2012 Mart-Nisan anne adayları buraya

DearMother

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
2.128
2
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar
Büyük bir heyecanla umutla açıyorum bu konuyu.Diliyorum ki haziran-temmuz konusunda yazıştığım tüm dostlarım ve tüm isteyen,dileyenlerle birlikte 2 ay içinde hamile:nazar::emir_bebek::49: kalıp paylaşımlarımıza buradan devam edebileceğiz inşAllah.

YA MUSAVVIR-YA BARI-YA HALIK SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİB ET CÜMLEMİZE.Amin

11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Büyük bir heyecanla umutla açıyorum bu konuyu.Diliyorum ki haziran-temmuz konusunda yazıştığım tüm dostlarım ve tüm isteyen,dileyenlerle birlikte 2 ay içinde hamile:nazar::emir_bebek::49: kalıp paylaşımlarımıza buradan devam edebileceğiz.

YA MUSAVVIR-YA BARI-YA HALIK SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİB ET CÜMLEMİZE.Amin

İnşaalllah ablacım inşaallah ALLAHın (c.c)ayı recep-i şerifte girmek üzere rabbin inş kendi ayı yüzü suyu hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin bu evlat sevgisini bizede tattırsın inş

kızlar bende burda olmak istiyorum bebeğime hazırlayacağım odasını kıyafetlerini aykkabılarını konuşmak istiyorum bebeğimin kokusunu anlatmak istiyorum herkese ona nasıl kavuştuğumu ve her şeyden önemlisi kavuşamayanlara umut olmak istiyorum çünkü ben bebeğimi çok özlüyorum

kızlar bende burda olmak istiyorum bebeğime hazırlayacağım odasını kıyafetlerini aykkabılarını konuşmak istiyorum bebeğimin kokusunu anlatmak istiyorum herkese ona nasıl kavuştuğumu ve her şeyden önemlisi kavuşamayanlara umut olmak istiyorum çünkü ben bebeğimi çok özlüyorum
Canım benim inşallahkısa bir süre sonra burada olacağız.Bu sayfayı okuyan herkes lütfen bunun için dua edermi:69:

Son düzenleme:
şok şok şok :53::53: valla böyle birşey hiç aklıma gelmemişti :52::52:. inşallah burda da birbirimize dost kardeş oluruz. bebeklerimizi büyütürken yaşadığımız sıkıntıları birlikte atlatırız. ellerine sağlık canım. inşallah rabbim dileyen isteyen herkese onlarla birlikte de bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. :nazar::nazar::nazar:

Canım arkadaşlarım benim, dostlarım, yoldaşlarım.. İnşallah rabbim hiçbirimizi birbirimizden aratmaz hepimiz burda hoş sohbetlerimize, paylaşımlarımıza devam eder bebişlerimizi hep beraber büyütürüz.. Sizleri çok seviyorum ve sizlerle olmaktan inanılmaz mutlu oluyorum.. İyiki varsınız...:16::16::16::16:

cnm benim valla çok iyi olmuş inşallah hepimiz burada bu topikte tekrar buluşuruz.allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.

çok çok çok güzel bi sayfa olmuş yaaa inşallah hepimiz burda oluruz inşallahh rabbim kandilde ettiğimiz dualrı kabul eder inşallahhh
dearmotherc ım ellerine sağlık çok güzel düşünmüşsün :52::52:

Anahtarı paspasın altından alıp içeri girdim. Birde ne göreyim :53::53::53::53::53:
Günlerdir kimse uğramamış buraya, etraf toz içinde :1::1::1::1::1:

Hepinize Merhaba arkadaşlar, bi kaç aydır bebek istiyoruz ama olmadı malesef. bu aydan çok umutluydum yine olmadı. Şimdi dileğim bu ay hamile kalıp MART ayında doğum yapmak Allah'ın izniyle.

Allah'ım büyük, hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

Anahtarı paspasın altından alıp içeri girdim. Birde ne göreyim :53::53::53::53::53:

Hepinize Merhaba arkadaşlar, bi kaç aydır bebek istiyoruz ama olmadı malesef. bu aydan çok umutluydum yine olmadı. Şimdi dileğim bu ay hamile kalıp MART ayında doğum yapmak Allah'ın izniyle.

periliçe hoş geldin canım. ben kapının arkasına saklanmıştım. gelene ceeeeee yapcaktım uyuya kalmışım.

inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip eder. biz grup olarak haz-temmuz ayında tüp bebek yaptıranlar topiğindeyiz. burayı da dearmother hazır bulunduruyo ki toplanma için yer sıkıntısı çekmeyelim. seni de bekleriz. :70::70::70:

canım benim inşalalh hayalimizdeki olur ve buradan paylaşımlarımıza devam ederiz.
misafire iş yaptırmak pek hoş olmadı ama maşallah pırıl pırıl buldum burayı ellerine sağlık taze demlenmiş çayda vardı.Beraber içsek iyi olacaktı ama işinmi vardı.Çalışmalarmı :1:hızlandı bu ara bilmiyorum.:1::1:

Back
X