- 5 Şubat 2021
- 2.179
- 5.140
- 108
- 41
Canım sabah kalkınca artık bez takmayacağız bızler gıbı kılot gıyeceksın bak ne kadar guzel rahat dersiniz kardeslerı de gostersın altında kı ıc camasırını abın ve ablan gıbı klozete yapacaksın bak beze artık bay bay yapıyoruz deyıp kapının arkasına at sonra gormeden tekrar al. Tum halıları kaldır yere yapacak altına yapacak aglayacak yıne de bezı artık cıkardık bez yok klozete yapacagız dersen 1 2 gun ıcınde pes eder. Belkı lazımlık sever lazımlık denedın mı. Mesela ben yetıstıremem dıye yanıma lazımlık alıyordum pek sevmedı lazımlıgı da yıne de koymuştum. İlk gun aksama kadar yerlerı temızledım altını temızledım her yere çiş yaptı valla oyle hemen aa gıdeyım tuvalete yapayım demıyorlarGercı senin 2 tecruben var bılıyorsun da her bebek farklı oluyor ama cok kararlı olmak lazım yoksa baslamadan bıtıyor. 1.gunun aksamı ancak çişini tuvalete yaptı. Altına yaptıkca yere yaptıkça nasıl agladı nasıl bırak yapsın altına rahatsız olsun o halıyle karsılasınca pes edıp tuvalete yapıyorlar. Ara ara sor hatırlat hadı gel çişe gıdelım bak su da verecegım oynarsın vs dersın klozete oturunca onu oyalacak bır sey olmalı yoksa klozette uzun sure durmuyorlar.
Canım deneyeceğim inşallah çok teşekkürler