2012 nin EN ŞEKER ANNELRİ OLUCAZ İNŞALLAH :)

ikra1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
59
0
36
İzmir
melek isteyenler meleklerin kaybedip umutlu bekleyenler ve meleklrine hamiş olanlar yeni ögrenneler ilk duygularımızı hep birlikde burda paylaşalım herşeymizi küçüük kız kardeşler olalım hadi bekliyorum sizdegen gelen mesajları :)

slm kzılar ben biraz kendi hikeymden bassedeyim size 7+1 iken bebgimiz düşürdük üstünden 2 ya gibi bir süre geçti ve tekrardan hevesle bebiş istiyoruz folik asite başlaadım bile ALLAHIM herkese nasip etsin İNŞALLAH aminnnnnnnnnnn:)

Allahım tez vakitte bebeğine sağlıkla sıhhatle kavuşturur inşallah.

İNAŞALLAH tatlım amin hemizeeeee:)senin varmı bebgin tatllım

Allahım sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip ederse hamileyim ablası Allahım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin, ben çok zor hamile kalabildim, Allahım kimselere aratmasın, evlat hasretiyle kimseleri sınamasın

ay kıaymamm ben sana tez vakitte kucagına almayı nasip etsin ALLLAHIM cisiyeti bellimi :)

ay kıaymamm ben sana tez vakitte kucagına almayı nasip etsin ALLLAHIM cisiyeti bellimi :)

Allahım sağlık sıhhatle kucağımı almayı nesip ederse Kızım olacak inşallah. Allahım dileyen isteyen herkese tez vakitte aratmadan sağlıklı sıhhatli evladını kucaklamayı nasip etsin inşallah.

inş herkeze sağlık bebişlerini kucaklara almayı nasip etsin ben hamişim sağlıklı doğsunda başka byş istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…