Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçenlerde sütaşın yeni çıkardığı yoğurtlardan aldım deneme amaçlı. oğluma vermeden önce ben baktım tadına. hiç evde yaptıklarımız ya da hazır aldığımız yoğurtlar gibi değil. garip birşey. ekşi gibi. oğlum da yemedi zaten.
çoğu kişinin bebeği yemiyor zaten canım. kime sorduysam tükürüyor diyor =)) Reklamdaki bebek nasıl yedi onu acaba =))benimkide yemedi ay ben bile yiyemedim kokmuştu sanki attım kendim hergün taze yapıyorum
aptamilin elma armut meyve tahıllısını aldım önce ağzına alıyor sonra yüzüme hepsini tükürüyor çok işim var benim bu cadı kızımla hiçbirşey yemiyor
aptamilin elma armut meyve tahıllısını aldım önce ağzına alıyor sonra yüzüme hepsini tükürüyor çok işim var benim bu cadı kızımla hiçbirşey yemiyor
biz iyiden iyiye alıştık teyzeleri püreyi falan rahatlıkla yiyoruz tek sorunumuz yoğurdu sevmiyo meyveli falan dendim yok ağzını açmıyo...en sevdiği maması ise şuirinçunu muhallebisinin içine pekmez ve mama katılmasıyla oluşan benim buluşum:) meyvelerden de tatlı olanları yiyo ekşi olanları yemiyo..gerçi hayatımdaki tüm erkekler ekşiyi sevmiyo babam kardeşim eşim hepsi ekşiden nefret ediyo o nedenle salata bir işkence gibi ayrı ayrı yapıyorum herkese annemde de tansiyon var tuzsuz oluyo onun ki kızkardeşim de soğana alerjisi var ooofff neyse uzatmayım acaba oğluşumda mı ekşi sevmeyecek?kızlar yoğurdu nasıl seevdirebilirim? fikirlerinizi bekliyorum
![]()