2012 Mart bebeklerinin dişleri

irenaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
34
0
96
Diğer
3 mart doğumlu bir oğlum var:emir_bebek::nazar:
diş cıkartıyor cok sıkıntılı doktorumuz herhangi birşey söylemedi bu konuda
diş jelleri hakkında yardım almak istiyorum sizden faydası oluyor mu

canım diş dhekimi arkadaş var. ona sordum. jellerin diş etlerini tahriş ettiğini söyledi.

canım benim oğlumda 2 mart doğumlu... aynı dert bizde de var... dişleri çıkıcak ama damakları çok kaşınıyo... nereye saldırıcağını şaşırıyo... bazen yanaklarımızı, çenemizi emiyo, ısırmak istiyo ısıramayınca hırs yapıp ağlıyo... 2 tane diş kaşıyıcı aldık ama onları kullanmıyo, elleri hep ağzında, yumruk yapıp diş etlerini kaşıyo... dentinox diş jeli aldık ama çevermizdekiler dişlere zarar verir diyolar, doktorumuzda diş etlerini rahatlatıcağını söylüyo... bende ne yapıcağımı şaşırdım artık, ben arada sürüyorum,

ben dentinox kullanıyorum, doktor verdi. günde 2 defa sürebilirsin dedi ama ben bazen hiç sürmüyorum kaşıntısı çok olduğunda kullanıyorum sadece.
bir de deneme amaçlı önce kendi damağıma sürdüm. Hafif bir soğukluk yaptı damağımda.
BU arada bizim 2 dişimiz çıktı sonra kaşıntı da salya da azaldı ama şimdi tekrar başladı, galiba yine diş çıkartıyor kuzucuğum :69:

ben dentinox kullanıyorum, doktor verdi. günde 2 defa sürebilirsin dedi ama ben bazen hiç sürmüyorum kaşıntısı çok olduğunda kullanıyorum sadece.
bir de deneme amaçlı önce kendi damağıma sürdüm. Hafif bir soğukluk yaptı damağımda.
BU arada bizim 2 dişimiz çıktı sonra kaşıntı da salya da azaldı ama şimdi tekrar başladı, galiba yine diş çıkartıyor kuzucuğum :69:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Benim Oğlum 12 Mart doğumlu ve benimki de ellerini yumruk gibi yapıyor hepisini ağzına sokmaya açlışıyor ne bulur ise nevresimi bile ağzına sokuyor diş kaşıyıcı 4 tane var hepsini sokuyor ağzına ne bulursa cikleyen oyuncakları da hooop götürüyor ağzına ama hergün bakıyorum diş felan yok..Bebeklerin en gelişmiş organları ağızlarıymış herşeyi ağzına sokarak tanıyabiliyorlarmış ama benim ki de yamyam gibi =)))

maşallah bebişlerinize.diş çıkartmaya başlamışlar bile.benim kızımda 8mart doğumlu salya ve kaşıntı hatsafhada ama diş miş yok henüz.hayırlısı bakalım.ben nekadar geç çıkarsa o kadar iyi diye biliyorum ama...

benim kızımında yaklaşık 2.5 aydır hem salyası akıyor hemde damakları çok sert erkenden diş çıkaracak zannettik ama hala ortada bişey yok...Bu arada bizim kızda ne bulsa ağzına götürüyor o bütün bebeklerin özelliği galiba bu aylarda

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Benim Oğlum 12 Mart doğumlu ve benimki de ellerini yumruk gibi yapıyor hepisini ağzına sokmaya açlışıyor ne bulur ise nevresimi bile ağzına sokuyor diş kaşıyıcı 4 tane var hepsini sokuyor ağzına ne bulursa cikleyen oyuncakları da hooop götürüyor ağzına ama hergün bakıyorum diş felan yok..Bebeklerin en gelişmiş organları ağızlarıymış herşeyi ağzına sokarak tanıyabiliyorlarmış ama benim ki de yamyam gibi =)))

Kuzucuğun belki dişleri çok kaşınıyordur annesi =)) Benim oğlum da böyle ne bulursa ağzına götürüyor.
İnşallah bebeklerimizin hepsi ağrısız sızısız çıkarır bütün dişlerini
maşallah bebişlerinize.diş çıkartmaya başlamışlar bile.benim kızımda 8mart doğumlu salya ve kaşıntı hatsafhada ama diş miş yok henüz.hayırlısı bakalım.ben nekadar geç çıkarsa o kadar iyi diye biliyorum ama...

