..::2012 NiSaN aNNeLeRi;BeBiŞiMiZe NeLeR aLDıK???..::

ay_ge

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
4.468
9
641
İstanbul
artık cinsiyetler belli olduğuna göre yavaş yavaş...
ALıŞ VeRiŞ BaŞLaSıNnnnn:118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

cnm ben alışverişe başladım ufaktan ama hep hem kızın hemde erkek bebeğin giyeceği şeyleri almaya çalışıyorum kıza çok pembeler erkeğede çok maviler giydirmek istemiyorum

inşallah aldıklarımızı bebişlerimiz sağlıkla giysinler :nazar::emir_bebek:

cnm ben alışverişe başladım ufaktan ama hep hem kızın hemde erkek bebeğin giyeceği şeyleri almaya çalışıyorum kıza çok pembeler erkeğede çok maviler giydirmek istemiyorum

inşallah aldıklarımızı bebişlerimiz sağlıkla giysinler :nazar::emir_bebek:

inşallah tatlım aldığın şeylerin resmini çekip buraya ekle istersen:46:

12001.jpg

12066.jpg

kızlar ilk ciciler benden olsun :)

ayyyy yerimmm ben onları yaaa:16:çoook tatlı canım bende gittim bebek mağzasına ama emin olamadığım için eli boş döndüm ben pembe hastasıyım ama kızım olursa kesinlikle pimk baby olurrr:21:

miniçodan hastane çıkışı baktım bugün çook güzel şeyler var ama ben renksiz organik tulumlardan almayı düşünüyorum bi tanede pembe alsam yeter oğlumunda yeşil vardı onuda giyer tamam işte daha alınck çook şey var:46:

yerim ben onların m ınık mınık donlarını amanınnn:))
bende henuz almadım bişeycik ama cınsıyet öğrendıgım gun muhakakk ufak birşeyler alırım hemen ekelrim sonra:)
sebnemmm senin bebişine aldıklaında çok cici gule gule gıysın bebişimiz:49:

$bebisimizin (1).webp

babasının işyerindeki teyzelerden :13:

$bebisimizin (2).webp

anneciği aldıııı :49:

$bebisimizin (3).webp

babişi aldı :65:

$bebisimizin (4).webp

bu da işyeri teyzelerinden :13:

oyyyyyyyyy oyyyyyyyyy çok cici bunlarrr çok ciciiii yaaa allahım sağlıkla giydirmeyide nasip eder inşallahh cümlemizeee:32:

oyyyyyyyyy oyyyyyyyyy çok cici bunlarrr çok ciciiii yaaa allahım sağlıkla giydirmeyide nasip eder inşallahh cümlemizeee:32:

elçinnn cinsıyet belli olmuşşş oğlunmu oluyooo şehzade yazmışsın
hadi gözunuz aydfın cnm ya:)))

nefrazen bebişe aldıklarınız çok şeker çokkk guzel ye yerim yerimmmmmmmmm:55:

oyyyy fanatik bebik heaa çekirdekten yetişme:46:ama ben fenerbahçeliyemm:63:

bonservisi annesinde en yüksek transfer ücretini veren takıma geçecek bebeğim :)

dayıları fenerli :)

(babası şimdiden nx2 teklif ediyor)

amanınnn şu pazarlığı bakın helee:1:

Son düzenleme:
Back
X