2012 Mart-Nisan anne adayları buraya

selam arkadaslar
bende suprız bır bıcımde hamıle kaldım
korunuyordum ama Allah'ım bana bebek nasip etti
bugun doktora gıttım 4 haftalıktı
ınsallah burda kı tum arkadaslara da nasıp olur

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maaşallah canım sürpriz yumurtan geldi demek.ne mutlu:nazar: darısı isteyen bekleyen herkese olsun.dualarında bizide unutma olur mu canım.

Rabbim şu mübarek üçayların hürmetine ellerimizi boş çevirmesin sağlıkla bebeklerimizin olmasını nasip etsin inş..Şu an yeni başladı çalışmalar ama inş hemen hamile kalır buralara taşınırımm

aniden karar verdik eşimle artık bizim de bebişimiz olmalı diye..Hazır mıyım nasıl hazır olunur bakabilir miyim derken bir anda verilen karar ve o gece oluşuveren hazır olma hissi.Sanki hazırdım hep de bastırıyordum içimde..Sonra doktor kontrolü alerji yirmilik diş derken 15 gün fln sonra uygulamaya kondu karar :)) Umarım umarım canım bebeğimm annesinin bir tanesi de annesini babasını bekletmeden geliverir.Dilerim Rabbim herkes gibi benim içimdeki o evlat isteğini sevgisini görür de bekletmeden OL deyiverir.Öyle çok istiyorum ki şimdi onu olmayan bir şey nasıl sevilir ki söyleseler inanmazdım ama ben onu her gece rüyamda görüyorm ve çok seviyorm.Bebeğim annen hasretle seni bekliyor ne olur çabuk gel..

Allah herkese nasıp etsın ınsallah bu duyguyu
merak etmeyin tum dualarım sızınle
cok cabuk gelısıyor bebek bu aylarda galıba
salı gunu gttım kese gorunmuyodu bgn gozuktu
2 hafta snra kalp atıslarıda dduyulucak

öncelikle merhaba arkadaşlar...
ben kızıma 5 haftalık hamileydim sanırım buraya yazmaya başladığımda:)kızım 2 buçuk yaşını geçti artık..kardeşi olsun istiyoruz..kızım ekim doğumluydu Allah'ın izniyle 2. bebeğimin baharda doğmasını istiyorum..o sebeple haziran ve temmuz ayı bizim için çook önemli:) mayıs ayında olmadı adet oldum:(hayırlısı Rabbimden evlat isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim inşallah..

Merhaba kızlar.Konuyu yeni fark ettim.Bende 5 senelik evliyim ve artık bebiş istiyoruz.Hayırlısı ile yarın doktor takibine başlıyorum.Haziran-Temmuz ayları benim içinde çok önemli.Allah hepimize en kısa zamanda hamilelik nasip eder inşallah...:nazar::nazar::nazar:

selam herkese hadi bakalim bende varim sirada bakalim biz girebilecekmiyiz bu sayfaya
herkese kolay gelsin isteyen herkese rabbim bir evlat nasip etsin

ben bu konuyu daha yeni farkettim bende bu aylarda gebelik isteyenlerdenim. isteyen herkese ALLAHIM nasip eder inşallah...

Mrb güzel anne ve anne adayları nasilsiniz

Benim 4 buçuk yasında dünyalar tatlısı bir oğlum var kardes istiyor artık bizde bebek özledik yapmaya karar verdik yüce Rabb'inin izniyle bekliyoruzz

Sat tarihim Haziran 7 regl 9 gunüm kaldı ama dayanamayip yarın kan tahlili yaptiricam hayırlısı artikk

Back
X