2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr
ben bugün biraz daha iyiyim kanamam yok :66:
sizler nasılsınız semracım benim doğum şeklide sezaryan olacak onu da eklersen sevinirim :71:
bu arada benim adımda ülker 33 yaşındayım muğla fethiye de yaşıyorum

geçmiş olsun nazendecim.bende 8 haftalıkken takla atmıştık araba ile ama bebişim sapasağlam doğdu.yat bol bol.hatta birkaçgün sadece tuvalet için kalk.rabbime güven

NAZENDE canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. sen sakın korkma sakin ol, Allah'ım mucizesine yaşa dediyse yaşar muhakkak.
Rabbim yardımcınız olsun.
Tekrar geçmiş olsun canım

teşekkür ederim canım. içimi rahat tutmaya çalışıyom bir görüversem keseyi daha çok rahatlayacağım inş.:43::43:

merhaba kızlar ben de geldmmm... benide alın aranıza. :16::16:

hoşgeldin canım, aramızdasın :16::16::16:
Sağlıklı bi hamilelik geçirmen dileğiyle.

Doğuma kadar buradan herşeyi paylaşıcaz Allah'ın izniyle..
Sonra doğum hikayelerimizi...

sonra bebişlerimizin durumunu..

yolumuz uzun yani.

Tekrar hoşgeldin

hoşgeldin canım, aramızdasın :16::16::16:
Sağlıklı bi hamilelik geçirmen dileğiyle.

Doğuma kadar buradan herşeyi paylaşıcaz Allah'ın izniyle..
Sonra doğum hikayelerimizi...

sonra bebişlerimizin durumunu..

yolumuz uzun yani.

Tekrar hoşgeldin

teşekkür ederim cnm. evet uzun ve güzelliklerle dolu olmasını umduğum bir yolumuz var... hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum ben de

geçmiş olsun nazendecim.bende 8 haftalıkken takla atmıştık araba ile ama bebişim sapasağlam doğdu.yat bol bol.hatta birkaçgün sadece tuvalet için kalk.rabbime güven

yatarken ağrım çok çoğunlukla oturuyom yavaş yavaş tuvalete gidip geliyom hep oturuom ya da uzanıyom inş. bişey olmaz bebişime ya tutunur bana:14::14::14::14:

kızlar yarından snr keseyi görmeye gidicez. çok heyecanlıyım ve korkuyorum biraz. aklıma sürekli kötü kötü şeyler geliyor. dua edin bana:59:

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
Benim kan testi 89 çıkmıştı reglden önce. ben keseyi görmeye gitmiycem.. keseyi görmeye git 1 hafta sonra kalp atışlarını görmeye git.. böyle daha çok stres yaparım ben.

ilk gebeliğimde idrar testiyle öğrendikten 17 gün sonra gitmiştim keseyi, bebişimi görüp, kalp atışlarını duyup gelmiştim.

Rabbim sağlık versin ömür versin bebişlerimize. ben belki önümüzdeki hafta veya daha sonra giderim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyi ve herşey yolundadır. kızlar bana doktor vitamin verdi ama folik asiti çok araştırdım. henüz folik asiti vermemiştim belki perşembe kese için çağırdı ozaman önerecek ama şuan folik asit kullanmamam sorun olurmu sizler folik asit kullanıyormusunuz?

Merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyi ve herşey yolundadır. kızlar bana doktor vitamin verdi ama folik asiti çok araştırdım. henüz folik asiti vermemiştim belki perşembe kese için çağırdı ozaman önerecek ama şuan folik asit kullanmamam sorun olurmu sizler folik asit kullanıyormusunuz?

mutlaka kullan canım:)2011 mart annesi olarak tebrik ediyorum sizleri sağlıkla kucağınıza alın meleklerinizi..

Herkese merhaba bende pazar günü öğrendim hamile olduğumu dün doktora gittim ve keseyi gördüm inş 15 gün sonra bebeğimin kalp atışlarını duymaya gideceğim herkese hayırlı olsun diyorum inş hepimiz sağlıklı ve sıhhattli şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza:61::nazar::nazar::nazar:

Canım ben 3 aydır kullanıyorum folik asit. Ama çok çok bi sorun olacağını sanmam. yeşillik sebze filan bol yiyosan yani. eskiden folik asitmi varmış :))

Herkese merhaba bende pazar günü öğrendim hamile olduğumu dün doktora gittim ve keseyi gördüm inş 15 gün sonra bebeğimin kalp atışlarını duymaya gideceğim herkese hayırlı olsun diyorum inş hepimiz sağlıklı ve sıhhattli şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza:61::nazar::nazar::nazar:

canım hayırlı olsun gebeliğin, aramıza hoşgeldin.. Rabbim sağlıkla hayırla kucağına ve kucağımıza almayı da nasip etsin.

ayy kızlar tebrik ederim hepinizi. bende 2011 nisan annesi olmayı beklerken 2011 mart annesi oldum oğlum azıcık erken geldi. umarım sizlerde sağlıcakla kavuşursunuz minik mucizelerinize...

kızlar mrbbb nasılsınız

nazende canım cok cok gecmıs olsunnnn bısey olmaz allhın ıznıyle ama bı sadake verın bı fakırı sevındırın canımmm

habıslerımız geldmıs hosgeldınız kızlarrrr hayırlı olsunnnnn

zaten 8 yada 9uncu haftadan sonra kullanmana gerek kalmıyor çünkü beyin omurga oluşumu bitmiş oluyor o yüzden daha hamile olmadan içmen lazım ama evet yeşillik alıyorsan gerekmez doktorun vermediyse de sen bir sor istersen

hoşgeldin cnm tebrik ederim kaç günlükken gördün keseyi?

Back
X