• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    305
Selam kızlar gece gece aklıma düştü burası bir bakayım dedim nasılsınız? Minnoşlar nasıl? Gerçi artık minnoş değiller bayağı büyüdüler 🥹😁
Bizimki son 1 yildir ayni kiloda 13 kg.94 cm konusmuyordu artik cumle kurarak konusuyor cok sukur bezi bırakalı 2 ay oldu kreşe konusmasi biraz daha ilerlesin oyle vericem bide yemegini yese cok iyi olacakta neyse sabir :)

Herkese selam, kızlar burası aktif mi ki diye aklıma geldi bir baktım ki nerdeyse herkes burda😍 Selam vermeden geçemedim. Bu arada okul denilmiş ben 29 aylıkken oyun grubu ile başladım 32 aylık olunca tam gün olarak devam etti ve çok şükür hala devam...

Benimki kız erkek ikizler. Tuvaleti daha ogrenemediler. Nasıl hallettiniz.?

Herkese selam, kızlar burası aktif mi ki diye aklıma geldi bir baktım ki nerdeyse herkes burda😍 Selam vermeden geçemedim. Bu arada okul denilmiş ben 29 aylıkken oyun grubu ile başladım 32 aylık olunca tam gün olarak devam etti ve çok şükür hala devam...
Bende eylulde baslatcam krese yurtdisindayiz turkce konusulmuyor kreslerde insallah alisir

Kızlar bayadır girmiyordum buralara bugün aklıma geldi bir bakayım dedim . Yazışmalar devam ediyormuş görünce sevindim🥰 Büyüdüler artık duygulandım buraya girince 🥹🥹

Back
X