2012 Mayısda doğum yapacaklar buraya

ikili test yaptırdınmı. Nasıl geçti? Neler yapıyorlar? Sonucu ne zaman veriyorlar? Bende cuma günü iş çıkışı gideceğim. Bana biraz bilgi verirmisin
sevgiler
Yaptırdım canım,normal kontrolüm vardı onu yaptıktan sonra sadece koldan kan aldılar o kadar,sonuç 1 hafta sonra belli olacakmış.Pek birşey yapmıyorlar yani merak edilecek birşey yokmuş.

Yaptırdım canım,normal kontrolüm vardı onu yaptıktan sonra sadece koldan kan aldılar o kadar,sonuç 1 hafta sonra belli olacakmış.Pek birşey yapmıyorlar yani merak edilecek birşey yokmuş.

canım çok teşekkür ederim. sen bişey daha soracağım aç karnına olacak diye bişey yok değilmi? kan aldıkları için soruyorum.

canım çok teşekkür ederim. sen bişey daha soracağım aç karnına olacak diye bişey yok değilmi? kan aldıkları için soruyorum.

Yok canım aç tok farketmiyor,o aç karın olayı kan şekeri ölçüleceği zaman gerekli.Onu da zaten ilk aydaki testlerde yapmışlardır,tam idrar ve kan tahlili yapıyorlar ya o zaman.

slm kızlar bende 12haftalık hamileyim mayıs ayında kısmetse doğumum 10 mayıs olarak soylemişti.peki aranızda cınsıyetını ogrenenler var mı? acaba.ben dun doktora gıttıgımde kız oldugunu söyledi doktorum :emir_bebek:

slm kızlar bende 12haftalık hamileyim mayıs ayında kısmetse doğumum 10 mayıs olarak soylemişti.peki aranızda cınsıyetını ogrenenler var mı? acaba.ben dun doktora gıttıgımde kız oldugunu söyledi doktorum :emir_bebek:
Hadi ya çok erken değil mi öğrenmek için,hayırlı olsun canım.Ben niye öğrenemedim o zaman:19:Bende 12+1 dim salı günü gittiğimde bana birşey söylemedi.Belki de duruşundandır ama,çünkü renkli görüntü verdi,yan dönmüş yatıyordu bizimkisi ondan anlayamadı heralde

çok sanslısınız ben çalışıyorum annemde kayınvaldemde çok uzakta allahtan eşim yetenekli yemek temizlik herşey onun kontrolünde allah dağına göre kar veriyo benim 7 haftalık ben bişey sorcam belki garip ama eşim deli gibi yogurt tüketir ben ağzıma sokmam şimdi tabak tabak yiyorum bu gibi bi çok sey var eşimin sevdiği yiyecekleri istiyo sanki bebişimiz sizlerde böle bi durum var mı

evet canım bendede aynı durum var,ben sebze meyve ağırlıklı yoğurt ayran tüketen biriydim eşim de sürekli fast food cola falan şimdi onlar iyi gelio mideme :) heralde babaya benzicak ve erkek olucak ben 10 haftalığım bu arada senin kaç oldu?

sevgi006 özel msj atamıorum umarım buraya bakarsınn:1::1::1:
canım okula başladım ondan pek giremedim yoruluom okulda da.ama daha iyiyim 2 3 gündür çıkarmadım sanırım bitio artık işkence 10 hafta oluo yarın büyüyruz sen nasılsın?

:nazar: Selam Güzel Anne adayları. Ara ara durumlarınızı okuyorum. Yazmaya ancak fırsat buldum. Bende nasip olursa mayıs sonu gibi bebeğimi kucağıma alacağım. Bu arada 9+1 Günlük sabah bulantılarım bayağı bir ölçüde azaldı. P.tesi doktordaydık kocaman olmuş fasulyem :) 1 Kasımda tekrar doktordayız. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

:nazar: Selam Güzel Anne adayları. Ara ara durumlarınızı okuyorum. Yazmaya ancak fırsat buldum. Bende nasip olursa mayıs sonu gibi bebeğimi kucağıma alacağım. Bu arada 9+1 Günlük sabah bulantılarım bayağı bir ölçüde azaldı. P.tesi doktordaydık kocaman olmuş fasulyem :) 1 Kasımda tekrar doktordayız. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

cnm hayırlı olsun ne güzel bi haber.. bnde aynen 9+1deyim..ben ekim 18de randevuya gitmiştim en son. ve bidahaki randevum kasım 18. alla alla niye seninki haftada birde bnmki ayda bir.. sen mi istedin cnm yoksa doktrmu öyle uygun gördü? merak ettim yardımcı olursa eger:17:

Teşekkür ederim canım. Benim bir kaç tane doktorum var :) Meraklı bir anne adayı olarak. Ama bir tanesi asıl. Ara sıra lekelenmelerim oluyor korkudan atıyorum kendimi doktora kendi doktoruma en son 12 Ekimde gittim. Sonra 1 Kasımda çağırdı.

evet canım bendede aynı durum var,ben sebze meyve ağırlıklı yoğurt ayran tüketen biriydim eşim de sürekli fast food cola falan şimdi onlar iyi gelio mideme :) heralde babaya benzicak ve erkek olucak ben 10 haftalığım bu arada senin kaç oldu?

Angelica Canımm ben de hamileyim... bugün kan değerim 13034 çıktı,SAT a göre bugün 5+1 olmam lazım ama doktor kesen şüpheli,az gelişmiş dedi.kesemin boyutu 8mm,keseye göre 2 haftalık hamileymişim,henüz embriyoyu göremedi,haftaya bidaha gidicem kontrole,düşük riskim varmış,dua edin nolur...

canım ben de gittiğimde cinsiyetini öğrenmek istedim ama doktorum söylemedi .doğum 6 mayıs gözüküyor......gittiğimde 11 haftalıktım.bir ay sonra belki söyler...bu arada ikili test sonuçlarını gösterdim normal dedi.temiz çıktı. yalnız idrarımda mikrop var.tekrar tahlil verdim.iki gün sonra sonuca göre tedavi verecek inş.

11 12 haftalıkken cinsiyet belli oluyor mu ya şaşırdım çok erken diil mi.. ben de 10 hafta 5 günlük hamileyim benim hesabıma göre.. yarın muaynem var.. daha önce kalbini dinlemiştik ama nednse bi korku var içimde. ya kalbi durduysa diye. hiç belirtim yok arada kasık ağrım oluo sadece..

benim de karnım şiş gibi..:3: ama gaz mıdır nedir artık. daha karın çıkmaz çünkü.. kilo almadın hiç ama artık dar pantolonlarımı giyemiyorum of ne fena ya. lastikli pantolan kendime.. belim mi kalınlaştı ne :9:

Back
X