doğumdan sonraki 5-6 gün aşırı iştahsızdım.. bol bol su içtim sadece.. o günlerde gittiyse bayağı kilo gitmiştir diye düşünüyorum.

ilk tartıldığımda yazıcam mutlaka:)

dün tartıldım ve 4,5 kilo fazlam var...

23.günde 8,5 kg gitmiş..

tebrikler semram... :1: sende 2 prenses var koşturmadan daha çok gidecek eminim...

İnşallah tatlım inşallah.. ama şuan bu hiç gözümde değil.. sütüm azaldı :((( onu çoğaltmak için kilo alabilirim bile.

Rabbim evlatlarımızın anne sütü rızkını bollaştırsın inşallah

hamilleliğim boyunca 20 kilo aldım,doğumdan sonra 5.gün tartıldım 10 kilo gitmişti 10 kilo kaldı ama çok az göbeğim kaldı.. normal doğum +çarşaf sarma yöntemi ve korse ssyesinde :)

Ben de 56 ile hamile kalmıştım 71 ile doğum yaptım.İlk gün berbat bir karnım vardı sanki 6 aylık gibiydim.Şimdi ise harika:>6 kilo fazlam var 62 kiloyum 10. günümüzdeyiz,daha da 2 kilo gider gibime geliyor.Gitmese de mühim değil veririm 6 kilo da ne var.:>:>:>:21:

en sevdiğim konu :1:
69 ile hamile kaldım 73 ile doguma girdim suan 67 kiloyum hamile kaldıgım kilomdan zayıfım özellikle de göbeğim yok denecek kadar azaldı.ama daha çok zayıflamam lazım. kızıma fit anne olucam bananeee:27: birde sezeryan ve fıtık ameliyatı birarada olmama ragmen doktorum karın korsesi takmamı söyledi ,takmadım kızdı , bıngıl bıngıllar sarkarmış sonra. sezeryan için yumusacık olanlar varmıs. bende gittim saftrik gbi tek parça korse aldım,kesi yerim acıdı. meğer önden yandan bi yerlerden açılıp kapanmalıymış korse :1:

Back
X