2012 Mart anneleri için geri sayım başladı:)

Takvime gore 28 gun ama doktorun dedigine gore 10 gun once gelebilirmis. Yani 18-20 gunum kaldi:-)

son 25 ama sezeryan olacağım için son 15 gün... :nazar::nazar::nazar:

Takvime gore son 23 ama ayin 16 da kontrolum var doktor ondan once:-)bile geleblir ufaklik dedi hayirlisi bekliyorum artik pasam ne zaman gelmek isterse

hayırlısıyla takvime göre 23 gün kaldı,umarım takvimden bebişimin de haberi vardır,erken gelmeye kalkarmı acep :D en azından hayırlısıyla 20sinden sonra gelsin,babasının eve gelmesini beklesin,babası gelene kadar evde kalmadığımdan temizlik bile yapılmadı,inşallah herkesin ve bizim işlerimiz yolunda gider

sağol canım... evet heyecan en üst seviyede oğlumun kokusunu içime çekmek için bekliyorum...
ayyy senın yerınde olmak ısterdım bende oglumu koklamak ıstıyorum nasıl dogum yapacaksın ? belli oldu mu . Allahım herkese tek nefeste dogurmayı nasıp etsınnnn :16:

Son 9 gunn
Ama oglusun gelmeye hic niyeti yokk
Annesini cok bekletmez vaktini gecirmez insallah

ayyy senın yerınde olmak ısterdım bende oglumu koklamak ıstıyorum nasıl dogum yapacaksın ? belli oldu mu . Allahım herkese tek nefeste dogurmayı nasıp etsınnnn :16:

Sağol canım... darısı sizlerin başına. bebişlerinizi zamanında kucağınıza alırsınız inşallah...

doğum kısmetse sezeryan olacak...

son 1 gün... :nazar:

Sağol canım... darısı sizlerin başına. bebişlerinizi zamanında kucağınıza alırsınız inşallah...

doğum kısmetse sezeryan olacak...

son 1 gün... :nazar:

Canim heyecan nasil doruktadir simdi
Hersey yolunda gider ve bebisini saglicakla kucagina alirsin ins.

Back
X