Aslında tam zamanı şuanda bebeklerimiz için. Çünkü çoğu doktor 6-13 ay içerisinde ilk dişleri çıkar diyor.

Son düzenleme:
merhaba, bizler 2012 mart anneleri olarak henüz yeni hamileyiz. konu başlığınız yanlış olmuş. bilgi amaçlı yazmak istedim.

Kuzucuğun belki dişleri çok kaşınıyordur annesi =)) Benim oğlum da böyle ne bulursa ağzına götürüyor.
İnşallah bebeklerimizin hepsi ağrısız sızısız çıkarır bütün dişlerini

Aslında tam zamanı şuanda bebeklerimiz için. Çünkü çoğu doktor 6-13 ay içerisinde ilk dişleri çıkar diyor.

amiiiiin inş. =))

merhaba, bizler 2012 mart anneleri olarak henüz yeni hamileyiz. konu başlığınız yanlış olmuş. bilgi amaçlı yazmak istedim.

:9::9::9::9::9::9::9: Tebrik ederim ben fark etmemiştim =)))

bende dentinox kullanıyorum daha dişleri çıkmadı ama damakta beyazlama varmış çıkıcak gibi dedi..3-4 kere sürebilirsin dedi ama ben sadece gece uykusuna yatırmadan önce sürüyorum..

Benim cadının 20 önce patladı bitanesi diğeride patlarsa rahatlayacak inşallah çok zor ama ateşi ishali kıusması ağlaması huzursuzluğu gaz sancısı bitti dedik şimdide dişi çıktı rahatlık yok bize olmasında zaten

Arkadaşlar oğlumun üst dişleri de çıktı :nazar:

Bizi telaşlandıran birşey oldu sizin de başınıza gelirse korkmayın diye yazıyorum.

Oğlumun üst dişinden biri çıkarken damağı beyazlaştı ve dişi çıktı. Ama diğer üst dişi çıkarken sanki bir yere çarpmış da kan toplamış gibi oldu. Onu görünce çook korktum acaba dedim içinde falan kırıldı mı dişi. Meğer diş çıkma belirtisiymiş bu durum. Yani diş çıkmadan önce böyle kan toplamış gibi olabilirmiş damak mavi mor arasında bir renk alabilirmiş. Hergün biraz biraz azalmaya başladı ve dün tamamen geçti ve inci gibi dişi göründü :nazar: :nazar:

Arkadaşlar oğlumun üst dişleri de çıktı :nazar:

Bizi telaşlandıran birşey oldu sizin de başınıza gelirse korkmayın diye yazıyorum.

Oğlumun üst dişinden biri çıkarken damağı beyazlaştı ve dişi çıktı. Ama diğer üst dişi çıkarken sanki bir yere çarpmış da kan toplamış gibi oldu. Onu görünce çook korktum acaba dedim içinde falan kırıldı mı dişi. Meğer diş çıkma belirtisiymiş bu durum. Yani diş çıkmadan önce böyle kan toplamış gibi olabilirmiş damak mavi mor arasında bir renk alabilirmiş. Hergün biraz biraz azalmaya başladı ve dün tamamen geçti ve inci gibi dişi göründü :nazar: :nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bilgiler için teşekkürler benim paşam alt dişi çıkacak sanırım yeri şişmiş ilk dişimiz inş. =)))

bizimde ilk dişimiz çıktı.... hemde bayram hediyesi.... bayramın ilk günü alttan ilk dişimiz patladı... şimdide 2. si patlıycak...

ya alttan bi diş geliyo sandım 1 hafta önce.diş kadar küçük bi yer beyazlamıştı.diş değil dedi doktor.kabarmya başlamış dedi.ama kabarıklık faln yok.apse falan değilmiş,ondan da şüphelenmiştik çünkü.diş mi değil mi anlamadım.gece uykuları 2 haftadır bölünmeye başladı.inşallah diştendir.

biz 7 ayımızda 3 dişimimizi patlattık son hızla gidiyor benim kızım:nazar::nazar:

7. ayımızdayız ve köpek dişleri de çıkmak üzere ama patlamadı gitti. O kadar huzursuz ki anlatamam. Gece uykusu düzene girmişti ama 3-4 gündür resmen her saat başı ağlayarak uyanıyor. Offf bir patlasaydı dişlerimiz rahat edecek kuzucuğum.
Keşke geç çıksaydı dişi diyorum. Gerçekten erken çıkması daha kötü bir durum...

bugün 8 ci ayımızı bitirdik ve 4cü dişimizi patlattık:52::52::52::46::46:

Back
X