Gelinlik Modelleri 2012 Modasi Prenses Gelinlikler

tulle-princess-wedding-dresses.jpg

ccf36856d9esignjpg.jpg

20081017120353.jpg

1296270514d7p706e.jpg

11_8_BelleGown.jpg

wedding-dresses-for-a-princess-8.jpg

6102.Justin_5F00_Alexander_5F00_8158.jpg

1005RonaldRoyce_61006_475.jpg

mori-lee-dresses-wedding-destination-3.jpg

36001_b_back_1108x1476.jpg

36016_A.jpg

larger_image.jpg

Vera-Wang-Dress-From-Bride-Wars.jpg

larger_image.jpg

vera-wang.jpg

Iste buna bayildim, gelinlik dedigin kabarik olacak arkadas:34:

Ya hepsine bayıldımmmm, hangisini secicem uffff

ya kızlar bende yukarıdaki vera wang modelini diktirecek bir gelinlikçi arıyorum. ama gerçekten ona benzetebilecek biri. gelinliğin aslını denedim 12 kat hayal tülü var. kimi bulsam kimi bulsam??? =))

ben cok begendım bu gelınlıklerı ama bıraz daha az kabarık ıstıyorum ben ve tüllü gelınlıklerın ucları kırpık kırpık oluyor ben oyle kesılmıs ıstemıyorum uclarında dantel olsun yada daha duz bır şerıt olsun ıstıyorum arkasında bıraz kuyruk ıstıyorum. ust kısım dantellı ve kucuk kucuk taslar olmalı ya da ıncıler olmalı, duvak cok tepeden degıl ama ustte ıstıyorum uzun bır duvak, sade ve sık olsun ıstıyorum. ınsallah boyle bır gelınlık bulurum.

benimde istediğim gelinlik aynı sizin tariflediğiniz gibi...düğünüm eylülde nasipse..izmirde dikecek yer arıyorum böyle bir gelinliği :18:

ama uçlarında dantel olması epey bir maaliyet getiriyormuş onu öğrendim...metrelerce tül olduğu için eteğin altında :44:

allah hepimize gönlündekini bulmayı nasip etsinn :29:

tunaliz moda tasarım 1300 tl den başlayan gelinlik fiyatlarıyla aynı zamanda gelin duvağı,takı kesesi,eldiven,el çiçeği ve saç aksesuarı hediye..

Back
X