2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

selam ben bir 2010 kasım annesiyim:3: şimdi ikinci bebeyime hamileyim dogumum 2012 mayısta olucak inş:49: tabi bir aksilik çıkmazsa benim gibi mayısta dogum yapacak varmı.....gelin birlikte sorunlarımızı paylaşalım:69:

Benim de bir gün günüm geçti kızlar dün evde test yaptım negatif inşallah yanlış çıkmıştır ve bende sizin gruba katılırım

slm, bi aksilik olmaz allah izin verirse mayısın ilk haftasına doğum verdi bizede doktorumuz :61: benim kasık ve bel ağrım dışında bi sıkıntım yok çok şükür. Kalp atışlarımızda 6. hafta dolmadan başladı :3: o sesi duymak mükemmeldi. hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin allah

slm, bi aksilik olmaz allah izin verirse mayısın ilk haftasına doğum verdi bizede doktorumuz :61: benim kasık ve bel ağrım dışında bi sıkıntım yok çok şükür. Kalp atışlarımızda 6. hafta dolmadan başladı :3: o sesi duymak mükemmeldi. hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin allah

Ay inşallah hiç bir sorun çıkmadan alirsin bebeğini kucağına çok güzel duygulardır eminim inşallah ki bende hamileyimdir ve bu duyguları yaparım ama tabi varsa bile beni buna inanmam zor olucak hayel gibi geliyor eğer varsa benim de 18mayısa denk geliçek çok heyecanlandım kusura bakmayın

selam kızlar bende test yaptım pozitif çıktı bi hafta olmadı günüm geçeli dr da gitmedim ben haziran diye hesapladım mayısmı olcakkkk:49::49::49::49::49:

arkadaşlar selam. bende yayıs annesi olucam.
1 senelik tedaviden sonra sonunda yavrumuza kavuşacağız.
1 hafta önce 4,5 -5 haftalık demişti doktor çok küçük olduğu için tam olarak haftasını göstermiyor dedi.
kalp atışlarını duymak için ayın 19'unu heyecanla bekliyoruz.
Allah hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.:49:

bende 5 hafta 3 günlük hamileyim test yaparak öğrendim daha doktora gitmedim erken diyeinş rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder

selam kızlar bende test yaptım pozitif çıktı bi hafta olmadı günüm geçeli dr da gitmedim ben haziran diye hesapladım mayısmı olcakkkk:49::49::49::49::49:

benimde aynı günüm geçeli 6 gün oldu sizinle aynıyız benim dogumum 11 mayısa geliyo bi aksilik olmazsa sizinde o tarihlerdedir heralde
aslında nette gebelik hesaplama var ordan ögrenebilirsiniz son adet tarihinden sayıyorlar doktorlarda tabi,size ordan hesaplamanızı tavsiye ederim:49:

merhaba benim 14 aylık bir bebeğim var ve yarın regl günüm ama ben belirtilerimden şüphelenip az önce ucuz testlerden yaptım ve çok silik olarak ikinci çizgi belirdi. Doğrusu emin olamıyorum henüz ama eğer hamileysem Mayıs annesi olacağım:)

benimde aynı günüm geçeli 6 gün oldu sizinle aynıyız benim dogumum 11 mayısa geliyo bi aksilik olmazsa sizinde o tarihlerdedir heralde
aslında nette gebelik hesaplama var ordan ögrenebilirsiniz son adet tarihinden sayıyorlar doktorlarda tabi,size ordan hesaplamanızı tavsiye ederim:49:

hesapladım 14 mayıs benim sat 8 di ne güzel inş herkese nasip olur bebeklerimizi mayısta koklamakk burdan gelişmeleri paylaşalımm

inş canım ama daha bir günde belli olmaz en az 5 günde belli oluyomuş

Yani buna göre evde yaptığım testin yanlış olma ihtimali var dimi peki yarın sağlık ocağında kan testi yaptırsam olur mu yani çıkar mi ya aslinda 19aydır çocuk istiyorum ve 10aydır pko tedavisi görüyorum ve eşim de 5ağustos'da varikosel ameliyatı oldu ve bu ay benim de düzenli ve zamanında yumurtlamam oldustos'da varikosel ameliyatı oldu ve bu ay benim de düzenli ve zamanında yumurtlamam oldu

konu başlığınız hayırlı olsun, 9 ayınız çarçabuk kolaylıkla geçer insallah.
İNŞALLAHH ben de sizin grubunuza katılırım ve mayıs annesi olurum.:emir_bebek:

Merhabalar.. 1 aylık olduğunu tahmin ettiğim 2.bebeğim yolda benimde hesaplamalarıma göre mayıs-haziran doğum olacak nasip olursa..
halen şaşkınım çünki çok süpriz oldu :)
Darısı tüm dileyen kadınlara olsun.. Sevgiler...

DAHA ÇOK yeniyiz ama inşallah hepimiz kucağımıza alırız sağ salim ben 5 yıldır bekliyordum büyük şok oldu çokkkkk şüküüürrrrr rabbime...isteyen herkesenasip olsun inşallahhh

Ay inşallah hiç bir sorun çıkmadan alirsin bebeğini kucağına çok güzel duygulardır eminim inşallah ki bende hamileyimdir ve bu duyguları yaparım ama tabi varsa bile beni buna inanmam zor olucak hayel gibi geliyor eğer varsa benim de 18mayısa denk geliçek çok heyecanlandım kusura bakmayın

umarım güzel haberlerini en kısa zamanda paylaşırsın bizimle, bende kendim test yaptığımda negatif çıkmıştı iki gün sonrasında kan testi yaptırdım orda çıktı. imkanın varsa hemen git kan testi yaptır. beklemekten insanı çileden çıkarıyor. iki hafta önceki halimi düşünüyorumda yerimde duramıyodum acaba varmı yokmu diye düşünmekten. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

umarım güzel haberlerini en kısa zamanda paylaşırsın bizimle, bende kendim test yaptığımda negatif çıkmıştı iki gün sonrasında kan testi yaptırdım orda çıktı. imkanın varsa hemen git kan testi yaptır. beklemekten insanı çileden çıkarıyor. iki hafta önceki halimi düşünüyorumda yerimde duramıyodum acaba varmı yokmu diye düşünmekten. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

Güzel dileklerin için çok sağol yalnız ben bu sabah sağlık ocağına gittim kan verdim eve geldim adet oldum ne yazıkki mayıs annesi olamıcam ama yarın kan testini alırım belki kimyasaldır gecikme yada hormonlardan dir bilmiyorum

mrb arkadaslar bende 5+6 hamileyim,çok mutluyum ve çok heyecanlıyım.dr mayıs 8 dedi dogumu,rabbim hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin cümlemize.buarada günüm 1 gün geçmişti evde test yaptım hatta ilkine inanmadım ikinciyide yaptım onada inanamadım sabah hemen kan testi yaptırdım :))

Back
X