2012 Mart Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldık :))

AnneyimBen

evli mutlu çocuklu :)
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
5.176
1.221
373
40
guzel anne ve anne adayları kac kılo ile hamıle kaldık ve kac kılo alacagız ılerleyen zamnlarda kolaylık olsun dıye konu actım hadı baaklım hayırlı olsunnn :))

ben ılk hamılelıgımde 60 ıle hamıle kaldım 90 ıle doguma gırdım:69::69::69::69:

sımdıde 60 hamıle kaldım 56 kıloya dustum :((

NO l Kullanıcı Adı l Hamile Kalınan Kilo l Hamılelik Haftası l Hamılelikte Alınan Kilo

1 l anneyimben l 60 l 7+3 l 56
2 l l l l
3

canım topiğimiz hayırlı olsun..

bende kızıma 57 kilo ile hamile kalıp 70 le doğuma gittim.

bu kezde 60 kilo ile hamile kaldım.. şuan kaç oldum bilmiyorum

Semracim desene aynı kiloda hamile kalmisiz :)) hayırlısı bakalım ne kdar alicazz

ben malesef baya kilolu hamile kaldım :59:
78 kiloyla hamile kaldım 6+5 hala 78 kiloyum çok bulantım var yediğim midede durmuyo ama kilo kaybı yok:41:
şükür boy var oda olmazsa baya baya yuvarlanırım ben :52::52::52:

ben malesef baya kilolu hamile kaldım :59:
78 kiloyla hamile kaldım 6+5 hala 78 kiloyum çok bulantım var yediğim midede durmuyo ama kilo kaybı yok:41:
şükür boy var oda olmazsa baya baya yuvarlanırım ben :52::52::52:

iLAHİ AMERDA.. güldürdün beni:))Allahta seni güldürsün

67 kiloyla hamile kaldım. iştahım yok hiç. birşey yiyemiyorum çok aç olunca midem bulanıyo. mide bulantımı geçirmek için azcık bişe yiyorum o kadar. meyve aldım bugün yiyim die inşallah yemeye gayret edicem :50:

guzel anne ve anne adayları kac kılo ile hamıle kaldık ve kac kılo alacagız ılerleyen zamnlarda kolaylık olsun dıye konu actım hadı baaklım hayırlı olsunnn :))

ben ılk hamılelıgımde 60 ıle hamıle kaldım 90 ıle doguma gırdım:69::69::69::69:

sımdıde 60 hamıle kaldım 56 kıloya dustum :((

canım 30 kg almışsın ama vermişsin tebrık ederım bünyeden bünyeye değişio tabiki kimisi az alır ama o kilo kalır kimisi çok alır bi bakmışsın hoop vermiş...ne kadar sürede verdin kilonu canım

52 kilo ile hamile kaldım 5hft 6 günlüğüz bir haftadır tartılmadım...
Oooh yağmurcum maşallah sen çıtır çıtır hamile kalmışsın ne güzel.:49::nazar::nazar::nazar:

ilk gebeliğinde gayet normal kilo almışsın canım zaten 9-14kg arası normalmiş aldığınıda vermişsin tebrik ederım...

evet canım normal sınırlarda aldım kiloyu. hatta lohusayken 58 kiloya geri düşmüştüm. kızımı memeden kesince 4 kilo aldım malesef:(( hamile kalmadan önceden biraz çabalayıp 2sini verdim. İnşallah bu kezde fazla kilo almadan hayırlısıyla doğum yaparım.

41 42 arasıydım 44 oldummm:))) çok mutluyum kızlar istemediğiniz kiloları bana yollayın lütfennn:66:

canım 30 kg almışsın ama vermişsin tebrık ederım bünyeden bünyeye değişio tabiki kimisi az alır ama o kilo kalır kimisi çok alır bi bakmışsın hoop vermiş...ne kadar sürede verdin kilonu canım

canım goren benı tanıyamıyordu zaten :) kayınvalıdem benı gorunce korkmus nasıl verecek bu kıloları dıye :))))

canım dogumdan cıktıgımda 10 kılo gıtmıstı zaten dıger 20 kılomda ılk 3 ay ıcınde gıttı allahtann ugrastırmadı benı ama malesef catlagım oldu :((( cokta sayılmaz ama kukumda ve gobısımde azda olsa oldu

ben 6 hafta 4 günlük hamileyim 65 ile hamile kaldım şuan hiç almadım ama çok bulantım var yediğimi çıkarıorum ona rağmen kiloda vermedim hiç

:43:79.2 olmuşum :43:bu nasıl iştir yaw pek bişi yiyemiom mide bulantısından:18:kesin folic asidin işi bu hımmmmm

bende ilk hamileliğimde tedavi gördüğüm için hormon ilaçları kilo aldırdı 69la hamile kaldım 85 le doğuma girmiştim
bu hamileliğimde ise 70le hamile kaldım inşallah çok kilo almam

canım goren benı tanıyamıyordu zaten :) kayınvalıdem benı gorunce korkmus nasıl verecek bu kıloları dıye :))))

canım dogumdan cıktıgımda 10 kılo gıtmıstı zaten dıger 20 kılomda ılk 3 ay ıcınde gıttı allahtann ugrastırmadı benı ama malesef catlagım oldu :((( cokta sayılmaz ama kukumda ve gobısımde azda olsa oldu

bende çok çabuk kilo alıp veren bünyem olduğu için kilo biraz ilgi alanıma girio canım:) bu çatlak olayı bendede olucak sanırım ne kullanmak gerekıo krem falan bir önerin varmı...birde bebeği emzirmek hem bebeğe hem anneye yararlı sanırım bebeğe düzenli süt veren anneler kilo vermede zorlanmıyor gözlemlediğim kadarıyla

Back
X