Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dentinox kullanıyorum, doktor verdi. günde 2 defa sürebilirsin dedi ama ben bazen hiç sürmüyorum kaşıntısı çok olduğunda kullanıyorum sadece.
bir de deneme amaçlı önce kendi damağıma sürdüm. Hafif bir soğukluk yaptı damağımda.
BU arada bizim 2 dişimiz çıktı sonra kaşıntı da salya da azaldı ama şimdi tekrar başladı, galiba yine diş çıkartıyor kuzucuğum![]()
Benim Oğlum 12 Mart doğumlu ve benimki de ellerini yumruk gibi yapıyor hepisini ağzına sokmaya açlışıyor ne bulur ise nevresimi bile ağzına sokuyor diş kaşıyıcı 4 tane var hepsini sokuyor ağzına ne bulursa cikleyen oyuncakları da hooop götürüyor ağzına ama hergün bakıyorum diş felan yok..Bebeklerin en gelişmiş organları ağızlarıymış herşeyi ağzına sokarak tanıyabiliyorlarmış ama benim ki de yamyam gibi =)))
maşallah bebişlerinize.diş çıkartmaya başlamışlar bile.benim kızımda 8mart doğumlu salya ve kaşıntı hatsafhada ama diş miş yok henüz.hayırlısı bakalım.ben nekadar geç çıkarsa o kadar iyi diye biliyorum ama...
Kuzucuğun belki dişleri çok kaşınıyordur annesi =)) Benim oğlum da böyle ne bulursa ağzına götürüyor.
İnşallah bebeklerimizin hepsi ağrısız sızısız çıkarır bütün dişlerini
Aslında tam zamanı şuanda bebeklerimiz için. Çünkü çoğu doktor 6-13 ay içerisinde ilk dişleri çıkar diyor.
merhaba, bizler 2012 mart anneleri olarak henüz yeni hamileyiz. konu başlığınız yanlış olmuş. bilgi amaçlı yazmak istedim.
Arkadaşlar oğlumun üst dişleri de çıktı
Bizi telaşlandıran birşey oldu sizin de başınıza gelirse korkmayın diye yazıyorum.
Oğlumun üst dişinden biri çıkarken damağı beyazlaştı ve dişi çıktı. Ama diğer üst dişi çıkarken sanki bir yere çarpmış da kan toplamış gibi oldu. Onu görünce çook korktum acaba dedim içinde falan kırıldı mı dişi. Meğer diş çıkma belirtisiymiş bu durum. Yani diş çıkmadan önce böyle kan toplamış gibi olabilirmiş damak mavi mor arasında bir renk alabilirmiş. Hergün biraz biraz azalmaya başladı ve dün tamamen geçti ve inci gibi dişi göründü![]()
![]()
Bilgiler için teşekkürler benim paşam alt dişi çıkacak sanırım yeri şişmiş ilk dişimiz inş. =)))