2012 Mart anneleri için geri sayım başladı:)

drbilg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
17
0
36
Samsun
Herkese merhabalar. uzun zamandan beri sizleri takip ediyorum bebişlerinize aldıklarınız , kilolar, göbekler derken baktım eksik birşey var onuda ben yapayım dedim zamanı belki daha çabuk geçirebiliriz. Bilmiyorum sizde nasıl ama ben bir an önce zaman geçsin istiyorum:) beklenen doğum tarihine göre geri sayım sürecimize başlayalım ben son 80 diyorum:)

canım ne ıyı yapmıssın valla daha regl gunumuzu beklerken dogum yaklastı :)) ınanılacak gıbı degıl ya
tosunuma kavusmama 77 gunumuz kaldı :) safak yalova

evettt geri sayım başladı. 30. haftalara nihayet geldi
son 69 diyorummmmmmmmmmmmmmm
heyecan bastı :49:

Ne büyük ümitlerle, isteklerle, emeklerle başladık bu yola...
İlk evde yaptığım testi hatırlıyorum dün gibi... çizgiyi gördüğümde oturduğum yerde ağlamaya başlamıştım. belki hamile bile değildim ama onun ihtimali bile güzeldi...
şimdi ise 71 günümüz kaldı... onu kucağıma alıp öpmek istiyorum... bu topik çok duygusal olmuş yaw...

Allah olmayanlarada yaşatsın bu duyguyu... hepimizin yardımcısı olsun...

Ne büyük ümitlerle, isteklerle, emeklerle başladık bu yola...
İlk evde yaptığım testi hatırlıyorum dün gibi... çizgiyi gördüğümde oturduğum yerde ağlamaya başlamıştım. belki hamile bile değildim ama onun ihtimali bile güzeldi...
şimdi ise 71 günümüz kaldı... onu kucağıma alıp öpmek istiyorum... bu topik çok duygusal olmuş yaw...

Allah olmayanlarada yaşatsın bu duyguyu... hepimizin yardımcısı olsun...

bian kendimi gördüm sende canım
bende aynı şekilde olmuştum

son 73 gün...benimde daha dün gibi testi yapışım gözümü kırpmadan baktığım ve 2. çizginin belirmesinden sonraki şoktan donup kalışım..az kaldı emanetlerimize kavuşmaya..

kızlar neye göre gün sayıyosunuz sezeryan tarihlerine göre mi ben pek anlamadımda:) bana doğumun zamanı yok gibi gelio bu aydan 7den sonra sanki her an olabilir die düşünüorum.

93 gün kala (tahmini elbette) daha yeni üye oldum foruma:) gizli takipçiydim simdi daldım aranıza:) bi kızımız olcak rabbim nasip ederse inşallahhh:) ilk öğrendigimde hastanede çalşdıgım için sonuçlara kendim bakıodum ve değerlerimi görünce hastaların içinde sevinçden hüngür hüngür ağlamışdım:))

kızlar neye göre gün sayıyosunuz sezeryan tarihlerine göre mi ben pek anlamadımda:) bana doğumun zamanı yok gibi gelio bu aydan 7den sonra sanki her an olabilir die düşünüorum.

Doktorumuzun sölediği tahmini doğum tarihine göre sayıyoruz. Elbette her an olabilir doğumumuz şuan itibari ile son 77:) bide bakıcaz son 10 derken kimileri doğum yapmış olucak kimileride biz ne zaman yapıcaz dicek hayırlısıyla Rabbim sağlıklı olarak kavuştursun bebeklerimize. testen bahsetti
klerinizi okuyunca benimde aklıma geldi yaşadıklarım kaç test yaptım daha önce hep tek cizgi diye üzülüyordum aslında bende biraz sabırsız olduğum için hemen sonuç almak istiyordum sonra bir test aldım ve beklemeden anında çift çizgiyi görünce bende başladım ağlamaya eşimde gülüyor ne ağlıyorsun diyordu aslında oda duygulanmıştı Allahım isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın

meraba herkese ben de mart anne adayıyım.Evet geri sayım başladı çok heyecanlı bir süreç beklenen tahmini doğum tarihine göre son 87 gün:)

Back
X