Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm, bi aksilik olmaz allah izin verirse mayısın ilk haftasına doğum verdi bizede doktorumuzbenim kasık ve bel ağrım dışında bi sıkıntım yok çok şükür. Kalp atışlarımızda 6. hafta dolmadan başladı
o sesi duymak mükemmeldi. hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin allah
selam kızlar bende test yaptım pozitif çıktı bi hafta olmadı günüm geçeli dr da gitmedim ben haziran diye hesapladım mayısmı olcakkkk![]()
Benim de bir gün günüm geçti kızlar dün evde test yaptım negatif inşallah yanlış çıkmıştır ve bende sizin gruba katılırım
benimde aynı günüm geçeli 6 gün oldu sizinle aynıyız benim dogumum 11 mayısa geliyo bi aksilik olmazsa sizinde o tarihlerdedir heralde
aslında nette gebelik hesaplama var ordan ögrenebilirsiniz son adet tarihinden sayıyorlar doktorlarda tabi,size ordan hesaplamanızı tavsiye ederim![]()
inş canım ama daha bir günde belli olmaz en az 5 günde belli oluyomuş
Ay inşallah hiç bir sorun çıkmadan alirsin bebeğini kucağına çok güzel duygulardır eminim inşallah ki bende hamileyimdir ve bu duyguları yaparım ama tabi varsa bile beni buna inanmam zor olucak hayel gibi geliyor eğer varsa benim de 18mayısa denk geliçek çok heyecanlandım kusura bakmayın
inş canım ama daha bir günde belli olmaz en az 5 günde belli oluyomuş
umarım güzel haberlerini en kısa zamanda paylaşırsın bizimle, bende kendim test yaptığımda negatif çıkmıştı iki gün sonrasında kan testi yaptırdım orda çıktı. imkanın varsa hemen git kan testi yaptır. beklemekten insanı çileden çıkarıyor. iki hafta önceki halimi düşünüyorumda yerimde duramıyodum acaba varmı yokmu diye düşünmekten. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz