:) Aynı kaderi paylaşıyoruz bizim ufaklıkta ilk başta emmedi bende sağıp verdim,sonra ara ara emmeye başladı fakat hiç kilo almayınca takip açısından sütüm varmı yokmu diye anlamak için yine sagmaya başladım bu sayede tabi günde 1 defa mama takviyesiyle ayda 1 kilo aldırmayı başardım.Şimdi tekrar emsin istiyorum çünkü sağmak belli bi süreden sonra çok yıpratıcı olmaya başladı bazen durmuyo ben sağarken ağlıyor,e tabi direk emmesi hem ısı bakımından hem hijyen açısında ve duygusal yakınlık açısından önemli fakat şimdide tam soğudu emmek istemiyor.Çok üzülüyorum,hiç böyle hayal etmemiştim,zaten sütümde çok az.Bu şekilde nereye kadar sürüklerim bilmiyorum,elimden geleni yapacam kzımın anne sütü alması açısından
Siz günde kaç defa sağıyorsunuz kaç cc çıkıyor ? Bebeğim 2 aylık ama hala hazmedemedim şu beslenme sorununu :) Hamileyken süt saklama poşetleri bile almıştım,emindim çok sütüm olacağından fakat çok ağır geçirdim lohusalığı sütüm çok azaldı... inşallah bu saatten sonra bi mucize olur kahroluyorum,çok özeniyorum emzirenlere sütü yetenlere